Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim iltihabin varsa adacayi yagini kullan derim, ama önce bir dr gitmelisin.
hormonlarinda normal. polen dengeyi kuran bir besin. kullanabilirsin sonucta zarar gelmez. ama önce bi bilsen keske neyin var

\

Merhaba canim, sana ozelden yazicaktim ama ozel mesaj kabul etmiyormusun oyle yazdi?
neyse , benim kafami karistiran ve her sayfayi okudukca daha cok karistiran sorularim var, sen bu konularda bilgili oldugun icin soruyorum,

Canim oncelikle, ben su buharini yaptim du aksam, yumurtlama olmadan 3 gun once 3 kere yapiliyormus, onun bir zarari yok dimi?

2.sorum ise, benim adetlerim duzensiz oldugu icin, civanpercemi kullaniyorum, yumurtlama gunune kadarmis..

3.sorum,adacayida hamileligi yardimci oluyormus, ve onuda iciyorum, gunde 2 bardak cibapercemi, 2 bardak adacayi, adacayi hakkinda ise,, kullanma diyorlar, ben yumurtlama gunune kadar kullanmayi dusunuyordum, adetim biteli 4 gun oldu, ve 4 gundur iciyorum.sence devam edeyimmi bu bitkilere? yoksa ikisini ayni ayda icmesemmi??

canim cevaplarsan memnun olacagim, simdiden tesekkurler....

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah:nazar: :nazar: :nazar:

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Günaydın akide şekerleriiiiiiiiiii a.s. a.s. yeni hafta hepinize uğur getirmesi dileğiylee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

esracım sen bi sakızcı teyzeye gitmiştin faydası oldumu......
arnavut güzelim senin aşılama noldu şu an ne deniyosun........
durualyam senin bebişinin cinsiyeti bellimi.....................
arzucum tatil bittimi neler yapıyosun .....................
meyram dönmene az kaldı inş.3 kişi dönersiniz ..................
susuz yaz nasılsın...............
uzun zamandır burda değildimya özledim hepinizi.............
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.............
bu arada kızlar eşim askere gidiyo biz çalışmalara 5 ay mola veriyoruz maalesef.....................

destinacım hoşgeldin eşin askere gidiyormuş allah kavuştursun..uzun bir tatil yaptın dinlenmişsindir zemuszemus
canım bebişin cinsiyeti belli değil :1no2:

GÜNAYDINLAR...a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

esracım sen bi sakızcı teyzeye gitmiştin faydası oldumu.....

canım malesef bir faydasını göremedim... Sen neler yapıyorsun... Eşin askere gidecekmiş hayırlı teskereler...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... inşallah topiğe giren herkes :CüvCüv: böyle olsun inşallahhh..

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

canım durumun dediği gibi.yumuşların uyarılıyodur ondandır ağrın.irde kaçıncı günündesin öğrenebilirmiyim..???

canım benim cevabın için teşekürederiiim.inan en görmedim sorulan soruyu,sana zahmet verdim kusura bakma.teşekürleeeeeer ilgilendiğin için allah razı olsun sendeen :1hug: a.s.
bu ara tebrik ediyoruuuuuuum ÖZEL ÜYESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN:teytey::teytey::teytey: ŞİMDİ SEN ÖZEL ÜYESİN YAA HAKLARINI BİLİYOMUSUUN HİÇ BENDE PEK İR FARK YOKTA ONDAANkaydirigubbakcemile3

CANM ADETIN BITTIG GUN BASLADIM 4 GUN KULLANDIM AMA SIMDI YUMURTLAMA GUNUNDEYIM O YUZDEN BIRAKTIM
BIRDE BN ILSKIYE GIRDUKTEN SONRA KULLANMIYORUM DOGRUMU YAPIYORUM BILMIYORUM AMA ..ILSKIYE GIRMEDIGIM GUNLLERDE KULLANDIM SIMDIDE BIRAKTIM:sm_confused:

selam kızlar nasılsınız bakalımmm
ben idare eder işte
birşey sorucam kızlar yaaa :kedi: bu hsg den sonra ilişkiye girdiğimde çok canım yandı ağrım oldu derinlerde sizdede böyle oldumu yoksam iltihapm falan mı oldum :kedi: mide bulantısı çok yaşıyorum ama mide sorunumda olduğu için iltihaptanmı bilemedim.akıntım her zaman olduğu gibi kokuda yok niye böyle oldum yaaa eski halime geri dönmek istiyom :sinifsinif: valla yarıda bıraktım düşünün :roflol:

selam hanımlar
ben uzun zamandır giremiyorum hepinizi çok özledim sileri kocaman öpüyorum:1hug:
bizim burada yaz sezonu genelde köylerde geçtiği için bizim köydede internet yok ondan giremiyorum malum fındık ayı işte 1 ay daha en az böyle gider
nasılsınız duru bebeğin nasıl

ben idare eder işte
birşey sorucam kızlar yaaa :kedi: bu hsg den sonra ilişkiye girdiğimde çok canım yandı ağrım oldu derinlerde sizdede böyle oldumu yoksam iltihapm falan mı oldum :kedi: mide bulantısı çok yaşıyorum ama mide sorunumda olduğu için iltihaptanmı bilemedim.akıntım her zaman olduğu gibi kokuda yok niye böyle oldum yaaa eski halime geri dönmek istiyom :sinifsinif: valla yarıda bıraktım düşünün :roflol:

canım benim ilk dr. filmden sonra ilişkiyi yasaklamıştı yanlış hatırlamıyorsam 1 ay kadardı
ben öyle sorun yaşamamıştım doktruna danışsan iyi olur canım

selam hanımlar
ben uzun zamandır giremiyorum hepinizi çok özledim sileri kocaman öpüyorum:1hug:
bizim burada yaz sezonu genelde köylerde geçtiği için bizim köydede internet yok ondan giremiyorum malum fındık ayı işte 1 ay daha en az böyle gider

sevimcim özledik walla nasılsın şekerim çalışmalar nasıl :jeyyar: .. ben iyiyim bebişte iyi bu hafta dr. cinsiyetini yine göremedi .... fındık sezonu başladı demek çok zor fındık toplamak allah yardımcı olsun herkese kendine iyi bak canım öptüm

sevimcim özledik walla nasılsın şekerim çalışmalar nasıl :jeyyar: .. ben iyiyim bebişte iyi bu hafta dr. cinsiyetini yine göremedi .... fındık sezonu başladı demek çok zor fındık toplamak allah yardımcı olsun herkese kendine iyi bak canım öptüm[/QUOTE]

canım tşk ediyorum bende sizleri özledim
bayrama kadar böyle olur yoğun yani çalışmalar ii canım:kedi:
yumurtalar çoğalmış çok şükür bakalım bu ay ne olacak hayırlısı
cinsiyeti 4 ayına girince net belli olur sanırım ama sağlıklı olsun yeter allah inş sağlıklı şekilde kucağına verir canım :emir_bebek:

selam hanımlar

hoşgeldin canım özlettin kendini valla bilirim fındık olaylarını bende gidicem inş.fındık toplamaya allah kolaylık versin canım özletme kendini arada bir kaç gel

canım benim ilk dr. filmden sonra ilişkiyi yasaklamıştı yanlış hatırlamıyorsam 1 ay kadardı
ben öyle sorun yaşamamıştım doktruna danışsan iyi olur canım

:1shok: 1 ay mı ciddimi bana hiçbirşey demedi herşey normal herşeyi yapabilrisin dedi hatta 1 gün sonra lazere gircektim hiç sorun değil dedi amanınnnn bir ay beklemem zatennn :roflol: :roflol:

hoşgeldin canım özlettin kendini valla bilirim fındık olaylarını bende gidicem inş.fındık toplamaya allah kolaylık versin canım özletme kendini arada bir kaç gel

:1shok: 1 ay mı ciddimi bana hiçbirşey demedi herşey normal herşeyi yapabilrisin dedi hatta 1 gün sonra lazere gircektim hiç sorun değil dedi amanınnnn bir ay beklemem zatennn :roflol: :roflol:

ilk doktorum evet cinsel perhiz vermişti bu doktoruma söylediğimde kızdı olmaz öyle şey ne perhizi herşeyin bir çaresi vardır allah allah diye ilk doktoruma kızmıştı

destinacım hoşgeldin eşin askere gidiyormuş allah kavuştursun..uzun bir tatil yaptın dinlenmişsindir zemuszemus
canım bebişin cinsiyeti belli değil :1no2:

erkek olucak :jeyyar:

ben idare eder işte

canim gecmis olsun. bende idrar yaparken yanma olmustu. filmi cektirdigimde annemlerdeydik, bisey yapamamistik o ay. ama dr yasak dememisti fisfisfis insallah eski haline hemen dönersin canim. eger iltihap olursa yanma filan kiraz sapi veya sogan kürü yap. hemen kesilir

selam hanımlar

kolay gelsin canim. kiz agactan neyin düsme sakin yasakkelime dikkat et kendine

azgin kari seniiii :jeyyar: :roflol: :roflol:

yoksa kocan sana bazen 'basim agriyor hayatim' diyor mu :roflol: :roflol: :roflol:

Back
X