Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duruuuum nerdesiiiin yaaa..merak ediyorum seniiii
umarım herşey yolundadııııııır.allaha emanet ooool .öpüyorum senide küçük durumudaa..

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/285522-guzel-kizim-edanin-dogumu-onu-kaybedisim.html

okumanızı tavsiye ederimm allah hepimize hayırlısı ne ise onu versin kaldıramıyacağımız acılar vermesinnn mafoldumben

Çok kötü oldum okuduğumda,,, Allahım evlat acısı kimseye vermesinnnnnnnnnn.. Rabbim tüm melekleri korusun..... Ne Anneleri kuzularından, nede kuzuları Annelerinden ayırmasın yüce rabbimmmmmmmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

hmmm neler kaynamis burda yaaa:) tsörtler alinmis, aglanmis, kutlamalar yapilmis. kandiller kutlanmis.
beni unuttunuzmu yoksa yaaa mafoldumben aglarim heee :oklava: sizide döverim
kizlar bu ay enteresan bisey oldu, hep gögüslerim agrir adet öncesi. 6 gün var ve sadece sag gögsüm agriyo, digeri saglam. nolduki bana yaaa. sanirim fikir ayriligina düstüler :roflol:

KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN KIZCELERRRR a.s.

hmmm neler kaynamis burda yaaa:) tsörtler alinmis, aglanmis, kutlamalar yapilmis. kandiller kutlanmis.
kizlar bu ay enteresan bisey oldu, hep gögüslerim agrir adet öncesi. 6 gün var ve sadece sag gögsüm agriyo, digeri saglam. nolduki bana yaaa. sanirim fikir ayriligina düstüler :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 fikir ayrılığınaa haaa..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kuzuuum seni niye unutalım ki bebişiiim.

canım seninde kandilin mübarek olsuuun..dilerim türkiye sana uğurlu gelir.dediğim gibi çok az kaldıııı çoook aaaaaazzsositososito..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 fikir ayrılığınaa haaa..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kuzuuum seni niye unutalım ki bebişiiim.

canım seninde kandilin mübarek olsuuun..dilerim türkiye sana uğurlu gelir.dediğim gibi çok az kaldıııı çoook aaaaaazzsositososito..

insallah canim herkesin gönlüne göre olsun bu mübarek günlerde. a.s.

sen yatip dinlensene kizim, buralarda dolasma. :emir_bebek:
bebeginide KK nin üyesi yapican daha dogmadan :sm_cool:

:roflol: :roflol: seni unuturmuyuz canım hiçç opuyorumnanaktan fikir ayrılığı güzeldi demek biri olucam diyo biri olmıcam :roflol: :roflol: inşallah kırmızılar gelmeyecek diyen taraf kazanır :lepi: seninde kandilin mübarek olsun dularımız kabul olsunnn :Saruboceq:

canım benim sağolasın...a.s.

ben işin aslı tam okuyamadım çok kötü oldum valla..:çok üzgünüm:
bir anda kendi yaşadığım geldi aklıma...
2 aylık hamileydim geçen sene mayıs ayında,kalp atışı yoktu bebeğimin mecburen aldılar...
Düşmedi yavrum sıkı sıkı tutunmuş,5.5 saat haplarla uğraştılar düşsün diye..:çok üzgünüm:
OF OF çok kötü oldum ya...
Yüce rabbim peygamber sabrı versin arkadaşa ......
:Saruboceq:

canım benim ya allah tekrar versin bebiş başın sağolsun mafoldumben

meyram seni unutmak mümkün mü gerçek ismin meyra dimi kızma kötükedihüso unutmuş olabilirim ben meyra ismini çok beğeniyorum canım bence çok şugar bir isim
fikir ayrılığıda süper oldu hani kaydirigubbakcemile biri kırmızı diyor öbürü bebiş diyor bakalım hangisi kazanıcak:emir_bebek:
bende kandilini kutluyorum canım:Saruboceq:

selam arkadaşlar bende geldim .
Arnavut güzeli vallaha benimde içime doğuyor sevinçten ağlayacağımız haberler yakında gibi geliyor banada. Sizlerin arasına katıldığımdan beri daha umut dolu hissediyorum kendimi.
Dün doktorla olan görüşmememi eşimi anlattım akşam. okadar sevindiki nerdeyse dedi benim hiç umudum kalmamıştı dedi .şimdi anlattıklarını duyunca sorun bendemi acaba diye düşünmeye başladım dedi. Evet umut umut etmek çok güzel.

Umutla bekleyenler listesi

1.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
2.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
3.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
4.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
5.sırada.................................sevimsu.. .............................28 Haziran
6.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
7.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz
8. sırada...............................bozo85.... ... .........................7-12 temmuz
9.sırada................................Sevdanehr i ............................17 temmuz

bikaç gündür listeleri unuttuk hamiş listesi nerde kaydirigubbakcemile2
acaba gulayyusuf ne oldu o aşılama yaptırmıştı sanırım aşılama bölümünde öyle görmüştüm CADIARZU

bu liste tam olarak ne oluyor arkadaşlar sadece aşılama yaptıranlar mı

:roflol: :roflol: seni unuturmuyuz canım hiçç opuyorumnanaktan fikir ayrılığı güzeldi demek biri olucam diyo biri olmıcam :roflol: :roflol: inşallah kırmızılar gelmeyecek diyen taraf kazanır :lepi: seninde kandilin mübarek olsun dularımız kabul olsunnn :Saruboceq:

meyram seni unutmak mümkün mü gerçek ismin meyra dimi kızma kötükedihüso unutmuş olabilirim ben meyra ismini çok beğeniyorum canım bence çok şugar bir isim
fikir ayrılığıda süper oldu hani kaydirigubbakcemile biri kırmızı diyor öbürü bebiş diyor bakalım hangisi kazanıcak:emir_bebek:
bende kandilini kutluyorum canım:Saruboceq:

saolun canlarim, ben unutulcak kadin miyim zaten dimi ama a.s.

selam arkadaşlar bende geldim .
Arnavut güzeli vallaha benimde içime doğuyor sevinçten ağlayacağımız haberler yakında gibi geliyor banada. Sizlerin arasına katıldığımdan beri daha umut dolu hissediyorum kendimi.
Dün doktorla olan görüşmememi eşimi anlattım akşam. okadar sevindiki nerdeyse dedi benim hiç umudum kalmamıştı dedi .şimdi anlattıklarını duyunca sorun bendemi acaba diye düşünmeye başladım dedi. Evet umut umut etmek çok güzel.

bu liste tam olarak ne oluyor arkadaşlar sadece aşılama yaptıranlar mı

umudunu yitirme canim. bu liste kürü uygulayanlarin adet tarihleri. senide ekleyelim istersen:)

susuz yaz iki gün sonra avatarindaki gibi tatli bir bebege sahip oldugunun müjdesini alrisin insallah. belirtilerin basladimi canim? durumun nedir

Evet evet sadecemerya bende listeye dahil olmak istiyorum ama aklımda bazı şeyler var şuanda ben adet olmayı bekliyorum küre başlamak için bu nedenle verdiğin tarihler tam olarak ne tarihi bilemiyorum biraz açıklarsanız hemen kavrarım zira zekiyim dir:) hahahaha

kizlar hep söyledim yine söylüyorum. stres yapmak baska hastaliklara sebep olmaktan gayri hicbir ise yaramiyor. ben bunun yüzünden gastrit oldum. 1 yildir midem kötü. lütfen oluruna birakin. 24 saat düsünmek insana hicbirsey kazandirmiyor. dünyanin sonu degil. tüp bebek yaptiranlar bile umudunu yitirmiyor. bize ne oluyor dimi. güzel düsünün güzel olsun.

Evet evet sadecemerya bende listeye dahil olmak istiyorum ama aklımda bazı şeyler var şuanda ben adet olmayı bekliyorum küre başlamak için bu nedenle verdiğin tarihler tam olarak ne tarihi bilemiyorum biraz açıklarsanız hemen kavrarım zira zekiyim dir:) hahahaha

:) ne espiriklisin sen öyleee

canim herkes gelmesini bekledigi adet gününü yaziyor, listeyi yapiyoruz. ben mesela 1 temmuzu bekliyorum. adet olmazsam test yapcam. ama dedigim gibi gögüslerim ihtilafa düstü kaydirigubbakcemile3 biri olcam diyor, digeri olmak istemiyor.
sende küre basladiktan sonra ilk adet tarihini bildir. bu arada bu küre baslamak icin adet olmayi beklemene gerek yok. istedigin zaman baslayabilrisin:)

denizisz ada gelmis, canim nasil gidiyor hamilelik, mercimek büyüdü mü? nohutluga terfi etmistir artik kaydirigubbakcemile3

:) ne espiriklisin sen öyleee

canim herkes gelmesini bekledigi adet gününü yaziyor, listeyi yapiyoruz. ben mesela 1 temmuzu bekliyorum. adet olmazsam test yapcam. ama dedigim gibi gögüslerim ihtilafa düstü kaydirigubbakcemile3 biri olcam diyor, digeri olmak istemiyor.
sende küre basladiktan sonra ilk adet tarihini bildir. bu arada bu küre baslamak icin adet olmayi beklemene gerek yok. istedigin zaman baslayabilrisin:)

hee pek esprikliyimdir hele dur biraz alışayım herkese şuanda ısınma turlandayım kaydirigubbakcemile3

hımm tamam canım ben şimdi dedimya adet olmayı bekliyorum adet olcam öyle tedavim başlayacak ve başka bir yerde bu küre adetin ilk günü başlandığını okumuştumda ondan beklliyorum canım ya. birde doktor ilaç verme durumu var ilaçla birlikte yapsam bi sakıncası olurmu acep bilemiyorum ah hem ilaç hem bu kür birde ikiz bebek olsa artık sevinçten çıldırım heraldezemuszemus

Back
X