Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tekyolcu başsayfalarda daha ayrıntılı açıklamalar görürüsün ancak. kısaca yazayım
bal çörekotu tarçın arı polenini karıştırıp sabah akşam 1 tatlı kaşı kadar ye yut artık nasıl kolayına gelirse. bu sayede yumurtalık oluşumunda problem varya yumurtalıkların oluşmsına yardımcı .

selam kızlar nasılsınız öncelikle neden bu isimle yazdığımı söyliyim eşim beni sizden kıskanıyor :))hergün benim profilime girip bişey yazmışmıyım diye bakıyor kaydirigubbakcemile3sen arkadaşlarını benden daha çok düşünüyorsun diyor:olmaz: kıskanç işte kaydirigubbakcemile3bu kardeşimin üyeliği burda olduğum sürece bu isimle girecem :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

meyram nasılsın canım varmı bir değişiklik inşallah adetin gelmez canım bebeğin gelir:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

arnavutların en güzeli sen nasılsın canım nasıl gidiyor tekme atıyormu bebeğin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

durucum yeğenimin tatlı annesi nasılsın, yeğenim nasıl ,büyüyormu velet öpüyorum sizi :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

arzum tatilden döndünmü bilmiyorum ama bence dönüşün muhteşem olacak bebişin en kısa zamanda tekrar gelecek inşallah :emir_bebek: :emir_bebek:

esram,umutsuzum,sibelim,denizim,susuz yazım,everestim ,daha ismini yazamadığım diğer arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
biz iyiyiz canım sen nasılsın,:lepi: ahh bu kocalar kıskanmasalar olmaz, :mymeka:sayılı gün çabuk geçer tadını çıkar memleketinin, hihoyyyt hiçççç bişey kafana takmaa
büyük yerdeeen.vardır bir hayır sıkma sakın canınıı.ben herzaman diyoruuum AKINTIYA KARŞI KÜREK ÇEKMEK ÇOK ZOR AMA HELEKİ MÜKAFATINI ALIRSAAAK NE MUTLU BİZEEE..demekki yaşamamız gereken daha çok şey var..
dilerim öteki ay sana uğurlu geliir.

kızlaaar ohoo bakıyorum gene sesiiiz burasııııı:umursamaz: geziin anacıım geziiiiiiin.yanlız ben duruyu çok çok merak etmeye başladım .telefonumda kayıtlıydıı ,telimde bozuk tamirdee,biran önce alayım bugün çalışmıyolar ilk işim onu aramak olucaak.inşallah kötü bişey yoktuuur:Saruboceq:rabbiim meleğini ve kendisini korusuuuuun.AMİİİİİİN:Saruboceq:
KIZLAR HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUUM.KÜĞRLERE LÜTFEN DEVAM EDİN .UMUTLARINIZDAN VAZ GEÇMEYİİN.BİR AY KULLANIPTA BIRAKMAYIN LÜTFEEEN..BENDE KULLANIYORUM HARIL HARIL BAKALIM NOLUCAAK HAYIRLISI RABBİMDEEEEEN.İNŞALLAAH. SAĞLICAKLA KALIIN:1hug:

evet arnavut bende merak ediyorum duruyu hafta sonu olmazdı ama perşembe cuma da yoktu mesaide olunca mutlaka bir selam veriyordu acaba mide bulantıları fazlalaştıda izin alıp dinleniyormu inş. öledirCADIARZU

saol kardeşim siteye yeni üye oldum açıkcası tam bilmiyorum ney nerden bakacagımı bu kürlede hamile olanları görünce bi umut dedim çok saol

selam kızlar nasılsınız öncelikle neden bu isimle yazdığımı söyliyim eşim beni sizden kıskanıyor :))hergün benim profilime girip bişey yazmışmıyım diye bakıyor kaydirigubbakcemile3sen arkadaşlarını benden daha çok düşünüyorsun diyor:olmaz: kıskanç işte kaydirigubbakcemile3bu kardeşimin üyeliği burda olduğum sürece bu isimle girecem :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

meyram nasılsın canım varmı bir değişiklik inşallah adetin gelmez canım bebeğin gelir:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

arnavutların en güzeli sen nasılsın canım nasıl gidiyor tekme atıyormu bebeğin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

durucum yeğenimin tatlı annesi nasılsın, yeğenim nasıl ,büyüyormu velet öpüyorum sizi :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

arzum tatilden döndünmü bilmiyorum ama bence dönüşün muhteşem olacak bebişin en kısa zamanda tekrar gelecek inşallah :emir_bebek: :emir_bebek:

esram,umutsuzum,sibelim,denizim,susuz yazım,everestim ,daha ismini yazamadığım diğer arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım bizde seni çok seviyosssssssss
Benim beyde çok takdı bu sayfaya ne yazıyosun okadar neler anlatıyon çok merak ediyorum diyo..
kocişler kıskanıyo bizi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar selam az önce regl oldum listeden çıkarın beni
Gülüm üzülmek yok artık...pasta börek yapıyoz ya kırmızı kızlara iyice ıısrar edelimki.
sonra bidaha gelmek istemesinler:teselli: :teselli: :teselli: tamam mı canikom
Neymiş Takmıyoruz TAk :CüvCüv: hamiş kalıyoz. ok mi canım benimkaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 :lepi: :lepi: :lepi:

Arnavut güzelim neler yapıyorsun

Gözün aydınnnnn.

Halacınla bol bol gez güzel vakit geçir ...Özlicez seni arasıra ugra bize unutma.
Ha bu arada Durumuza ulaşırsan haber ver bizede

Bu arada Arzumu Kedersizimi çok özledim ya gelin artık ya

Sohbetlerinizi özledim ya..

Durum sende gel artık sabah topiğin mesaisine beraber başlıyorduk ama 3-4 gündür kayıpsın
neler oluyo merak ediyorum seni.ınşallah kötü bişey yoktur.Sağlıcakla kal canım

. iyidir canim. bu sabah adet afrilarim beni bi yokladi. ama gelmedi henüz :olmaz: zaten daha 3 gün var. asil sen nasilsin? annemlerde de olsa ben yine duramam diyordun ama hic gelmiyorsun. yeni nickinle seni buralarda görürüz artik insallah. sen iyi ol yeter canim bizi habersiz birakma.

Meyracım gelmesin o kırmızı başlıklı kızlar ya ....^3^ gün sonrada gelmesin
İnşallah bu ayın süprizini sen yaparsın bize

sibel nasılsın canım bugün denize gidecektin gittinmi nasıldı denizyerimsenibenyaaa valla benim kocamda başladı ne var bu k. k. de diye bende anlattım neler olduğunu hııı tamam dedi o zaman banada hem yeyip hem kilo verdiren bi çare bul dedi :enbuyukkk:olduuu dedim bende bide istersen işe gitmeden maaş almanın yolunuda buluyum :mymeka:

sibel nasılsın canım bugün denize gidecektin gittinmi nasıldı denizyerimsenibenyaaa valla benim kocamda başladı ne var bu k. k. de diye bende anlattım neler olduğunu hııı tamam dedi o zaman banada hem yeyip hem kilo verdiren bi çare bul dedi :enbuyukkk:olduuu dedim bende bide istersen işe gitmeden maaş almanın yolunuda buluyum :mymeka:

evet canım denize gitik ama malesef ben giremedim .Bugun 3.günümdü az olur düşüncesiyle bikinimi giyip gittim ama malesefe çok yogun bi Ay geçiriyorum.sadece şezlongda oturup kitap okudum.ama süpper bi kitapdı.Dün sabah başlamıştım bugun bitirdim.hem ağlattı hem heyecanlandırdı.

Hem yiyip hem kilo verdirecek bişey güzelmiş ama varmı acaba öle bişey???

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: işe gitmeden maaş almak ha süppermiş

kadınlık ne berbat birşey yaaa kaydirigubbakcemilebazen kızıma üzülüyorum keşke erkek olsaydı diye tatile çıkırsın adet olursun,şezlonga mahkum, düğüne gidersin saç, makyaj, kıyafet ayakkabı çanta ya erker bi takım elbise bi ayakkabı tamam 15 dk. hazır, v.s......... böyle uzar gider.:gitme: ama şezlonga mahkumsak bizimde kültürümüz artıyor zemuszemus zemuszemusokuduğun kitabın ismi nedir ben şimdi diriliş i (çanakkale destanı)okuyorum

kitap mı adı neydiki bu kitabın bu kadar etkileyen .

hem yiyip hem kilo vermek çok hayal gücü kuvvetliymiş enişte beyin :))

[sıze="2"]kadınlık ne berbat birşey yaaa kaydirigubbakcemilebazen kızıma üzülüyorum keşke erkek olsaydı diye tatile çıkırsın adet olursun,şezlonga mahkum, düğüne gidersin saç, makyaj, kıyafet ayakkabı çanta ya erker bi takım elbise bi ayakkabı tamam 15 dk. Hazır, v.s......... Böyle uzar gider.:gitme: Ama şezlonga mahkumsak bizimde kültürümüz artıyor zemuszemus zemuszemusokuduğun kitabın ismi nedir ben şimdi diriliş i (çanakkale destanı)okuyorum [/sıze]

evet canım ya bu kadınlık zor iş ...okudugum kitabın ismi (en son yürekler ölür)canan tan yazarı
piraye isimli kitabını okuyunca çok etkilendim .bu okudugumda en son çıkan kitabı
muhakkak oku süper sürükleyici kitabı bırakamıyosun .merak ediyorsun ne olacak acaba diye

kitap mı adı neydiki bu kitabın bu kadar etkileyen .

Hem yiyip hem kilo vermek çok hayal gücü kuvvetliymiş enişte beyin :))

canım benim
en son yürekler ölür

gerçekten süppper bi kitap elinden düşmüyo bitene kadar aklın orda oluyo

Back
X