Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben diyorum normal bir sohpet odası lazım bizekaydirigubbakcemile3 böyle olmuyor kaydirigubbakcemile3 cidden yasaklancam he şu çenemi bir tutamadım kaydirigubbakcemile3
öneri kutusu yokmu buranın kızlar kaydirigubbakcemile3

kedersiz maç sırasında buradakilerin adlarını sayıklıyormuş:roflol: :roflol: :roflol:

iyi geceler arkadaşlar...

bu kocalar ne kadar umursamazlar yaa siz tehdit edin ya teste gidersin yada ben bankaya gidiyorum dersin sperm bankası:oklava:

bende canım bu ay korunduk aşı yüzünden ya bu ayda herkes sözleşmiş gibi inş. bu ay hamile kalırsın diye dua ediyor eşim bile unuttu bir an aşı olduğumu o bile bu ay hamile kalırsın diyor mahsusmu yapıyolar ya anlamadım
iyi geceler everest hoşgeldin
aboooo evden atar ben öyle dersem beni :bbo:
sıkma canını adamlar akşam ne yediklerini bile hatırlamıyorlar salla gitsin takma kafana

31 35 arası oluyorum çok düzenli değil yani en son 23 ünde oldum daha erken ama belkide kürler işe yarıyodur

31 35 arası oluyorum çok düzenli değil yani en son 23 ünde oldum daha erken ama belkide kürler işe yarıyodur

adeti günlerine bakılırsa birazcık erken gibi ama dediğin gibi kürler fayda etmiş olabilir ovulasyon testi kullansan canım emin oluyorsun en azından :uhm:

ben ovulasyon testi kullanırsam kendimi robot gibi hissederim çok takarım bebiş falan yapamam şimdiye kadar hiç yumurtlama günümü hesaplamadım hep denk geldi tabi tedaviyle oldu

canım sen işine bak bizi düşünme...kaydirigubbakcemile ha gayret bu kez olacak inşallah

ben ovulasyon testi kullanırsam kendimi robot gibi hissederim çok takarım bebiş falan yapamam şimdiye kadar hiç yumurtlama günümü hesaplamadım hep denk geldi tabi tedaviyle oldu

nasıl rahat hissediyorsan öyle yap canım streste olumsuz etkiliyor haklısın a.s

kızlar hepinize iyi geceler öpüyorum sizi çok uykum geldi

haa bide çok mutluyum bu gün doktoruma ulaşamıyordum bi kaç gündür ulaştım telefon şebekesinde arza varmı o yüzden ulaşamamışım cuma gidiyorum dr ya bakalım benim yumoşlar ne durumda
kızlar inanın şimdiye kadar bi jinekoloğun sesini duyup bu kadar çok seveineceğim aklıma gelmezdi

kızlar hepinize iyi geceler öpüyorum sizi çok uykum geldi

haa bide çok mutluyum bu gün doktoruma ulaşamıyordum bi kaç gündür ulaştım telefon şebekesinde arza varmı o yüzden ulaşamamışım cuma gidiyorum dr ya bakalım benim yumoşlar ne durumda
kızlar inanın şimdiye kadar bi jinekoloğun sesini duyup bu kadar çok seveineceğim aklıma gelmezdi

iyi geceler canım allah rahatlık versin opuyorumnanaktan

canım sen işine bak bizi düşünme...kaydirigubbakcemile ha gayret bu kez olacak inşallah

burayı düşünmemeleri mümkünmü kim bilir akıllarından neler geçiyor şimdi meyramda kedersizde zorla ayrıldı burdan vah zavallılarım CADIARZU

hadi toptan gidelim vakit hayli geç olmuş cümleten hayırlı geceler allaha emanet olun kızlar sevgileropuyorumnanaktan

Back
X