Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
denizisz ada gelmis, canim nasil gidiyor hamilelik, mercimek büyüdü mü? nohutluga terfi etmistir artik kaydirigubbakcemile3

yok kızz büyümüyo benim mercimek. sanırım doğuncada cılız bişe olcak allah korusun.gerci sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda gerisi kolay.allah cılız mılız hepinize nasip etsin inşlh.

AMinnn canımmm isteyen herkese versin

arnavutgüzelimiz şuan için hamile deil ama 17 kez teyze yaptı arkadaşlarımızı
inşallah buayda o hamileyimmmmmmmmmmmmm diye bagıracak burdan:D

hmmm anladım allah mı söyletti ne belki geliyordur bi bebiş

Herkese günaydınlarrr kimsecikler yokk bu sabahh .Valla bende zor kalkıp geldim işe bugün kaydirigubbakcemile neyseki son iş günü hafta sonu iyi gelecekk

nasılsınız bakalım bugünnn canlarımm

arnavutumm bak herkes sana şimdiden hamile diyooo kaydirigubbakcemile2 az kaldı azzzz...

durucumm her sabah sen olurdun nerdesin yaaa inşallah iyisindir dünde yoktunn CADIARZU

esramm sende uzun zamandır girmiyosun seminer bitmedimi canım

günaydın kızlar diycem ama kimsecikler yok bu sabah hakkatten esra nerelerdesin yahu 3 günlüğüne seminer dedin 1 hafta oldu tatile mi çıktın arkasından yoksa durucukta 2 gündür yok işallah iyisinizdir.
Hepimize hayırlı cumalar diliyorum...

günaydın susuz yaz, sevdam nasılsınız bugün az kişiyiz duru nerde merak ettim dünde yokmuş dün bende yoktum misafirim vardı kaynatmışsınız yine hihoyyyt hihoyyyt

Günaydınlar arkadaşlarr hoşgeldinizz sizlere hayırlı cumalarrr evet demirbaşlarımız eksik bu aralar yaa nerdeler bilmiyorum mirmirmirmir

günaydınnnnnnnnnnnnnnn canlarım

cumanız mübarek olsunnnn

GÜnaydın arkadaŞlar hepınıze hayırlı cumalar.
Sızlere bıŞey sorcam benım rahmımde yara var ve doktorlar gereklı gÖrmedıklerı ıÇın mudahele etmıyolar..bende bu yagı denesem yaraya ııı gelırmıkı acaba bÖyle bı sıkıntısı olupta olumlu sonuÇlanan var mı

nerdesiniz ya kızlar topiğimiz çok sessiz hayırlı haberlerle patlama olacak gibi

nerdesiniz ya kızlar topiğimiz çok sessiz hayırlı haberlerle patlama olacak gibi

İnşallahh canımm inşallahhh patlama olurr delikafadulden delikafadulden ama sıkıldım yaaa benneyaptımki zaten patronlada kapıştım fisfisfis :oklava:

GÜnaydın arkadaŞlar hepİnİze hayırlı cumalar.
Sİzlere bİŞey sorcam benİm rahmİmde yara var ve doktorlar gereklİ gÖrmedİklerİ İÇİn mudahele etmİyolar..bende bu yagı denesem yaraya İİİ gelİrmİkİ acaba bÖyle bİ sıkıntısı olupta olumlu sonuÇlanan var mı

Canım geçmiş olsunn en doğru cevabı arnavutum verir yanlış birşey söylemeyelim şimdi sana.:teselli:

ayyyy hafta sonu gibi kimsecikler yok herkeste bir sıkıntı var galiba bugün burda havada sıkıcımirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

hayirli cumalarrrr a.s.

kimse yok mu yahu, topik sezonu kapatti sanirim :emir_bebek:

ayyyy hafta sonu gibi kimsecikler yok herkeste bir sıkıntı var galiba bugün burda havada sıkıcımirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

hayirli cumalarrrr a.s.

kimse yok mu yahu, topik sezonu kapatti sanirim :emir_bebek:

selam kızlar istanbulda gökyüzü ağlıycak gibi oluyor 10 dk sonra güneşli havada acayip nem var çok sıcak ve ben bu sıcaklardan bunaldım kafamçokkarıştı yarında adet olmam lazım heryerim dökülüyor :bbo:birde sıcak millet kayıp nerde bizim bu kızlar valla bende merak ettim :uhm:

Back
X