Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar nasılsınız dün öğleden sonra sitede sorun oldu giremedim bir türlü :umursamaz:

bugün kısmetse hsg çekilecek allahım bana yardımcı ol :Saruboceq: umarım bende korkulcak birşey yok diyenlerden olurum ağır geçmez benimkide inş. arkadaşım olmuştu onun 2 gün kanaması durmadı çocuk bezi kullanıyodu artık düşünün :1shok: inş.ben öyle olmam
bu arada sizler yalnızmı gittiniz yoksa yanımızda biri olsun mu :bbo: annemler memlekete gittiler,arkadaşlarım ya tatildeler ya çalışıyolar kimseyi işinden etmek istemiyorum akşam üzeri iş çıkışı yaptırabilirsem zaten eşim gelecek laelaelaelaelae

günaydın canım inşallah hiç acı duymadan bu işlemide tamamlarsın...bizlerede güzel geçti hiç hissetmedin dersin.
dualarımız seninle yanlız gitme derim ben.
ben yaptırmadım ama yinede yanlız gitme ne olur olmaz yanında biri olsun özellikle eşin olsun

sağol hayatım sende çektirmiştin dimi yalnızmıydın, kanaman oldumu ,ağrı kesici içtinmi ne çok soru sordum yaww :roflol:

evet canım bende çektirmiştim yanımda kayınvalidem vardı, kanamam olmadı, ağrı kesici içmedim bana söylemediler benim biraz ağrı eşiğim düşük olduğu için hafif ağrım olmuştu ama öyle çok değil adet ağrısı gibi tüplerim açıktı sıvı geçmişti sorun yoktu inşallah seninde güzel geçer ve sorun yoktur hem hsg çektirenler kendiliğinden hamile kalabiliyorlarmış bakarsın miniğimiz kendiliğinden gelir aşılamaya gerek bile kalmaz :lepi:

CANIM BENİM HAYIRLISI OLSUUUUN İNŞALLAAH BÖYLESİ DAHA İYİ OLUR SANA AŞILAMA YARAAR..AMA NEDEN DÜŞTÜ DİĞER BEBİŞ BENİM KAFAMA TAKILDI.GENELDE TÜP BEBEKTE DÇLLENMEDE SORUN OLMADIYSA BİR SORUN YOK AMA DÜŞÜKLE SONUÇLANIRSA MUTLAKA HİSTEROSKOPİ YAPARLARDI EN AZINDAN.RAHMİNDE BİR ANORMALİK VARMI DİYE..BENDE TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM DİYE DOKTORUM ÖNCEDEN RAHMİMİ DÜZELTİ EĞİKLİĞİ DÜZELTİ MESELA BİR SORUNLA KARŞILAŞMIYİM DİYE..O YÜZDEN SORDUM NOLUR YANLIŞ ANLAMA TATLIM AMA BANA SORARSAN AŞILAMA ÖNCESİ BİR HİSTEROSKOPİ YAPTIR..ALLAH KORUSUN AŞILAMADA TUTSA VE YİNE DÜŞÜK OLSAAA:1no2:O YÜZDEN TEDBİRLİ OL CANIM DOST ACI SÖYLER AMA SENİN TEKRAR ÜZÜLMENİ İSTEMEM.ÖNCE SORUNLARI ORTADAN KALDIR ONDAN SONRA AŞILAMANI OL..:teselli:GEÇMİŞ OLSUN TATLIM

yok canım yanlış anlarmıyım seni hiç.biz neden burdayız birbirimize destek olup, yanlış bildiklerimizi paylaşmak için. canım ben zaten tüp bebekten önce histereskopi oldum. rahim şelim düzeltildi. şimdiki doktorum da senin gibi düşünüyor, daha önce neden düşük yaptın, beden 2. si tutmadı bun u araştıralım dedi, o yüzden hsg çektirdim. pazarteside görüşmeye gittik hsg fimimde yine şekil bozukluğu çıktı (daha önce istanbulun en iyi hastenisinde histereskopi olmuştum, ama yalandan olmuşum pek bi fark yokmuş) neyseki o bebek olması için problem arz etmiyormuş canım. bakalım ağustosta aşılama deniyicez. hayırlısıysa olur, olmazsa tekrar denerim:sm_cool:

durualya+, nmh, sibel'ce esra hepinize günaydın....

günün güzelliği üstünüze doğsun

sevda geçmiş olsun bende çektirdim burda da yazmıştım çok basit oldu hiç sancım olmadı üstelik
ağrı kesici falan da vermediler ben eşimle gitmiştim tekrar çektirmem gerekse acısız olduğunu bilmeme
rağmen tek gitmem çünkü ister istemez heyecan yapıyosun ve yanındaki seni sakinleştiriyo manevi güç oluyo

sağol canım benim Şeniz sen çektimişmiydin ?

yok canım ben çektirmedim... ama heralde 2 aya kadar bende düşünürüm çektirmeyi.. bencede yanlız gitme bir arkadaşınla veya eşin olursa daha iyi olur..

merhaba kızlar nasıl gidiyo bakem:)

merhaba canım iyi gidiyor sende ne var ne yok...

durualya+, nmh, sibel'ce esra hepinize günaydın....

günün güzelliği üstünüze doğsun

sanada günaydın canımm a.s.

canım annen için geçmiş olsun senin için bu tatil iyi gelmiştir hava değişimi herzaman iyidir ooo bu ne hız hemen düğün yapıyolar :lepi: süper hayırlısı olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
saol yeğenimin tatlı annesi saol opuyorumnanaktan gerçekten çok iyi geldi 2 senedir gitmemiştim çünkü ...düğün için annem acele ediyor bir an önce düğün stresinden kurtulmak istiyo kaydirigubbakcemile4
aman da aman biz sana anlatmaya çalışırız ama nerde kalmıştın onu hatırlamak lazım:)))))))
oh güzelce gezdin eglendin.Bu yıl leyleği havada gördün galiba ...çok gezene öyle derler bizim oralarda...

neyse artık evine oturdu bebiş yapmaya çalış:))))
biz halay çekmek istiyoz iyice kurtlandık:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

canım bu sıcaklarda bebiş işi zor işler kesat anlıyacağın kaydirigubbakcemile3 1 hafta sonra eşimle kuşadasına yazlığa gidiyoruz orda çalışırız artık bol bol -tatlicadiarzu-

:
[/QUOTE]

Kedersiz geçmiş olsun canım.Ne güzel kalabalıkta olsa insan sevdikleriyle birlikte olunca o işler hiç sorun olmuyor bilirim.eşinde özlemiştir ama seni 1 ay dile kolay artık kocişinle ilgilen :roflol: ve bebiş haberi ver bize malum ayrılıklar eşlere iyi geliyomuş sizede yarar inş. canım :CüvCüv: sırnaşık şey
ÖZLEMEZ OLURMU:kedi: HEMDE NASIL :utangac: İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA SİZE O MÜJDELİ HABERİMİ VEREBİLİRİM:Saruboceq:
kızlar günaydın amma çok şey yazmışsınız
tatilden gelenler olmuş ben tanımıyorum ama hoş geldin bacım tatilin iyi geçmiş sevindim
HOŞBULDUK BACUM HOŞBULDUK SENDE ARAMIZA HOŞGELDİN CANIMvereliniortak

.

nurcanım kedersizim hoşgeldin, tatlım nasılsın anlattıklarına göre bomba gibisi maşallah, ağbin için hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin,annen içinde geçmişolsun güzel kardeşim.. Geldikten sonra yapacakların vardı hııııııııııı hıııııııııııııııııııı unutmadım hatırlatırım öpüyorum görüşme dileğiyle
İYİYİM TATLIM SEN NASILSIN NASIL GİDİYOR İŞLER
SAOL CANIM DARISI SENİN KARDEŞİNİN VE TÜM BEKARLARIN BAŞINA
UNUTMADIM CANIM UNUTURMUYUM ADET OLUR OLMAZ YAPACAKLARIM VAR :bbo:ÖPTÜM BENDEopuyorumnanaktan

..

amiiiiiiiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:dance: KEDERSİZİİİİİİİİİM CANIIIIIM HOŞGELMİŞSİİİİN SEFALAAR GETİRMİŞSİİİİİİİİİİİİN:teytey: KUZUM BENİM YAA ÖZLETTİİN HAAA KENDİNİİ TOPİĞİMİN GÜLÜÜ..NASIL GEÇTİ TATİLİN KOCİŞİNLE GİTTİNİZMİİ??BELİN NASIL OLDU VARMI AĞRIN SIZIIN??BİLİYOMUSUN BENDE GÖBEĞİMİ ÇEKTİRDİİM KASIĞIM DÜŞÜK DEDİ EVET DOĞRU BİDE İLTHAB HİÇ YOK DEDİİ NASIL ANLADIYSAA TABİ AMELYAT OLDUĞUMU SÖYLEMEDİM ARTIIK..
CANIM BENİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN NİŞANINIIIIZ DÜĞÜNDE YAKINMIŞ HAA OH NE GÜZEEL GEZ VALLAA..KURTLARINIDA DÖKTÜN GELDİİİİİİN:dance:
CANIM BENİİİİM ARTIK BİZİ BIRAKMA YETERİNCE İHMAL ETTİN ZATEEN.HEM EVİ DELİ GİBİ TEMİZLEYİP DURMA BİR GÜNDE CANIIIM DİNLEN ZATEN BELİN SAKAAAT YORMA FAZLA KENDİNİİİ..
KOCAİŞİNİNDE GÖZÜ AYDIIIIIN KAVUŞTU SANAAAzemuszemuskaydirigubbakcemile:utangac::jeyyar:

HOŞBULDUK ARNAVUTUM HOŞBULDUK BENDE SİZİ ÇOK ÖZLEMİŞTİM ..DAHA KOCİŞİMLE GİDEMEDİK YAZLIKTA KİRACILAR VAR ONLARIN ÇIKMASINI BEKLİYORUZ ..
İNAN BELİM ÇOK AĞRIYOR GELDİĞİM GÜN AKŞAMA KADAR TEMİZLİK YAPTIM O GECE AĞRIDAN UYUYAMADIM YARIM İNSAN GİBİ OLDUM BU BELİM YÜZÜNDEN:gitme:
SİZ BENİ KOVSANIZA GİTMEM VALLA SİZE ÇOK ALIŞTIM BEN kaydirigubbakcemile5

Sağolun kızlar valla beni sakinleştirdiniz akşam iş çıkışı gidicem randevuyu aldım eşim gelir yanıma ağrı kesici içerim her ihtimale karşı.Teşekkürler kızlar a.s.

günaydın kızlar. nasılsınızz.
sevda canım umarım çok hafif geçer bu ay bende çektirecem seni takipteyim :)) enim doktorumçok basite aldı filmi çok kolay dedi hala korkudan kararsızım ama burdaki arkadaşların iç rahatlatıcı sözleriyle çektirecem sanırsam kendi sağlığım için diyorum sürekli içten içe sen çektir bakalım merakla beklicem seni :)

Günaydın kızlar nasılsınız dün öğleden sonra sitede sorun oldu giremedim bir türlü :umursamaz:

bugün kısmetse hsg çekilecek allahım bana yardımcı ol :Saruboceq: umarım bende korkulcak birşey yok diyenlerden olurum ağır geçmez benimkide inş. arkadaşım olmuştu onun 2 gün kanaması durmadı çocuk bezi kullanıyodu artık düşünün :1shok: inş.ben öyle olmam
bu arada sizler yalnızmı gittiniz yoksa yanımızda biri olsun mu :bbo: annemler memlekete gittiler,arkadaşlarım ya tatildeler ya çalışıyolar kimseyi işinden etmek istemiyorum akşam üzeri iş çıkışı yaptırabilirsem zaten eşim gelecek laelaelaelaelae

Günaydın canıııım:teselli:
hayırlısı olsuuun güzel haberlerle dönersin inş:Saruboceq: :Saruboceq: merak etme hiç senin öyle kanaman falan olmaz canım benim hiç sıkma canını gör bak çok kolay geçicek sen bile anlamıycaksııın nekadar kız bir sürede bittiğinii..dilerim ne rahminde nede tüplerinde bir sorun çıkmaaazz:Saruboceq: ozaman 1-2 ay içindede sonuç bile alırsın:dance:..
allaha emanet ol:Saruboceq::1hug:

günaydın kısslarrrr

cevabın için teşekkürler arnavutgüzeli...ramazandan sonra allahında izniyle eni konu bebek düşünüyoruz herşeyin hayırlısı tabiii...bu soruyu sorma sebebim herşeyi normal devam eden bayanlarda yumurtaları güçlendirecek gıdaların veya ilaçların tüketimi sonucunda kist falan oluşabileceğ,ine dair yazılar vardı içim rahat etsin diye sormuştum şimdi rahatladım.sağlıkla kalına.s.

hadi bakalım canım beniim hayırlısı olsuun dilerim sanada kür yarayacaktır..dilerim en kısa sürede sonuç alırsın canım benim.
hiç endişelenme polen kesinlikle kist yapmaz sen kesin incir kürünü okumuşsundur evet o kür yapıyo kisti az kalsın bende de oluşuyodu..ama doktorum doğum kontrol yapıyla onu halleti..:lepi:

[/COLOR][/B]

yok canım yanlış anlarmıyım seni hiç.biz neden burdayız birbirimize destek olup, yanlış bildiklerimizi paylaşmak için. canım ben zaten tüp bebekten önce histereskopi oldum. rahim şelim düzeltildi. şimdiki doktorum da senin gibi düşünüyor, daha önce neden düşük yaptın, beden 2. si tutmadı bun u araştıralım dedi, o yüzden hsg çektirdim. pazarteside görüşmeye gittik hsg fimimde yine şekil bozukluğu çıktı (daha önce istanbulun en iyi hastenisinde histereskopi olmuştum, ama yalandan olmuşum pek bi fark yokmuş) neyseki o bebek olması için problem arz etmiyormuş canım. bakalım ağustosta aşılama deniyicez. hayırlısıysa olur, olmazsa tekrar denerim:sm_cool:

evet tatlım şimdi hatırladım biz bu konuyu daha öncede konuşmuştuuk..malsefe bazen o tür amelyatlar gerçekleşmiyo sen sadece anestezi almakla yitiniyosun..çok zor bir durum gerçekten ben olsam neyapardım çok merak ediyorum kesin eşim o doktoru öldürdü dayakatn o kesin bense tekrar amelyat olmayı göze alırdıım..ama dediğin gibi olmadı tekrar histeroskopi ol canım biliyorum çok zor belki senin için ama başka çaren yok bebişin o yüzden belki sana tutunamıyooo:1no2:

HOŞBULDUK ARNAVUTUM HOŞBULDUK BENDE SİZİ ÇOK ÖZLEMİŞTİM ..DAHA KOCİŞİMLE GİDEMEDİK YAZLIKTA KİRACILAR VAR ONLARIN ÇIKMASINI BEKLİYORUZ ..
İNAN BELİM ÇOK AĞRIYOR GELDİĞİM GÜN AKŞAMA KADAR TEMİZLİK YAPTIM O GECE AĞRIDAN UYUYAMADIM YARIM İNSAN GİBİ OLDUM BU BELİM YÜZÜNDEN:gitme:
SİZ BENİ KOVSANIZA GİTMEM VALLA SİZE ÇOK ALIŞTIM BEN kaydirigubbakcemile5

canıım beniim kıyamaaaaam:1hug: dedim ben sana yorma kendiniii..bırak evi b... götürsün ya senden önemlimi ..
seni kim kovucaaaak kuzum beniiiiiimkaydirigubbakcemile5...

:1hug:a.s.öpüyorum seniii

arnavut güzeli ne kadar candan ve ne kadar yardım seversin...inşallah en kısa zamanda yaptığın iyiliklerin karşılığında allah sana bebek hediye eder.herşey gönlünce olsun...a.s.

Sağolun kızlar valla beni sakinleştirdiniz akşam iş çıkışı gidicem randevuyu aldım eşim gelir yanıma ağrı kesici içerim her ihtimale karşı.Teşekkürler kızlar a.s.
sevdam geçmiş şimdiden geçmiş olsun güzelim sakın korkma inan bana çok acı çekmiyeceksin tabi kendini kasmasan o çok önemli rahat ol toplam 5 dakka sürüyor eşinde yanında olsun muhakkak sengözlerimebaksanab

Sağolun kızlar a.s. valla artık telaşlanmıyorum öğleden önce baya bir panik gördüm kendimi :tomato: ama atlattım sayenizde relaxım şuan akşama da böyle olurum inş. :hooray: yaptırınca yarın bilgisini veririm sizlere sengözlerimebaksanab

kızlar ben iyi değilim hastayım geçen hafta sistit olmuştum ilaçlarımı aldım
iki üç gündür iyiydim bugün tekrar yanma ve kasıklarımda ağrı başladı birde bütün
eklem yerlerim ağrıyo midem bozulmuş çıkarıyorum bana öneribileceğiniz bir şey varmı moralim bozuldu tam yumurta takibi başlamak üzereyken hasta oldum onu etkilermi aldığım ilaçlar veya idrar yolu iltihabı

kızlar ben iyi değilim hastayım geçen hafta sistit olmuştum ilaçlarımı aldım
iki üç gündür iyiydim bugün tekrar yanma ve kasıklarımda ağrı başladı birde bütün
eklem yerlerim ağrıyo midem bozulmuş çıkarıyorum bana öneribileceğiniz bir şey varmı moralim bozuldu tam yumurta takibi başlamak üzereyken hasta oldum onu etkilermi aldığım ilaçlar veya idrar yolu iltihabı

canım geçmiş olsun senin için burayı buldum bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/201922-idrar-yolu-iltihabi-olanlar-yardim-lutfen.html]

kıssslar bişi daha sorabilirmiyim???? :)))

yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlarız ?? netten araştırıyorum ama kesin bişi öğrenemedim.düzenli reğli gören birisinde de yumurta çatlamaması yada oluşmama ihtimali varmı?kafam karıştı o kadar çok şey okudum ki....cevaplarsanız sevinirim teşekkürler şimdidena.s.

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bilin bakalim bu halaylar kimeeeeeee

Back
X