Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben biraz çekingenim sanal alemde bilemi diyeceksin maalesef evet
ben adet olmayı bekliyorum tarihim 4 ağustos adet olunca iğneyle yumurta takibine başlıcak doktorumuz inşallah hayırlısı olur

canıımmm Şeniz Şeniz Şeniz çekinme güzelim bu arada yumurta takibi inşallah hayırlı olur bu vesile ile bebişimiz gelir halay çekelim artık :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ayşeeemmm senide görüyorummm yawriimmm uzun zamandır girmiyosuuunnnn sende :olmaz:

sibeliiiimm antalya yanıyo dimiiii ya ben burda pişiyorum abbauuwww antalya'da buhar olur uçarım herhal canıııımmmm sanada kocaman bir günaydıııınnnnnnn

günaydın canlarımmm...

aa kedersizimiz gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş..

sibeliiiimm antalya yanıyo dimiiii ya ben burda pişiyorum abbauuwww antalya'da buhar olur uçarım herhal canıııımmmm sanada kocaman bir günaydıııınnnnnnn

Günaydınlar Tadlu Annecimiz

offf hemde ne sıcak .... evde yemek yapmadım dün mutfagım okadar sıcaktıki bide fırın veya ocağı açtımmı tamam yani su içinde kalıyorum....Ama cumartesiden beri böle yoksa havalar gayet iyiydi.NEmle birlikte hava sıcaklıgı 50 dereceyi buluyo.

canım ben biraz çekingenim sanal alemde bilemi diyeceksin maalesef evet
ben adet olmayı bekliyorum tarihim 4 ağustos adet olunca iğneyle yumurta takibine başlıcak doktorumuz inşallah hayırlısı olur

Canım ya sen çekinme katıl aramıza

inşallah adetin gelmezde güzel haberleri sen verirsin bu ay 1-2 aydır sıcaklardan galiba çalışmalar zayıfladı ve güzel haberler alamıyoz

yiyin bebişkonuzu kaydirigubbakcemile3 ya sorma geceleri üfleyerek kalkıyorum doğru salona klimaya 15 dk sonra ohhhhhhh diyip uyuyorum hemde koltukta kaydirigubbakcemile3

koltukta yatıyon vayyy...:roflol: :roflol: :roflol: tembel seniii...naniknanik

1-2 aydır sıcaklardan galiba çalışmalar zayıfladı ve güzel haberler alamıyoz

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bencede çalışmalar zayıfladı...kötükedihüso kimse bişey yapmıyo..:utangac: doğal olarak bebişlerde gelmiyo..sırnaşık şey

Günaydınlar Tadlu Annecimiz

offf hemde ne sıcak .... evde yemek yapmadım dün mutfagım okadar sıcaktıki bide fırın veya ocağı açtımmı tamam yani su içinde kalıyorum....Ama cumartesiden beri böle yoksa havalar gayet iyiydi.NEmle birlikte hava sıcaklıgı 50 dereceyi buluyo.

:1shok: 50 derecemi kafamçokkarıştı canım allah yardımcınız olsun sibelim....

ayşeeemmm senide görüyorummm yawriimmm uzun zamandır girmiyosuuunnnn sende :olmaz:

iyiyim durucum geldim ama yine çok kısa bakıp çıkmak zorundayım bu ara işler çok yoğun, yeğenimin cinsine olacak diye tahmin listesi var, bence de erkek olacak, yani ben erkek bebişim olmasını istiyorum.. hayırlısıyla... canım öpüyorum herkesi

durum
durum
durum

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5

sibelim selam nasılsın yaa bebiş yok demi yeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

koltukta yatıyon vayyy...:roflol: :roflol: :roflol: tembel seniii...naniknanik

heee napim sıcaktan salondaki koltukla bi bütün olduk kaydirigubbakcemile3 :roflol: ege yada akdeniz bölgesinde olsaydım ne yapcaktım amaniinnnn delikafadulden

iyiyim durucum geldim ama yine çok kısa bakıp çıkmak zorundayım bu ara işler çok yoğun, yeğenimin cinsine olacak diye tahmin listesi var, bence de erkek olacak, yani ben erkek bebişim olmasını istiyorum.. hayırlısıyla... canım öpüyorum herkesi

durum
durum
durum

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5

canım ayşem işlerinin yoğunluğunu tahmin edebiliyorum yoksa girerdin tabiki kolay gelsin canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hayırlısıyla seninde bebiş olcak allahım gönlüne göre versin ayşem :Saruboceq: :Saruboceq:

esrammm selam nasılsın

iyiyim ayşecim yaa nasıl olsun işte... seni özledik merak ettik... çok şükür iyimişsin...allah kolaylıklar versin sana tabi birde hayırlısyla bebiş versin...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım ya sen çekinme katıl aramıza

inşallah adetin gelmezde güzel haberleri sen verirsin bu ay 1-2 aydır sıcaklardan galiba çalışmalar zayıfladı ve güzel haberler alamıyoz

canım inşallah ama hiç sanmıyorum geçen hafta idrar yolu iltihabıyla hastanelik oldum
antibiyotikler verdiler bebişin tutunabilceğini hiç sanmıyorum

canıımmm Şeniz Şeniz Şeniz çekinme güzelim bu arada yumurta takibi inşallah hayırlı olur bu vesile ile bebişimiz gelir halay çekelim artık :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

inşallah canım bu arada bende senin bebiş için erkek diyorum

ayyyyy hoşgeldin canııımmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ohhhh şükür kavuşturana Şeniz hihoyyyt :teytey:

hoşgeldinnnn......:1hug: abin içinde hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin...:teytey: :teytey: :teytey: şimdi yediğin içtiğin senin olsun gezdiğin gördüğün duyduklarını anlat bakim...:kahve: tatilin güzel geçmiş bellii...:asigim:

evet evet kedersizim yediğin içtiğin senin olsun anlat bakiiimmm
abin için hayırlı uğurlu olsun ahhh bide benim abim nişanlanıp evlenseeeeee :sinifsinif:

Kedersizim hoşgeldin nerelerdesin yaa baya bi uzun tatil yaptın hayırlı olsun abinin nişanı bu arada neler yaptın anlat

günaydın canlarımmm...

aa kedersizimiz gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş..

hoşbulduk arkadaşlar hoşbulduk buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

anlatacam ama bir şartla :jeyyar: sizde bana 1 ay boyunca neler olup bittiğini anlatacaksınız geçmişi okumak çok zor gelecek:delphin:

tatilim fena değildi annem biraz hastaydı ona çok üzülüyordum :çok üzgünüm: onun haricinde iyiydi 1 haftalığına mardine gitmiştim ablamlara orda gezdik baya güzel görülmeye değer tarihi yerler vardı ...memlekettede eş dost akraraba konukomşu ziyareti oldu hep biz gittik onlar geldi aslında pek bişey anlamadım desem yeridir çnükü baya bir kalabalktı ev 3 ablamda gelmişti eşleri ve çocuklarıyla beraber anlıyacağınız yemek bulaşık evi toplama işleriyle daha çok uğraşıyorduk ama herşeye rağmen güzeldi şimdiden özledim onları mafoldumben ama bayramdan sonra yine yol görünüyor bana abimin düğünü olacak inşallah o zaman yine gidiyorum :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım inşallah ama hiç sanmıyorum geçen hafta idrar yolu iltihabıyla hastanelik oldum
antibiyotikler verdiler bebişin tutunabilceğini hiç sanmıyorum

inşallah canım bu arada bende senin bebiş için erkek diyorum

geçmiş olsun ipeğim şimdi nasılsın zaten biz bayanların hassas olduğu konulardan birisi maalesef ama ilaçla geçer canım a.s. bebiş için bir dahaki ayı bekleriz olsun sağlık olsun :ecrin_bebek: sendemi erkek diyosun bakalım ne olcak sürpriz kaydirigubbakcemile3

anlatacam ama bir şartla :jeyyar: sizde bana 1 ay boyunca neler olup bittiğini anlatacaksınız geçmişi okumak çok zor gelecek:delphin:

tatilim fena değildi annem biraz hastaydı ona çok üzülüyordum :çok üzgünüm: onun haricinde iyiydi 1 haftalığına mardine gitmiştim ablamlara orda gezdik baya güzel görülmeye değer tarihi yerler vardı ...memlekettede eş dost akraraba konukomşu ziyareti oldu hep biz gittik onlar geldi aslında pek bişey anlamadım desem yeridir çnükü baya bir kalabalktı ev 3 ablamda gelmişti eşleri ve çocuklarıyla beraber anlıyacağınız yemek bulaşık evi toplama işleriyle daha çok uğraşıyorduk ama herşeye rağmen güzeldi şimdiden özledim onları mafoldumben ama bayramdan sonra yine yol görünüyor bana abimin düğünü olacak inşallah o zaman yine gidiyorum :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım annen için geçmiş olsun senin için bu tatil iyi gelmiştir hava değişimi herzaman iyidir ooo bu ne hız hemen düğün yapıyolar :lepi: süper hayırlısı olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:1shok: 50 derecemi kafamçokkarıştı canım allah yardımcınız olsun sibelim....
sağol canım benim.Klima karşısında duramıyorum da direk yarım saat sonra başım ağrımaya başlıyo.offf vay bana vay bana gece balkonda uyuyakalmısım .2-3 gibi kocişim yatakda bulamayınca aramaya çıkmış:)))))))) nerdesin sen diyooo:)))))

sibelim selam nasılsın yaa bebiş yok demi yeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yok ayşem ya bu sıcakda insanın hiç bebiş yapası gelmiyo ya..kocişlerden kaçar olduk

aman da aman biz sana anlatmaya çalışırız ama nerde kalmıştın onu hatırlamak lazım:)))))))
oh güzelce gezdin eglendin.Bu yıl leyleği havada gördün galiba ...çok gezene öyle derler bizim oralarda...

neyse artık evine oturdu bebiş yapmaya çalış:))))
biz halay çekmek istiyoz iyice kurtlandık:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

canım annen için geçmiş olsun senin için bu tatil iyi gelmiştir hava değişimi herzaman iyidir ooo bu ne hız hemen düğün yapıyolar :lepi: süper hayırlısı olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:[/QUOTE]

Back
X