Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arnavutum rica etsem şu ruh halindeki kederliyi birde şu avatarını ve nagatiff yazısını kaldırsan.. seni hep pozitif gördük enerji saçtın hep... lütfen sana böyle şeyler yakışmıyo bitanem... ben iyiyim çok şükür.. havalar çok sıcak bunalıyoruz artık.. işte sonuç olarak insanoğluyuz sıcak olunca dayanamıyoruz soğuk olunca yakınıyoruz.. bebek çalışmalarını sorarsan bu ay çok stresli bir ay geçirdim gerek iş gerek aile sorunları ve doğal olarak ilaçta çok kullandım.. bu ay olmasını istemedim sanki şıpp diye hamile kalabiliyorumda ödüm patladı. hamile olsaydım inan hiç istemediğim bir zamanda kalmış olacaktım..ama şunu öğrendim hayırlı zamanda bebek istemek gerekiyo.. neyse tatlım sen iyisinya toparlandınya bunu bilmek bile güzeldi..:1hug:

canıııım emrin başımın üstündee halletiiiiiim:1hug:..
çok sağool,sayenizde enerjikiim ,sayenizdee mutluyuuum çok şüküür iyiki varsınıız..
canım geçmiş olsuun dayın için çok üzüldüm bu araa..nolur onada alternatif tıp. tavsiye edin..eşimin teyzesin kanser oldu ama 3 ay içinde kanserden eser kalmadı mucize gibi bişeey..burda antalyada kansere yakalanan bir adam vardı kendi kendini doğal bitkilerle iyleştirdii..bizde sipariş verdik o karışımdan.gerçekten ben gözlerimle görmezsem inanmazdım teyzemizin kafasından tut topuklarına dek deri değiştirdii şimdi yanakları al al geziyo sağlıklı şekildeee:Saruboceq:..o yüzden çareler tükenmez gülüüm ,dua edin :Saruboceq: sağlıcakla kaaal:1hug: a.s.

arnavutum topralanmana çok sevindim mevlam ne eylerse güzel eyler allahın bir bildiği var hepimiz için güzel günler yakındır işallah bu stresli günlerini sevdiklerinle geçirmen çok iyi oldu senin için sevgiyle kal ben bu akşam tatile gidiyorum :lepi:

canım beniiim çok teşekürederiiiiiim sağol.öyle rabbimin vardır bir bildiğii dediğim gibi bekliyorum sabırlaa..
sanada iyi tatiller tatlım.keyfine bak tadını çıkaaar..sositososito
sağlıcakla git gel,GÜLE GÜLEEE döööööön:dance: hayırlı haberlerle inşşşşş:Saruboceq:

kimse beni görmüyooo herhalde

Hoşgeldiiiiiiin bahcemvereliniortak

hepinizi çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bizde seni özlediiiiiiik canıııım:1hug: nasıl geçiyo tatiliiiin??umarım herşey yolundadıııır..:teytey: hayırlı haberlerle dön :Saruboceq: :lepi:
iyiyiz arnavutcum sen nasılsın:)

Günaydıın çıtı pıtııı Sipçeeem beniim..iyiim been sağol tatlım..
eşim uyusun diye erken geldim biraz kayınvalidemlee dedikodu yapıyoruuuuuzşakkıdı saat 12 gibide gidiceem ondan sonra free yiiiiiiim akşama kadaaar gez babam geezkaydirigubbakcemile3.. sen nasılsıın?iştesin dimiii?kolay gelsiin tatlım sanaaa.s.

evet canım işdeyim..

bende 1-2 saate çıkıcam kardeşim geliyo bugun onu almaya gidicem:)

Günaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn a.s. :teytey:
nasılsınız kızlaarrrr sibelim kardeşin geliyo hoşgelmişşşşş gözünaydıınnn
arnavutum erkencisin bu sabah :teytey: seni daha iyi gördüm işte bizim arnavutumuz
mehalim günaydııınnnn a.s.
everestim çok yime bu sıcaklardaaaaaa kaydirigubbakcemile3
ayşeeemmmmm nasıl gidiyor tatillllll iyi eğlenceleerrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile4

kızlar ben biraz önce aktara gidip acı elma yagı ve hayıt tohumu aldım . ama aktar bana hayıt tohumunu 1 saat 1 litre suyla kaynatmamı söyledi her gün sabah aksam 1 saat kaynatıcakmıyım ben simdi .siz nasıl kullandınız

canım inşallah gelcek bebiş :ecrin_bebek: ben hiç hayıt kullanmadım kullanan arkadaşlarım sana cevap vereceklerdir a.s

Bende çok iyim arkadaşlar süsülendim püslendim gezmeye gidecem nasıl sıcak anlatamam maşallah diyelim :)) hepinizi öptüm görüşürüz

günaydın kızlar umarım hepiniz bomba gibisinizdir

Günaydıııııııın :dance: evet hemde ne bombaa patlamaya hazııııııır:lepi: sen nasılsıın mehaliiiim?:teytey:

arnavutum erkencisin bu sabah :teytey: seni daha iyi gördüm işte bizim arnavutumuz
ayşeeemmmmm nasıl gidiyor tatillllll iyi eğlenceleerrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile4

Günaydııııııııın durularııın durusuuuuuuuu..:teytey:
evet bugün erkenciyiiim ,yoğun bir tempodan sonraa eşim çok yoruldu hep o baktı dükkanaa.buseferliik o biraz dinlensin istediim..gidicem şimdi amaa..
sen nasılsııın nasıl hisediyosun kendiniiii????küçük mercik nezaman beli olucak cinsiyetii annesiiiii????hihoyyyt:teytey:a.s.

Bende çok iyim arkadaşlar süsülendim püslendim gezmeye gidecem nasıl sıcak anlatamam maşallah diyelim :)) hepinizi öptüm görüşürüz

zemuszemusooh gez bakalııım ama gölgeden yürüüü..
iyi olduğuna sevindiiim.gel antalyaya beraber gezek:jeyyar:..
ya ne diycem spermlerin suda öldüklerini ben bilmiyoduuum ÖĞRENMİŞ OLDUUM BAAAAK SAYENDE teşekürler..iyikii meyram böyle bişey paylaştıı bizimlee..
buyrunnnnnnnnn

Kızıyla Mısır'a tatile giden Polonyalı anne, 13 yaşındaki kızının havuza girdikten sonra hamile kaldığını iddia ederek kaldıkları otele dava açmaya karar verdi.

13 yaşındaki kızın annesi Magdalena Kwiatkowska, tatilden döndüklerinde kızının hamile olduğunu öğrendiklerini ve bunun kızının havuzu kullanması nedeniyle gerçekleştiğini öne sürdü.

Kızının havuz suyundaki spermden hamile kaldığını söyleyen Magdalena, otele tazminat davası açtı. Anne kızının tatil sırasında hiçbir erkekle tanışmadığı ve bir şey yaşamadığı konusunda ısrar ederken, Varşova'daki turizm acentasındaki yetkililer de bu tuhaf şikayetin kendilerine ulaştığını doğruladı.

Öte yandan otel yetkilileri kadının tazminat koparmaya çalıştığını öne sürdü.

buyrun burdan yakin

:1shok: abuuu garabaşıma gelenleeeeeer-tatlicadiarzu-
evet ben karar verdiiiiim BİZ EŞİMLE YAPMAYI BİLMİYORUZ GALİBAAAkafamçokkarıştı:mymeka:

canım sanada günaydın

yegenimiz nasıl yaramazlık yapmıyo demi:)))))))))

Galiba bizde bi yerde yanlış yapıyoruz ama nerede bulmak lazım:)))))))))))

ozaman hepbirlikte bir HAYDAR DÜMEN yapalımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 göstersin bize ayrıntılı olarak,UYGULAMALIIIIkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy bugün şaşırdımm durumm sibelim siz hiç hafta sonu sabah saatlerinde topiğe uğramazdınız sizi görünce bi an düşündüm acaba bugün hafta içimi diye sonra yok canım eşim evde ne alaka dedim kendi kendime :uhm::uhm: bugün herkes burdaymış bi ben yokmuşum bi kere daha şaşırrrdımmmm:uhm:

kızlar ben biraz önce aktara gidip acı elma yagı ve hayıt tohumu aldım . ama aktar bana hayıt tohumunu 1 saat 1 litre suyla kaynatmamı söyledi her gün sabah aksam 1 saat kaynatıcakmıyım ben simdi .siz nasıl kullandınız

bende geçen hafta başladım hayıt tohumuna aktardan alırken çektirdim sende çektir öyle diyolardı tarifte bir su bardağı suya yarım tatlı kaşığı at kaynayınca altını söndür 10 dk. dinlensin süz iç fazla kaynatırsan çok acı olur içemezsin böyle bile acı oluyor ilk başta zor alışıyorsun sabah akşam yemeklerden sonra iç inş. faydası olur:CüvCüv:

everest. mehalim. arnavutgüzeli. durum. sibelcim. ve tabi burda olmayan arkadaşlar hepinize günaydınn... oohh be arnavutum kendine gelmiş.. sibelcim kardeşin gelecekmiş gözün aydın.. mehalim süslenmiş gezecekmiş iyi eylenceler..everest sende hayıta başlamışsın inşallah faydasını görüsrsün canım..ayşem tatilde bol bol eylen bizim yerimizede eylen... susuz yazda şimdi tatilde inşallah çok güzel geçer..

Selam kızlarr ben geldim ama kimsecikler kalmamışşş mirmirmirmir :sm_confused:

everest. mehalim. arnavutgüzeli. durum. sibelcim. ve tabi burda olmayan arkadaşlar hepinize günaydınn... oohh be arnavutum kendine gelmiş.. sibelcim kardeşin gelecekmiş gözün aydın.. mehalim süslenmiş gezecekmiş iyi eylenceler..everest sende hayıta başlamışsın inşallah faydasını görüsrsün canım..ayşem tatilde bol bol eylen bizim yerimizede eylen... susuz yazda şimdi tatilde inşallah çok güzel geçer..

a.s. canıııııım sayenizde iyiiim çok şüküüüür.unutum bileeesositososito..

Selam kızlarr ben geldim ama kimsecikler kalmamışşş mirmirmirmir :sm_confused:

selam canıııım nasılsııın?

Back
X