Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 5. günü koymaya başladım 10. güne kadar koyacağım öyle yazmışlardı 10. gününden sonra zaten yumurta çatlamaya başladığı için konulmuyor diye biliyorum
esmerya o kadar çok ihtiyacım varki desteğe çok mutluyum bu siteyi bulduğuma bu yağla bi çok kişi hamile kalmış inşallah bizde kalırız :CüvCüv:
canım destekleyici olarak hangi ilaçları kullanıyorsunuz eşimde arginmax kullandı 3 kutu testi henüz tekrarlatmadı geerçii gitmekte inad ediyo keçiiiikaydirigubbakcemile sonunda ben götürücem onu böyle
Herkese selamlarr nabersiniz kızlarrr kimsecikler yokk
acil yardım istiyorum sizden
geçen ay biliyosunuz 4 gün geciktim ve ayın 22 sinde olmuştum adet.Dün adet olacakmışım gibi oldum 2 tatlı kaşığı kadar kahverengi akıntım oldu devamı gelir dedim ama gelmedi.Bugün hala gelen bişey yok sabah gerçi test yaptım negatifti.Yerleşme kanaması diye ümitlendim ama negatif çıkınca hevesim kursağımda kaldı.Hamilelik olsa bu zamanda çıkmalıydı değilmi.İlişki bu durumda sorun olurmu kızlar kaydirigubbakcemile2
canım bence teste güvenme daha erken çıkmaya bilir en iyisimi sen yarın bir dr a gidip kanda baktır inşallah hamilesindir canım bombayı sen patlat artık yoksa ben patlıyacam.. yaa uzun zamandır bir hamile haberi alamadık bu dopikten halay çekmek isteyirummm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: sevdam inşallah bebeğin bu defa seninleHerkese selamlarr nabersiniz kızlarrr kimsecikler yokk
geçen ay biliyosunuz 4 gün geciktim ve ayın 22 sinde olmuştum adet.Dün adet olacakmışım gibi oldum 2 tatlı kaşığı kadar kahverengi akıntım oldu devamı gelir dedim ama gelmedi.Bugün hala gelen bişey yok sabah gerçi test yaptım negatifti.Yerleşme kanaması diye ümitlendim ama negatif çıkınca hevesim kursağımda kaldı.Hamilelik olsa bu zamanda çıkmalıydı değilmi.İlişki bu durumda sorun olurmu kızlar kaydirigubbakcemile2
geçen ay biliyosunuz 4 gün geciktim ve ayın 22 sinde olmuştum adet.Dün adet olacakmışım gibi oldum 2 tatlı kaşığı kadar kahverengi akıntım oldu devamı gelir dedim ama gelmedi.Bugün hala gelen bişey yok sabah gerçi test yaptım negatifti.Yerleşme kanaması diye ümitlendim ama negatif çıkınca hevesim kursağımda kaldı.Hamilelik olsa bu zamanda çıkmalıydı değilmi.İlişki bu durumda sorun olurmu kızlar kaydirigubbakcemile2[/QUgeçen ay bende aynısı oldum 5 gün geçikti ama ben regl oldum berbat bi sancıyla eskiler buna döl yuvasını arıyor diyolar hamile kalman yakındır inşallah hamilesindir ama bence bi kere aşağıdan bi muaynne et yaaşça ben nasıl yapacağını bir kaç saat önce yazdım bak bakalım bende merak ettim
canım biraz daha bekle eğer hala giden gelen yoksa kanda baktır canım inşallah bebiştir :ecrin_bebek:bu arada sen tatile çıkmadınmı aşkımmmmm
![]()
canım bence teste güvenme daha erken çıkmaya bilir en iyisimi sen yarın bir dr a gidip kanda baktır inşallah hamilesindir canım bombayı sen patlat artık yoksa ben patlıyacam.. yaa uzun zamandır bir hamile haberi alamadık bu dopikten halay çekmek isteyirummm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: sevdam inşallah bebeğin bu defa seninlesenin için dua edecem canım
:sinifsinif:Herkese selamlarr nabersiniz kızlarrr kimsecikler yokk
geçen ay biliyosunuz 4 gün geciktim ve ayın 22 sinde olmuştum adet.Dün adet olacakmışım gibi oldum 2 tatlı kaşığı kadar kahverengi akıntım oldu devamı gelir dedim ama gelmedi.Bugün hala gelen bişey yok sabah gerçi test yaptım negatifti.Yerleşme kanaması diye ümitlendim ama negatif çıkınca hevesim kursağımda kaldı.Hamilelik olsa bu zamanda çıkmalıydı değilmi.İlişki bu durumda sorun olurmu kızlar kaydirigubbakcemile2[/QUgeçen ay bende aynısı oldum 5 gün geçikti ama ben regl oldum berbat bi sancıyla eskiler buna döl yuvasını arıyor diyolar hamile kalman yakındır inşallah hamilesindir ama bence bi kere aşağıdan bi muaynne et yaaşça ben nasıl yapacağını bir kaç saat önce yazdım bak bakalım bende merak ettim
sağolun kızlarr yaa inş. olur diyorum ama ümidim yok bu aralar adetim beni hep ümitlendiriyor :umursamaz: bu gece çıkıyorum tatile pazara kadar yokum.Bakalım olurum gibime geliyor kötükedihüso eğer gelmezse zaten pazar olmadan haber veririm size merak etmeyin canlarım.Sağolun bilgileriniz için a.s.
:sinifsinif:
sağolun kızlarr yaa inş. olur diyorum ama ümidim yok bu aralar adetim beni hep ümitlendiriyor :umursamaz: bu gece çıkıyorum tatile pazara kadar yokum.Bakalım olurum gibime geliyor kötükedihüso eğer gelmezse zaten pazar olmadan haber veririm size merak etmeyin canlarım.Sağolun bilgileriniz için a.s.
canım ya işallah hamilesindir bu arada iyi tatiller eşin işten çıkmış canım işallah daha iyi şartlarda bir işi olur tez zamanda kendine iyi bak
merhaba ben aranıza yeni katılıyorum ismim fatma en başından beri okudum iletileri arnavut güzeli eni çok merak ettim bende bebek istiyoruum hemde çoooooook anlıyrum sizi belki çoğu insan kadar geç değil belki ama 1yıldan beri istiyoruuz
evet yaklaşık 4saattirokuyorum ne ümitler ne hayal kırıklıkları ne sevinçler yaşanmış bi anda sizleri çok uzun zamandır tanıyormusum gibi geldi belkide aynı şeyi istiyoruz o yüzden ama aranıza benide kabul ederseniz çok seviniriim beimde desteğe ve morele çok ihtiyacım var
merhaba herkeze
kızlar ben yılbaşında soğan suyu ile hamile kaldım yüzde 90 ikizdi bebek ama doktorumu sevmedim ilk muayneye gittiğimde alttan kamerayla baktı ben korktuum bi kaç gü sonrada düştü bebek
kızar ne güzel arkadaşlıklarınız var çok hoşuma gitti
kimse yokmuuu bende bisürü şey kullanıyorum bu ay bugün adetimin 4. günü 2 gündür incir kürü uyguluyorum sabahları tarçın bal çörekotu karışımı yiyorum gece yatmadanda bal polen arısütü karışımı yiyorum ben pko hastası olduğum için hipoglisemimde var bu kadar tatlıdan korkuyorum bu yüzden glucophage ımı da kullanmaya başladım zaten oda yumurtlamaya yardımcı birde agnucaston aldım hayıt ın hap şeklinde olanı 2 gündür bunuda kullanıyorum hastalığım bitsin adaçayı yağı almıştım onuda fitil olarak kullanıcam ve bu ay ovülasyon testi alıcam inşallah rabbim yardım ederde tutar
ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah![]()
![]()
1-BSKK.....................:CüvCüv:
2-Ebrum....................:CüvCüv:
3-Roka.......................:CüvCüv:
4-arzu38....................:CüvCüv:
5-Zeynomh.................:CüvCüv:
6-asu1984..................:CüvCüv:
7-destna......................:CüvCüv:
8-sevdiceğim...............:CüvCüv:
9-Cemre822................:CüvCüv:
10-nehir67..................:CüvCüv:
11-papatyaaa..............:CüvCüv:
12-nefican...................:CüvCüv:
13-durualya.................:CüvCüv:
14-Sudennnaz...............:CüvCüv:
15-Denizsizada.............:CüvCüv:
16-Serap _5434..............:CüvCüv:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın herkese opuyorumnanaktan
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz opuyorumnanaktan bütün sayfaları tek tek okuduğunuz için bende teşekkür ederiimmm zemuszemus
Yüce rabbim bütün dileklerinizi gerçekleştirsin :Saruboceq::Saruboceq:
BEN GELDİMMM sositosositoGÜNAYDIN KIZLARR HAYIRLI SABAHLAR opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
BENİM DÜN GECE TATİLİM SONA ERDİ :1rolleyes:1 HAFTAM ÇOK GÜZEL GEÇTİ NE DERT NE KEDER O KADAR GÜZEL GEÇTİKİ 1 HAFTA NASIL GEÇTİ ANLAMADIM :sm_confused: KÖTÜ OLAN TEK ŞEY PRESEEDLERİMİ GÖTÜRMÜŞTÜM YA HANİİ OVULASYON TESTİNDE BUGÜN 18. GÜN OLMASINA RAĞMEN 2. ÇİZGİYİ SİLİKTE OLSA GÖREMEDİM BU YÜZDEN O GÜZELİM TATİLDE PRESEEDLERİ KULLANAMADIK :çok üzgünüm: AMA BEN VE EŞİM MERAKIMIZA YENİK DÜŞÜP BİR TANE DENEME AMAÇLI KULLANDIK :kedi: SÜPER BİŞEY YAA :asigim:TAVSİYE EDERİM KIZLAR:jeyyar:
EEE SİZDEN NABER KIZLAR SAYFALARI DOLDURMUŞSUNUZ YİNEYENİ HAMİLEMİZ YOK SANIRIM benneyaptımkiBEN MERAKIMDAN TATİLDE BİLE ARNAVUTGÜZELİNİ ARADIM YENİ HAMİLEMİZ VARMI DİYE AMA TELEFONA EŞİ ÇIKTI ,EŞİM ŞUANDA YOK BİRAZDAN GELİR DEDİ,BENDE GELİNCE BANA ÇAĞRI BIRAKSIN BEN YİNE ARIYACAM DEDİM AMA ARNAVUTGÜZELİMİZ ARAMADI:dilcikar:
arnavutum selam nasılsın ben döndüm tatilden bu aralar topiğe çok giremiyorum bizim kızlarda fazla takılmıyor herhalde yoklar ben bugün nihayet ilk defa doktora gittim muayane etti sonra ultrasonla baktı görünürde yara kist gibi birşey yok çok şükür smer testi verdim 3 gün sonra sonucu alıcam
eşime spermiogram testi verdi onu yaptırıcaz sonuca göre yönlendiricem dedi rahim flimide istiycem sizden dedi biraz kastım kendimi muayane sırasında heyecanlandım valla ne zormuş o koltuğa yatmak