E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #9.381
ARNAVUT GUSELI CANIM SORMUSSUN KACINCI GUNUNDESIN DIYE YAZDIM AMA CEVAP YAZMADIN:gitme:
TEKRAR YAZAYIM ADETIMN 5 GUNU BASADIM 4 GUN YAPTIM SONRA NE AKINTI LDU NE BISI SADECE SOL KASIKTA AGRI OLDU
IKI GUNDRDE YUMURTLAMA GUNU OLDUGU ICIN YAPMIYORUM
ILISKI SORASIDA YAPMIYORUM ???
canım nolur kusuruma bakma bu aralar hiç ilgilenemiyorum.allahtan arkadaşlar size cevap veriyolar..
canım akıntın olmaması normal.herkezin bünyesi farklı.demeki sende ya akıtamadı yada ciddi birşeyin yoktur.bazı kişilerde ilthab daha sulu bazılarda daha koyu kıvamda olabiliyo.sen yapmayı devam et ama.kasığın ağırması da normal onuda uyardığı için ağrımış olabilir canım..merak etme kötü birşey yapmaz zaten ancak fazla döktüğünde tahriş yapar okadar...
yok canım yumurtlama gününde yapmıyoruz ondan sonraki günlerde de yapmıyoruz..sadece addetten sonra 5-6 gün ..
canim ceyizlikleri topladim biraz. kitaplari bir arkadasim alicak. kütüphane gidince bir odayi topladiklarimla doldurucam da onu bekliyorum. zaten cogu seyi birakacagim icin cok bi telasim yok. ama heyecan olmaz miiiii. ölüyorum delikafadulden
yaa ne güzel aslında en küçük şeyler toplandımı büyükler daha hızlı toplanıyo sen çoğunu haletmişsin nasılsaaa...kolay gelsin keşke orda olsaydıktaa sana yardım etseydik hem daha zevkli olurduu.kutulara yazardııık..
ay bilmemmi heycanınıııı şimdi yeni ev yeni mahalleee yeni bir yaşaaam sanki sıfır kilometreee araba gibii.dediğim gibii size şans getiriiir inşallaah yeni eviniiiz.rabbim kucağına hemen bebeğini almayı nasib etsiiiiiiiiin:Saruboceq: :Saruboceq:..
merhabalar ben de listedeydim sizlere haber vereyim dedim kırmızı kartı bu ayda gördümmmm
sıkma canınıııı napalım bak hepimiz bekliyoruuuuz.takdir rabbimizdeeen ..her şerde bir hayır vardır.rabbim sabır versiin birde hayırlı zamanda hayırlı evlat nasib etsin.:Saruboceq:
merhaba arnavut guzelı ben sana bırsey sormak ıstıyom adet bıtımınde acı elma yagını duzenlı kullandım sankı erken yumurtlama oldu bende oyle hıssettım 5 gunden sonra ayıptır soylemesı beraberlıkten sonra ertesı gun benden akıntımın ıcınde damar gıbı kan vardı hıc boyle olmamıstı bende ve benım adet bıtelı 12 gun artık sankı yumurtlama olmuyor gıbı hıssedıyom benı aydınlatırmısın 28 gunde bır adet oluyom bu sefer 9 gunde yumurlamısım gıbı geldı
Canım hoşgeldiiiiinvereliniortak..
canım 28 günde oluyosan sen adetin 15. gününden sonra yumurtalığın çatlar.ama dediğin gibi erkendende çatlamış olabilir.yada sen ilthab döktün o yüzden kanlı damarlı geldii..(ilişkide söktürdün bencea.s)başka bir açıklaması yok..ayrıca yumurtalığın çatlamadan önceki 5 gün beraber olun hergün.(bi gece bir sabah)çünkü bazen ya sabah yada gece çatlayabiliyomuş,onu yakalaman gerekicek o yüzden diyorum.ondan sonraki günler zaten nadir yakalarmış..sen rahmini herzaman spermle dolu tutman gerekki çatlar çatlamaz yakalasın diyee..didğer günlerde gün aşırı devam edersin..SAĞLICAKLA KAL.:1hug:
selam arkadaşlar
size bi sorum olacak
benim adetime 10 gün var ama sağ yumurtalığımdada bir ağrı var sanki adet olacakmışım gibi
acaba iltihap falanmı varki
doktora gidecem hep erteliyorum
canım casperinde dediği gibi üşütmüşsündür ve addetten önce sancı çekiyosundur..mutlaka ayağını sıcak tutmaya çalış.ayağına soğuk su genelde hiç iyi olmuyo yada soğuk duş almamalıyız..dikkattet kendine..
doktora gitme bence sen kendine iyi bak yeter..