Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sibelde bu gece burda ama tüh. gidemiomda biri beni kaldirsin burdan :roflol:

aynen öyle canım 6 senedir yapıyorumda ne oldu yoruldum artık :delphin:

canım çocuk için olmasada yapıyoruz napalım yorulucaz benim eşimdede sorun var varikosel ameliyatı olmuştu çok oluyor tabi gnc arginmax adında bir ürün aldık şimdi onu kullanıyor iyi olur inşallah moralini bozma sen

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
SadeceMeyra, Duru_+, havva83, htcvlkn, KEDERSıZ+, latsibel+, ozbek83, Princess of Rain

bu kadar kisi var bu gece. bensiz olmaz ama yaaa. kocis hemen kalk dio
son defa byyyy kaydirigubbakcemile

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
SadeceMeyra, Duru_+, havva83, htcvlkn, KEDERSİZ+, latsibel+, ozbek83, Princess of Rain

bu kadar kisi var bu gece. bensiz olmaz ama yaaa. kocis hemen kalk dio
son defa byyyy kaydirigubbakcemile
:a015::a015::gitme:

canım çocuk için olmasada yapıyoruz napalım yorulucaz benim eşimdede sorun var varikosel ameliyatı olmuştu çok oluyor tabi gnc arginmax adında bir ürün aldık şimdi onu kullanıyor iyi olur inşallah moralini bozma sen

benimde eşim 3 sene önce varikoselden ameliyat oldu ama bir düzelmedi olmadı maalesef :1no2: eşinin kullandığuı ilaç nasıl yükselme oldumu spermlerde CADIARZU

sibelde bu gece burda ama tüh. gidemiomda biri beni kaldirsin burdan :roflol:

evet meyram dünkü sohbetinizi okudum süpperdiniz bende geldim bugun:))))))

canım çocuk için olmasada yapıyoruz napalım yorulucaz benim eşimdede sorun var varikosel ameliyatı olmuştu çok oluyor tabi adında bir ürün aldık şimdi onu kullanıyor iyi olur inşallah moralini bozma sen

geçmişolsun canım ...benimde eşimde morfoloji sorunu var.gnc arginmax ilaç ne işe yarıyo

zevk almak lazım kedersizim yoksa çekilmiyo be anam

benimde eşim 3 sene önce varikoselden ameliyat oldu ama bir düzelmedi olmadı maalesef :1no2: eşinin kullandığuı ilaç nasıl yükselme oldumu spermlerde CADIARZU

dün geceki feryadımı duymadınmı kız bacım diyorumya adamı gönderemiyorum spermiograma işim çok işim çok ömrümü yedi

dün geceki feryadımı duymadınmı kız bacım diyorumya adamı gönderemiyorum spermiograma işim çok işim çok ömrümü yedi

aa evet demiştin pardon canım :1rolleyes:benim eşimde nerdeyse 1 senedir yaptırmamıştı zar zor gönderdim valla kötükedihüso

evet meyram dünkü sohbetinizi okudum süpperdiniz bende geldim bugun:))))))

geçmişolsun canım ...benimde eşimde morfoloji sorunu var.gnc arginmax ilaç ne işe yarıyo

zevk almak lazım kedersizim yoksa çekilmiyo be anam

hayatım ürologlar öneriyormuş spermlere iyi geliyormuş besin takfiyesi tamamen bitkisel sperm sayı hareket ve morfolojiye iyi geliyormuş bizim morfoloji iyi ancak hareket ve sayı düşük

Nasıl gitmezler Arkadaşlar ne diyorum ben sizeÇok üzgünüm çoook vurun kafalarına davaynan :mymeka:bak nasıl gidiyorlarmışş.
tek başımıza yapmıyoruzz bu bebeyi:CüvCüv:

hayatım ürologlar öneriyormuş spermlere iyi geliyormuş besin takfiyesi tamamen bitkisel sperm sayı hareket ve morfolojiye iyi geliyormuş bizim morfoloji iyi ancak hareket ve sayı düşük

tamam sağol canım yarın alıyım eczaneden

adama diyorum artık karta kaçıyoruz adam elimizi çabuk tutalım oda haklısın diyor ama hakkımı ver bari dimi istediğim çok şeymi bir spermiogram altı üstükaydirigubbakcemile3

Nasıl gitmezler Arkadaşlar ne diyorum ben sizeÇok üzgünüm çoook vurun kafalarına davaynan :mymeka:bak nasıl gidiyorlarmışş.

gittiler gittiler kızma hemen

oy oy hoşgeldin mehalim anam kafasına vursam hipofizi zarar görür hiç çocuk yapamayız ondan sonra kaydirigubbakcemile3

canım ben yaşlanıyorum artık ondan bu telaşem kaydirigubbakcemile3 35 yaşındayım 14 yıl olmak üzere evliyim 13 yıldır bebek istiyorum hiç korunmadık[/QUO

yok yok çok da yaşın yok be ya.....

adamlardan o testi istemek ölüm gibi geliyo

Back
X