Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah:nazar: :nazar: :nazar:

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

______@@@_________ @@@______
____@______@______@______@___
___@_________@__@_________@__
___@___________@___________@__
____@______COOOOOOK______ @__
_____@______ÖZELSİN**______@___
______ @_____SENN_______@_____
________ @__ARNAVUT GÜZELİ__@_______
___________@________@_________
_____________@____@___________
________________@____________
ŞAFAK VAKTİ YAĞAN BİR ÇİĞ TANESİ KADAR MASUM GÜN BATIMINDA DENİZDEN ESEN RÜZGAR KADAR ÇILGIN VE OKYANUSUN DERİNLİĞİNDEKİ BİR İNCİ TANESİ KADAR ÖZELSİN opuyorumnanaktana.s.

:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq

sibel iyim saol canım ya perşembeyi bekliyorum sabırsızlıkla işte :))
sizler nasılsınız

everestim harikasın canım herzamanki gibi a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
teşekkür ederim canım
GÜNAYDINLARR...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

RÜYA; biz uyurken kalbimizin tuttugu bir dilektir.ARKADAS;uçmayi unuttugumuzda bize kanatlarini açan bir melektir.HAYAL GÜCÜ; bizi bilmedigimiz yerlere uçuran bir rüzgardir,ve HAYAT; içinden ne çikacagini bilmesek de açmamiz gereken bir zarftir.açtiginız zarflardan hep güzel seyler çikmasi dilegiyle.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:opuyorumnanaktan:nazar:
çokkk güzel...alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis zarftan kötü şeyde çıksa umudunuz kırılmasın bizler umudumuz olduğu müddetçe yaşarız ama yinede herkese güzellikler çıkması dileğiyle........................bakın hepimiz tek yürek olduk arnavut için arkadaşlık budur işte ve onun için ne zamandır dua ediyoruz dualarımız kabul olmuştur inş.Allah bizleri bu bağlılığımızı nazardan korusun :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

[
çokkk güzel...alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis zarftan kötü şeyde çıksa umudunuz kırılmasın bizler umudumuz olduğu müddetçe yaşarız ama yinede herkese güzellikler çıkması dileğiyle........................bakın hepimiz tek yürek olduk arnavut için arkadaşlık budur işte ve onun için ne zamandır dua ediyoruz dualarımız kabul olmuştur inş.Allah bizleri bu bağlılığımızı nazardan korusun :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: [/QUOT
inşallah dualarımız kabul olmuştur canım...
Yarabbim tüm evlat özlemi çeken kardeşlerimize hayırlı evlatlar nasip et. Sen olmazları olur edensin. Herkese hayırlınında hayırlısını nasip et. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek::nazar:

[
çokkk güzel...alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis zarftan kötü şeyde çıksa umudunuz kırılmasın bizler umudumuz olduğu müddetçe yaşarız ama yinede herkese güzellikler çıkması dileğiyle........................bakın hepimiz tek yürek olduk arnavut için arkadaşlık budur işte ve onun için ne zamandır dua ediyoruz dualarımız kabul olmuştur inş.Allah bizleri bu bağlılığımızı nazardan korusun :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: [/QUOT
inşallah dualarımız kabul olmuştur canım...
Yarabbim tüm evlat özlemi çeken kardeşlerimize hayırlı evlatlar nasip et. Sen olmazları olur edensin. Herkese hayırlınında hayırlısını nasip et. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek::nazar:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

GÜNAYDIN CANLARIM... a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Selamm kızlarrr nasılsınızz herkeste bir duygu taşması var valla herkes arnavutuma kilitlendi.ınşallahhhhhhhhh güzelll haberler alıcaz :Saruboceq::Saruboceq: eğer olmazsada canımızz sağ olsun sağlığımız yerinde olsunn yaklın zamanda arnavutumda güzel haber alıcazz inş..

ben yoğunum bu aralar arada bir girip bakarım sizee iyi muhabbetlerr size a.s.

hadi arnavut iyi yada kötü bir haber ver nerdesin meraktan ölecezz:1rolleyes::1rolleyes:

merhaba kizlar nasilsiniz? sicakliklar hepimizi mayistirmis galiba topik yine sessiz kalmis anlasilan birazdan arnavut guzeli gelip sallayacak bebisiylekaydirigubbakcemile3....arnavut guzeli hadi ver hayirli haberini...rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini nasip eder insallah.olmazsada uzulme arnavutum kismet degilmis zaten nasibinde,kismetinde varsa olur tatlim..dilerim mutlu haberini aliriz..

durualyam canimmmmmm benimmmmmmmm sen nasilsin,bebis nasil? buyuyordur annesinin bedeninde...:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3 kizlar hepimizin ismini teker teker yazamayacagim ama hepinizi cok seviyorum hatirladiklarimi soyle siralayayim arzum,susuz yaz,lat sibelim,umutsuzz,sevdanehri,everest,esram 82,kedersiz(rumuzunu degistrmisti galiba)hepinizi kocaman opuyorum...

ben yarin rahim filmi cekinecegim kizlar umarim hayirlara vesile olur..kaydirigubbakcemile4

merhaba kizlar nasilsiniz? sicakliklar hepimizi mayistirmis galiba topik yine sessiz kalmis anlasilan birazdan arnavut guzeli gelip sallayacak bebisiylekaydirigubbakcemile3....arnavut guzeli hadi ver hayirli haberini...rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini nasip eder insallah.olmazsada uzulme arnavutum kismet degilmis zaten nasibinde,kismetinde varsa olur tatlim..dilerim mutlu haberini aliriz..

durualyam canimmmmmm benimmmmmmmm sen nasilsin,bebis nasil? buyuyordur annesinin bedeninde...:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3 kizlar hepimizin ismini teker teker yazamayacagim ama hepinizi cok seviyorum hatirladiklarimi soyle siralayayim arzum,susuz yaz,lat sibelim,umutsuzz,sevdanehri,everest,esram 82,kedersiz(rumuzunu degistrmisti galiba)hepinizi kocaman opuyorum...

ben yarin rahim filmi cekinecegim kizlar umarim hayirlara vesile olur..kaydirigubbakcemile4
eylülüm canım nasılsın pek uğramıyorsun artık stres yapmamak içinmi uğramıyorsun hakkımızda hayırlısı canım rahim filmi öyle abartıldığı gibi zor değil herkesin bir ağrı eşiği vardır bana hiçç zor gelmemişti çok abarttıkları için ben fazla acı bekliyordum ama hiç öyle olmadı inş. filmden sonra hamile kalırsın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :emir_bebek:

ben arada açıp bakıyorum arnavut gelmişmi diye şimdi kızımın okuma saati arkadaşları gelir bir saat kitap okuruz birde kızlar yavaş yavaş fire veriyor onları tekrar toplamam lazım bugün onlara kitap aralığı yapacağım tekrar heveslensinler diye yarım saatte öle 3:30 da gelirim inş. benden önce arnavut bişeyler yazar

eylülüm canım nasılsın pek uğramıyorsun artık stres yapmamak içinmi uğramıyorsun hakkımızda hayırlısı canım rahim filmi öyle abartıldığı gibi zor değil herkesin bir ağrı eşiği vardır bana hiçç zor gelmemişti çok abarttıkları için ben fazla acı bekliyordum ama hiç öyle olmadı inş. filmden sonra hamile kalırsın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :emir_bebek:

ben arada açıp bakıyorum arnavut gelmişmi diye şimdi kızımın okuma saati arkadaşları gelir bir saat kitap okuruz birde kızlar yavaş yavaş fire veriyor onları tekrar toplamam lazım bugün onlara kitap aralığı yapacağım tekrar heveslensinler diye yarım saatte öle 3:30 da gelirim inş. benden önce arnavut bişeyler yazar

iyiyim canimmmmm evet stres yapmamak icin girmiyordum.senin bu huyuna hayranim ya...cok cok guzel bir davranis bicimi her annenin yapmasi gereken bir davranis bence..kolay gelsin canim,bende arnavutu merak diyorum insallah en kisa surede mutlu haberini aliriz.kolay gelsin..kaydirigubbakcemile5

canııııııımmm eylülüm özledim seni yaaaa Şeniz hepimiz heyecanlıyız arnavutumdan iyi haberler alacaz :teytey: :lepi: olmasada canımız sağolsun yarın rahim filmi çektiriyosun hadi canım sendende iyi haberler alacaz şimdiden geçmiş olsun bi tanem korkma acımıyo bize sonucunu yaz tatlım bende seni öpüyorum güzel hatun opuyorumnanaktan

canııııııımmm eylülüm özledim seni yaaaa Şeniz hepimiz heyecanlıyız arnavutumdan iyi haberler alacaz :teytey: :lepi: olmasada canımız sağolsun yarın rahim filmi çektiriyosun hadi canım sendende iyi haberler alacaz şimdiden geçmiş olsun bi tanem korkma acımıyo bize sonucunu yaz tatlım bende seni öpüyorum güzel hatun opuyorumnanaktan

durualyammmmmmmmm canimmmmm bende seni cokkk ozledimm..insallah iyi haberler aliriz canim ya.o bunu coktan hak etmis ama zamanin dolmasini bekliyor.tabiki canim olmazsa olmasin ondan kiymetli degil ya hicbirsey.evet canim rahim filmi cektiriyorum allah nasip ederse...film sonuclarim iyi cikarsa umutta asilama dusunuyordum ama orasi bana bayagi uzak nasil yapicam bilmiyorum hergun gidip gelebilirmiyim kac gun gidip gelmem gerekecek bilmiyorum.bakalim artik hayirlisi..kendine de bebegede cok iyi bak canimmmmmmmkaydirigubbakcemile3 kocaman oopuyorum:1hug:

merhaba canim hosgeldin. az giriyorsun seni özleyelim diye:)

rahim filminden korkma sakin, kendini kasarsan daha cok acir. sadece igne yapicaklar gibi düsün. hem spekulum takmalarina aliskiniz, zaten ondan sonrasini duymuycaksin bile. biraz adet sancisina benzer bir agri, oda zaten herkeste olmuyor. o kadar bitti bile. insallah tüplerin aciktir.

kizlarrrr arnavutumdan haber yok mu? simdi elinde kepce kafasinda tencere vadir belkii -tatlicadiarzu-

Eylülcüm hoşgeldin canım

yarın rahimfilmi çekilecekmişsin inşallah hiç bişey çıkmaz pürüzler varsada bu sayede açılır.inşallah
Rahim filminden sonra normal yolla çok hamile kalanları duydum hadi bakalım bekleyeceğiz ve göreceğiz.

Arnavut güzelim nerelerdesin yahuu

.................

Son düzenleyen: Moderatör:
Arnavut güzelim sen bizim herşeyimizsin
sonuç pozitif olursa beraber sevinecez

negatif olursada çok üzülmicez bigün nasıl olsa pozitif olcak allahın izniyle

durmak yok çalışmalara devam dicez.

canım benim

merhaba canim hosgeldin. az giriyorsun seni özleyelim diye:)

rahim filminden korkma sakin, kendini kasarsan daha cok acir. sadece igne yapicaklar gibi düsün. hem spekulum takmalarina aliskiniz, zaten ondan sonrasini duymuycaksin bile. biraz adet sancisina benzer bir agri, oda zaten herkeste olmuyor. o kadar bitti bile. insallah tüplerin aciktir.

kizlarrrr arnavutumdan haber yok mu? simdi elinde kepce kafasinda tencere vadir belkii -tatlicadiarzu-

evet canim biraz kendimi ozleteyim dedim:) yok be canim saka bir yana sadece stresten az etkileneyim diye girmiyorum..insallah acimaz canim ya..gerci ne kadar acirsa acisin bebegimin olmamasi kadar canimi acitamaz ya degilmi? birsey sorucam rahim filminden once iliski yasakmi,yada rahim filmi cekinmeden ilac agri kesici vs kullanayimmi? bunlari dr sormayi unuttum.bilgin varsa cvp verirsn cok sevinirim..kocaman opuyorum canim kib.kaydirigubbakcemile5

Back
X