Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz iyiyiz canım sen nasılsın,:lepi: ahh bu kocalar kıskanmasalar olmaz, :mymeka:sayılı gün çabuk geçer tadını çıkar memleketinin, hihoyyyt hiçççç bişey kafana takmaaselam kızlar nasılsınız öncelikle neden bu isimle yazdığımı söyliyim eşim beni sizden kıskanıyor :))hergün benim profilime girip bişey yazmışmıyım diye bakıyor kaydirigubbakcemile3sen arkadaşlarını benden daha çok düşünüyorsun diyorlmaz: kıskanç işte kaydirigubbakcemile3bu kardeşimin üyeliği burda olduğum sürece bu isimle girecem :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
meyram nasılsın canım varmı bir değişiklik inşallah adetin gelmez canım bebeğin gelir:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
arnavutların en güzeli sen nasılsın canım nasıl gidiyor tekme atıyormu bebeğin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
durucum yeğenimin tatlı annesi nasılsın, yeğenim nasıl ,büyüyormu velet öpüyorum sizi :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
arzum tatilden döndünmü bilmiyorum ama bence dönüşün muhteşem olacak bebişin en kısa zamanda tekrar gelecek inşallah![]()
![]()
esram,umutsuzum,sibelim,denizim,susuz yazım,everestim ,daha ismini yazamadığım diğer arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
büyük yerdeeen.vardır bir hayır sıkma sakın canınıı.ben herzaman diyoruuum AKINTIYA KARŞI KÜREK ÇEKMEK ÇOK ZOR AMA HELEKİ MÜKAFATINI ALIRSAAAK NE MUTLU BİZEEE..demekki yaşamamız gereken daha çok şey var..
dilerim öteki ay sana uğurlu geliir.
kızlaaar ohoo bakıyorum gene sesiiiz burasııııı:umursamaz: geziin anacıım geziiiiiiin.yanlız ben duruyu çok çok merak etmeye başladım .telefonumda kayıtlıydıı ,telimde bozuk tamirdee,biran önce alayım bugün çalışmıyolar ilk işim onu aramak olucaak.inşallah kötü bişey yoktuuur:Saruboceq:rabbiim meleğini ve kendisini korusuuuuun.AMİİİİİİN:Saruboceq:
KIZLAR HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUUM.KÜĞRLERE LÜTFEN DEVAM EDİN .UMUTLARINIZDAN VAZ GEÇMEYİİN.BİR AY KULLANIPTA BIRAKMAYIN LÜTFEEEN..BENDE KULLANIYORUM HARIL HARIL BAKALIM NOLUCAAK HAYIRLISI RABBİMDEEEEEN.İNŞALLAAH. SAĞLICAKLA KALIIN:1hug:
arkadaşlar lütfen bu kürü biri bana anlatsın ya :çok üzgünüm:
selam kızlar nasılsınız öncelikle neden bu isimle yazdığımı söyliyim eşim beni sizden kıskanıyor :))hergün benim profilime girip bişey yazmışmıyım diye bakıyor kaydirigubbakcemile3sen arkadaşlarını benden daha çok düşünüyorsun diyorlmaz: kıskanç işte kaydirigubbakcemile3bu kardeşimin üyeliği burda olduğum sürece bu isimle girecem :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
meyram nasılsın canım varmı bir değişiklik inşallah adetin gelmez canım bebeğin gelir:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
arnavutların en güzeli sen nasılsın canım nasıl gidiyor tekme atıyormu bebeğin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
durucum yeğenimin tatlı annesi nasılsın, yeğenim nasıl ,büyüyormu velet öpüyorum sizi :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
arzum tatilden döndünmü bilmiyorum ama bence dönüşün muhteşem olacak bebişin en kısa zamanda tekrar gelecek inşallah![]()
![]()
esram,umutsuzum,sibelim,denizim,susuz yazım,everestim ,daha ismini yazamadığım diğer arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Gülüm üzülmek yok artık...pasta börek yapıyoz ya kırmızı kızlara iyice ıısrar edelimki.kızlar selam az önce regl oldum listeden çıkarın beni
. iyidir canim. bu sabah adet afrilarim beni bi yokladi. ama gelmedi henüzlmaz: zaten daha 3 gün var. asil sen nasilsin? annemlerde de olsa ben yine duramam diyordun ama hic gelmiyorsun. yeni nickinle seni buralarda görürüz artik insallah. sen iyi ol yeter canim bizi habersiz birakma.
sibel nasılsın canım bugün denize gidecektin gittinmi nasıldı denizyerimsenibenyaaa valla benim kocamda başladı ne var bu k. k. de diye bende anlattım neler olduğunu hııı tamam dedi o zaman banada hem yeyip hem kilo verdiren bi çare bul dedi :enbuyukkklduuu dedim bende bide istersen işe gitmeden maaş almanın yolunuda buluyum :mymeka:
[sıze="2"]kadınlık ne berbat birşey yaaa kaydirigubbakcemilebazen kızıma üzülüyorum keşke erkek olsaydı diye tatile çıkırsın adet olursun,şezlonga mahkum, düğüne gidersin saç, makyaj, kıyafet ayakkabı çanta ya erker bi takım elbise bi ayakkabı tamam 15 dk. Hazır, v.s......... Böyle uzar gider.:gitme: Ama şezlonga mahkumsak bizimde kültürümüz artıyor zemuszemus zemuszemusokuduğun kitabın ismi nedir ben şimdi diriliş i (çanakkale destanı)okuyorum [/sıze]
kitap mı adı neydiki bu kitabın bu kadar etkileyen .
Hem yiyip hem kilo vermek çok hayal gücü kuvvetliymiş enişte beyin :))