Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:ecrin_bebek: ben geldim ama kimse yokmus.
biraz iyilestim sanirim. cok korktum aslinda atesim hic cikmadigi icin o biraz beni rahatlatti. malum burda domuz gribi var. ama ates yapiomus bende ates sifirdi. zaten iyilesmeye basladigim icin sorun kalmadi. Allah tüm hastalara sifa versin, saglik en degerli sey, kiymetini bilelim:) a.s.

:ecrin_bebek: ben geldim ama kimse yokmus.
biraz iyilestim sanirim. cok korktum aslinda atesim hic cikmadigi icin o biraz beni rahatlatti. malum burda domuz gribi var. ama ates yapiomus bende ates sifirdi. zaten iyilesmeye basladigim icin sorun kalmadi. Allah tüm hastalara sifa versin, saglik en degerli sey, kiymetini bilelim:) a.s.

biraz daha iyi olmana çok sevindim canım haklısın sağlık erşey gerçekten .:))

günaydın kızlar hafta içi size yazamadım bari hafta sonu erkenden kalkıp yazıyım dedim . nasılsınız bakalım ben olaylardan kopmuş hissediyorum kendimi okuyorum ama anladığım pek söylenemez tanımadığım arkadaşlar var tanıdıklarımın çoğu tatilde topik kan kaybediyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu ayda geçtikten sonra herkes tatilini bitirmiş geri dönmüş olacaktır .
veeeeee inşallahh bol bol gebiş haberleri alıcaz yaz ayları bereketsiz geçiyo sıcaktan kimsenin takatı kalmıyo adamın elini bile tutmaya bide bebekmi yapçazz dimi ama kış gelsin artıkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bugün hepinizi topikte görmek istiyorum vallaa çok gezmeyin olurmu hepinizi öptümmm ...

bende geçen hafta başladım hayıt tohumuna aktardan alırken çektirdim sende çektir öyle diyolardı tarifte bir su bardağı suya yarım tatlı kaşığı at kaynayınca altını söndür 10 dk. dinlensin süz iç fazla kaynatırsan çok acı olur içemezsin böyle bile acı oluyor ilk başta zor alışıyorsun sabah akşam yemeklerden sonra iç inş. faydası olur:CüvCüv:

canım ya cok tesekkür ederim ben ilk kez bitkisel kürler deniycem bu ay sabah aksam bal tarcın yiyorum acı elma yagı da aldım bir de hayıt tohumunu deniycem . insallah şifasını görürüz bu sefer bebişlerimiz gelir :emir_bebek:

Umutla Bekleyenlerin Listesi

1.sırada................................emeru.... ...................................5 temmuz
2.Sırada...............................ArnavutGüz eli...........................7 Temmuz
3. sırada...............................bozo85.... ... ............................7-12 temmuz
4.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
5.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
6 Sırada................................latsibel. ... ................................22 Temmuz
7.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz

hadi kıslar listeye ekleyelim kendimizi

slm
malesef ben 4 temmuz da kırmızı kartı gördüm .kafamçokkarıştı
umutlar bi daha ki aya :CüvCüv:,

Umutla Bekleyenlerin Listesi

1.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
2.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
3.Sırada................................latsibel. ... ................................22 Temmuz
4..Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz
5.Sırada............................... emeru.......................................2 Ağustos

mehalim nasılsın canım...... sen benden çok yaşayacaksın tam ben yapıyordum listeyi sen yapmışsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

mehalim nasılsın canım...... sen benden çok yaşayacaksın tam ben yapıyordum listeyi sen yapmışsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne olsun canım dışara piknikteydik ama bir sıcak bir sıcak sormayın yarın birde doktor randevum var çatladımı çatlamadımı ona bakacak vallaha eşimle elimizden geleni yaptık 2 gündür kasıklarımda var biraz sancı ama hayırlısı .
ya birde bugun merdivenlerden inerken sen düş hiç takılmadığım merdi,venlerden bugun düştüm kalçamın üstüne az belim ağrıdı. ya nekadar sakınırsam bişiler oluyor :)))
sen nasılsın canım

ne olsun canım dışara piknikteydik ama bir sıcak bir sıcak sormayın yarın birde doktor randevum var çatladımı çatlamadımı ona bakacak vallaha eşimle elimizden geleni yaptık 2 gündür kasıklarımda var biraz sancı ama hayırlısı .
ya birde bugun merdivenlerden inerken sen düş hiç takılmadığım merdi,venlerden bugun düştüm kalçamın üstüne az belim ağrıdı. ya nekadar sakınırsam bişiler oluyor :)))
sen nasılsın canım

bende iyiyim bugün denize gittik çok sıcaktı normalde ben çabuk üşürüm denizde ama bugün sudan çıkmadım çokkk yogunum bir bakıyım topiğe dedim ... inş. çatlamıştır o kadar uğraşmışsınız madem çabalarınız boşa gitmesin:Saruboceq: :Saruboceq:sakınma sakınıca olur bişeyler :tomato: :tomato:

slm kızlar bakın ne buldumKısırlık sorunu olanlara çocuğu olmayanlara iyi haber.Ahmet Maranki kısır olanlara ya da çocuk yapmak isteyenlere kısırlığa iyi gelen doğadaki değişik otların adlarını ve özelliklerini anlatıyor.

İnfertilite (kısırlık) korunmaksızın düzenli ilişkiye rağmen 1 yıl içinde hamilelik durumu olmaması olarak ifade edilebilir.

İşte ahmet marankiden kısırlığa iyi gelen otlar ve şifalı bitkilerin yararları :

Ahududu (Rubus idaeus) : Kadınlarda hamilelik sırasında ortaya çıkan rahim iltihapları için ahududu yapraklarından yapılan çay önerilir. Hayvan yetiştiricileri ahududu yapraklarını,üretkenliklerini arttırmak için erkek hayvanların yemlerine karıştırırlar.

Herbalist Kathi Keville kısır erkeklerin ahududu yapraklarından yapacakları çayı demleyip içmelerini öneriyor.

Zencefil (Zingiber officinale) : Yapılan bir araştırma zencefilin sperm sayısını ve hareketliliğini büyük ölçüde artırdığını göstermiştir.

Karnabahar ve B6 vitamini içeren besinler: Mikro gıda takviyelerini savunanlar,kısırlık için genellikle karnabahar önermektedirler. Bu vitamin en çok Karnabahar, su teresi, ıspanak, muz, bamya, soğan, brokoli, kabak, karalahana, yer lahanası,bürüksel lahanası,bezelye ve turpda bulunur.

Ayçiçeği ve Arginin içeren diğer bitkiler : Sperm sayısı düşük erkeklere doğal şifacılar tarafından genellikle arginin takviyesi önerilir. Arginin Ayçiçeğinde yeterli oranda bulunur.

Günde 4 gram arginin almak için 50 gram kadar ayçiçeği tüketmek yeterlidir.Bu hayati besini yüksek oranlarda içeren diğer besinler ise sırasıyla ; keçiboynuzu, ak ceviz, acı bakla, yer fıstığı, susam, soya fasulyesi, su teresi, çemen, hardal, badem, bakla ve mercimektir.

Ispanak ve çinko içeren diğer bitkiler: Bazı araştırma sonuçları, çinko eksikliğinin erkeklerde üretkenliği ve sperm kalitesini düşürebileceğini göstermiştir.

Çinko bakımından zengin kaynaklar arasında ıspanak, maydanoz, bürüksel lahanası, salatalık, taze fasulye,hindiba, börülce, kuru erik, ve kuşkonmazı sayabiliriz.

Bu bitkilerden bulabildiklerinizi büyük bir tencerede kaynatırsanız çinko bakımından zengin bir çorba elde edebilirsiniz.

Prof. Dr. Ahmet Maranki

herkese günaydııınnnnnnnnn a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

mehalim geçmiş olsun a.s.

arzuumm nasılsın canım a.s.

meyram iyileştinmi

arnavutum iyi olmana sevindim

diğer arkadaşlarım hepinizi öpüyoruuuuuummmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydı kızlar nasılsınız doktora gitmeden sizlere bir akayım dedim :)) inşallah güzel haberlerle dönerim

günaydınn kızlar...a.s.a.s.a.s.

mehalim inşallah iyi sonuçlarla gelirsin...

nasılsınız kızlar.......................... mehalim hadi hayırlı haberler ............................meyram adaşım iyileşmene sevindim dikkat et hastalanma bir daha ............esramm sen nasılsın senin bu karasakız işe yaramadımı ................durummmmm her zamanki gibi topiğin açılışını yapmışsınn .....................ben hala çokkk yorgunum bugün dinleneceğim size bir bakıp çıkıcam mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

nasılsınız kızlar.......................... mehalim hadi hayırlı haberler ............................meyram adaşım iyileşmene sevindim dikkat et hastalanma bir daha ............esramm sen nasılsın senin bu karasakız işe yaramadımı ................durummmmm her zamanki gibi topiğin açılışını yapmışsınn .....................ben hala çokkk yorgunum bugün dinleneceğim size bir bakıp çıkıcam mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

çok şükür iyiyim canım... karasakız işe yaramadı gibi görünüyor.. ya gerçi ben hamile kalacağıma hiç ihtimal vermiyorumda... işte umut ediyoruz sadece.. sen nasılsın canım..

çok şükür iyiyim canım... karasakız işe yaramadı gibi görünüyor.. ya gerçi ben hamile kalacağıma hiç ihtimal vermiyorumda... işte umut ediyoruz sadece.. sen nasılsın canım..

ben yorgunum .......Allahtan ümit kesilmez ne yapalım insan umut ettiği sürece var kimsenin umudu kaybolmasın :Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X