Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevdacim icin rahat olsun insallah tertemiz cikacak. tüplerin acik ak pak:)
esinle gitmelisin bence de. ne olur ne olmaz

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bilin bakalim bu halaylar kimeeeeeee

banamı yoksammm :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

kıssslar bişi daha sorabilirmiyim???? :)))

yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlarız ?? netten araştırıyorum ama kesin bişi öğrenemedim.düzenli reğli gören birisinde de yumurta çatlamaması yada oluşmama ihtimali varmı?kafam karıştı o kadar çok şey okudum ki....cevaplarsanız sevinirim teşekkürler şimdidena.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/140533-ates-olcme-yontemi.html

buralara bak yol gösterecektir

10 hafta kaldi canim hayirlisiyla.

kizlar bisey sorcam. bugün adetimin 3. günü ama sanirim düsük yapiyorum. yani öyle böyle degil. iltihap akiyor ama sürekli. yani böyle yumruk kadar pihtilar geliyor. korkuyorum aslinda. ne oluyor bana böyle

ates ölcmeyi tavsiye etmiyorum arkadaslar. insani cok yaniltiyor. ovulasyon testi en garanti olani

10 hafta kaldi canim hayirlisiyla.

kizlar bisey sorcam. bugün adetimin 3. günü ama sanirim düsük yapiyorum. yani öyle böyle degil. iltihap akiyor ama sürekli. yani böyle yumruk kadar pihtilar geliyor. korkuyorum aslinda. ne oluyor bana böyle

az kaldı canım sık dişini :)
canım nasıl yani düşük yapıyorsun bu ay adetin düzenlimi geldi ??

canim adetim düzenli geldi ama cok yani. daha önce bir defa dügün öncesinde stres heyecan telastan cok fazla elmisti. ama bu fazla degil. sadece acayip parcalar cikiyor icimden. bunlar nerden geliyor anlamiyorum. biseyler oluyor sanki icimde.

canim adetim düzenli geldi ama cok yani. daha önce bir defa dügün öncesinde stres heyecan telastan cok fazla elmisti. ama bu fazla degil. sadece acayip parcalar cikiyor icimden. bunlar nerden geliyor anlamiyorum. biseyler oluyor sanki icimde.
korkma canım belki rahmin temizleniyordur aklına kötü şeyler getirme istersen bir doktora git canım

bilemiyorum ya. dr a bu halde gidemem. nasil bakcak ki?
adetime iki gün kala adacayi yagi kullanmistim belki o söküyor biseyleri icerde. temizlensin ona bisey demiyorum ama klozeti tikamazsam iyidir kaydirigubbakcemile3

yarinda gecmezse gidecem dr a artik

bilemiyorum ya. dr a bu halde gidemem. nasil bakcak ki?
adetime iki gün kala adacayi yagi kullanmistim belki o söküyor biseyleri icerde. temizlensin ona bisey demiyorum ama klozeti tikamazsam iyidir kaydirigubbakcemile3

yarinda gecmezse gidecem dr a artik
meyram sana bişey soracam sen benim 6. hissime güveniyormusun ??bak demedi deme inan düşürdüğün parçalar hayr alamet belliki rahmin temizleniyor en ufak bir iltihap bile gebeliği engelliyor biliyorsun bence sen çok kısa bir süre sonra hmile kalacaksın benden demesizemuszemus

canim senin altinci hislerin varya müthisler :))))
insallah canim, hazirlik yapiyor rahim:)))
bu ay polene basladim, incir kürü ovulasyon testi ve preseed le calisicaz. olmazsa doooogggru asilamaya dedik. insallah hep diyorum Rabbim bizi oralara muhtac etmeden meleklerimizi yollasin.

kiz valla heyecanlandim. senin hislerin benim icin cok önemli opuyorumnanaktan

canim dedim ya adetim bu ay sorunlu oldu ama kedesiz icimi rahatlatti:)

kedersiz canim senin tatil ne zaman? nereye gideceksin?

Back
X