Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Umutla Bekleyenlerin Listesi

1.sırada................................emeru.... ...................................5 temmuz
2.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
3.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
4.sıraca................................esram82... .................................18 temmuz
5.Sırada................................latsibel. ... ................................22 Temmuz
6.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz

kuzum benide ekle istersen 28 temmuz o tarihte tatilden dönmüş olabilirim bu ay birşey yapamadık ama ekle sen yinede

arnavutum rica etsem şu ruh halindeki kederliyi birde şu avatarını ve nagatiff yazısını kaldırsan.. seni hep pozitif gördük enerji saçtın hep... lütfen sana böyle şeyler yakışmıyo bitanem... ben iyiyim çok şükür.. havalar çok sıcak bunalıyoruz artık.. işte sonuç olarak insanoğluyuz sıcak olunca dayanamıyoruz soğuk olunca yakınıyoruz.. bebek çalışmalarını sorarsan bu ay çok stresli bir ay geçirdim gerek iş gerek aile sorunları ve doğal olarak ilaçta çok kullandım.. bu ay olmasını istemedim sanki şıpp diye hamile kalabiliyorumda ödüm patladı. hamile olsaydım inan hiç istemediğim bir zamanda kalmış olacaktım..ama şunu öğrendim hayırlı zamanda bebek istemek gerekiyo.. neyse tatlım sen iyisinya toparlandınya bunu bilmek bile güzeldi..:1hug:

hayırdır esram işallah eşinle sorunların yoktur herşryin hayırlısı canım takma kafana

alma mazlumun ahiniiiiii :oklava:
Allah bizleri iyilerle karsilastirsin kizlarrrrr.
benim bademciklerim hala davul gibi. cok halsizim ve yorgunum. birde hava buz gibi, balkonda camasir asim dedim dondum yaaa. tebi birazda ben hastayim diye üsüdüm ama esimde dio hava soguk diye. demekki gercekten soguk. istanbullu yanan hanimlar o sicaktan birazda buraya yollasaniz diorum:)

geçmiş olsun canım biz burda kavruluyoruz sen orda donuyorsun allahın işi iklim şartları ne kadar mucizevi bir olay allah kışımızıda yazımıda aratmasın ama en güzeli ülkemiz dört mevsim bir arada çok şükür kendine dikkat et bol bol su iç eşimin klasik tedavi yöntemi başım ağrısa bile su getirir hemen geçer sevgi ile verdiği için herhalde :asigim:

Günaydın KK'nın güzel hatunları opuyorumnanaktan nasılsınızzz bakalımmm keyifler iyidir inşallahhh
Bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul eyle yarabbimmm bize sağlıklı bebişlerrrrrr verrrrrrrr :Saruboceq: :Saruboceq:

Dün akşam misafirliğe gittik eşimin arkaşının bebişi olmuştu çok severim o arkadaşı onlarında 10 ay felan olmamıştı ilk başta şimdi nur topu güzeller güzeliiii kızı varrrr onu sevdim,gözünün içine baktımmmm ne de masummm melekkk gibii cennet kokuluuu.Adını da duru koymuşlar maşallahhh duru gibi bebişşşş.Rabbimmm bizlere de verrrrr rabbimmm bizide görrrrr bizim evimizide şenlendir :Saruboceq:
Eşim ilk gördüğünde biraz şokladıı hiç konuşamadı bile sonra açıldı zamanla beşiğini sallamaya bile başladııı :sinifsinif: çok güzell duygular bunlarrr :sinifsinif:

işallah birgün kendi bebeğinide sallar canım allah sizede nasip etsin

selam kızlar bir kaç gündür vakit buldukça gecmişi okumaya calışıyorum .ben 3 senelik evliyim eşimde ve ben de hiç bir sorun olmamasına ragmen bebeğimiz olmuyo .bu süre içerisinde ilaç tedavi gördüm bir kezde asılama yaptırdım ama tutmadı yani 3 senedir hiç hamile kalamadım. bu topikte bikisel kürlerle hamile kalanları okudum ve cok umutlandım gercekten elma yagının ve hayıt tohumunun faydaları oluyo mu bunları nasıl kullanıcam tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse cok memnun olurum yanlış bişey yapmak istemem cünkü .simdiden cok tesekkürler.

[COLOR="Magenta[URL=http://img189.imageshack.us/i/3192z.jpg/][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/5413/3192z.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img189/3192z.jpg/1/][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/3192z.jpg/1/w400.png[/IMG][/URL]

Hoşbulduuuuk kızlaaaar :1hug: :1hug: sizleri çok özlediiiiiiimopuyorumnanaktan.
iyim iyi çok şükür toparladım kendimiiii biraz,ama halen etkisindeyim..bu ay çok inanmıştııım..
neysee bu konuda fazla bişey konuşmak istemiyorum bana desteğini eksik etmeyen herbirinize ayrı ayrı teşekürederiiiim a.s. sağolun sizi üzmek istemezdim ama malesef allahımın takdiri bu..
Bu aralara çok yoğunuuum halamların gitmesine çok az bir zaman kaldıı:1no2: daha doyamadııım bilee..iyiki onlarda vardı gördüm de çabuk atlattım herşeyii..
yemekteydiler bizde çok güzel geçti a.s aklım hep sizdeydiii giremedim bir türlü cevap yazamadım.e örümcemde geldi onun eşi sağolsun bilgisayarımı kuşattı:1closedeyes:

sizler yeni gelen arkadaşlarıda çok güzel karşılamışsınız ben yokkeen.çok sevindim teşekürederim onları bilgilendirdiğiniz içiin..
Meyram sana geçmiş olsun bademciklerinden kötüymüşsüüüün,inan çok üzüldüm eşim amelyat olana kadar çok çektiik aldırdı da rahatladık..
eylül ipek arkadaşlarada geçmiş olsun rahim filimleri de çekilmiş dilerim en kısa süredee sonuç alırlaaar:Saruboceq:..
"][/COLOR]

arnavutum topralanmana çok sevindim mevlam ne eylerse güzel eyler allahın bir bildiği var hepimiz için güzel günler yakındır işallah bu stresli günlerini sevdiklerinle geçirmen çok iyi oldu senin için sevgiyle kal ben bu akşam tatile gidiyorum :lepi:

HOŞGELDİNİZ HANIMLAR...a.s. a.s. a.s.

selam kızlar bir kaç gündür vakit buldukça gecmişi okumaya calışıyorum .ben 3 senelik evliyim eşimde ve ben de hiç bir sorun olmamasına ragmen bebeğimiz olmuyo .bu süre içerisinde ilaç tedavi gördüm bir kezde asılama yaptırdım ama tutmadı yani 3 senedir hiç hamile kalamadım. bu topikte bikisel kürlerle hamile kalanları okudum ve cok umutlandım gercekten elma yagının ve hayıt tohumunun faydaları oluyo mu bunları nasıl kullanıcam tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse cok memnun olurum yanlış bişey yapmak istemem cünkü .simdiden cok tesekkürler.

merhabalar.. arnavut güzelinin kürleriyle 17 kişi hamile kaldı..bence sen ilk önce polen+bal+tarçın karışımına başla derim.. hem rahmi güçlendiriyo hemde yumurtlamada etkisi oluyor hemde çok faydalı hemdee hiç zararı yok..elma yağı bazılarımıza iyi geldi bazılarımızda yara varsa sıkıntı yaşattı.. o konuda tam bilgim yok. ama polen+tarçın+bal karışımını kesinlikle tavsiye ediyorum.. birde maydanoz ve süt buharı var tabiki.. eğerki rahminde iltihap felan varsa hastalığının 5. gününden iibaren 1 litre süte bir deste maydanoz doğrayıp buharına 3 gün felan oturuyorsun.. bundada fayda gören arkadaşlarımız oldu.. ha birde genel anlamda ovulasyon testleri var onlada yumurtlama günlerini rahatlıkla takip edebiliyorsun.. inşallah çok karışık yazmamışımdır anlatabilmişimdir..rabbim tez zamanda senide bizleride meleklerimize kavuştursun inşallah...

slm canım..

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
esramm82, bahcem, der35, SadeceMeyra+

meyram nasılsın canımm... inşallah biraz daha iyisindir...

bende geldim kimse gitmesin
cumaniz mübarek olsun arkadaslar a.s.
nasilsiniz? ben dün gece biraz daha iyi oldum sanki. bogazim tam gecmedi ama daha iyiyiym
güzel dileklerde bulunan ve gecmis olsun diyen herkese tesekkürlerrrrr

hosbuldum esracim. iyiyim canim, ic güveysinden hallice :)))))

sen nasilsin? sorunlar vardi filan demissin, insallah düzelir tatlim, paylasmak istersen biz variz:)

nasilsiniz? ben dün gece biraz daha iyi oldum sanki. bogazim tam gecmedi ama daha iyiyiym

hoşgeldinn bitanemm...:1hug:malesef bugün topic yine sessiz kimsecikler yok.. :umursamaz: kendini biraz daha iyi hissettiğine sevindim..:1rolleyes: seninde cuman mübarek olsun duaların kabul olsun..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hosbuldum esracim. iyiyim canim, ic güveysinden hallice :)))))

sen nasilsin? sorunlar vardi filan demissin, insallah düzelir tatlim, paylasmak istersen biz variz:)

evet bu ay benim için çok stresli bir aydı canım.. hem iş stresi seminerler kendime zaman ayıramamak.. hem biraz ailesel bazı problemler... hem benim biraz rahatsızlanıp ilaca sığınmam hem milleti lafı sözü... en önemlisi dayım kansere yakalandığı haberi herşey üst üste geldi.. Rabbime şükürler ediyorumki daha kötüsünü yaşamadık daha kötülerinden korusun rabbim bizleri...yani okadar çok varki... mafoldumben

canimmm gecmis olsun. herseyin caresi var artik. üzülme insallah iyilesir.

affiyet olsuun duruuuumopuyorumnanaktan nasılsıın anneciiik iyisin dimii.turşularıda yiğomuşsuuun haakaydirigubbakcemile3fazla acı yeme yakma küçük durumuuu:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:.
nasıl hissediyosun kendinii şimdi alerji olayı geçti dimi biraaz..benimde geçti de ondaan soruyorum bu aralar hafifledi sankiiCADIARZU

merak etme teyzesi çok yiyemiyorum zaten a.s ..... alerjim geçti çok şükür iyiyim :lepi:

hoşgeldin canım

arnavutum topralanmana çok sevindim mevlam ne eylerse güzel eyler allahın bir bildiği var hepimiz için güzel günler yakındır işallah bu stresli günlerini sevdiklerinle geçirmen çok iyi oldu senin için sevgiyle kal ben bu akşam tatile gidiyorum :lepi:

canııııııımmm nereye gidiyon bakeemmm tatileeee ne kadar yoksun güzelce dinlen bi tanem öpüyorum

hoşgeldin canım

meyraammmm iyi olduğuna sevindim :lepi:

evet bu ay benim için çok stresli bir aydı canım.. hem iş stresi seminerler kendime zaman ayıramamak.. hem biraz ailesel bazı problemler... hem benim biraz rahatsızlanıp ilaca sığınmam hem milleti lafı sözü... en önemlisi dayım kansere yakalandığı haberi herşey üst üste geldi.. Rabbime şükürler ediyorumki daha kötüsünü yaşamadık daha kötülerinden korusun rabbim bizleri...yani okadar çok varki... mafoldumben

esraamm geçmiş olsun bitanem

Back
X