Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arnavut güzeli bende aldım adçayı yağını ama öyle keskin bir kokusu yok hatta acı elma yağı yazıyor parantez içinde
adetin 6 günü başlamayı düşünüyorum
inşallah hepimiz şifamızı bulur kucağımızı bebeklerimizi alırız(amin)
benim de bugün 5. günğm kesilmiş kanmamam hemen hemen çok az geldi bugün o yüzden koyacağım bende zeytinyağıda var ede saf hakiki ama damlatmasam olmazmı arnavutcuğum bu arada yaşıtız seninle
tamam canım hayırlı olsun sende başla bakalım..
yok zaten öyle koklayınca yoktaaa yiğinceee çok fena yakıyo.onu üşüttüğünde de yada karın ağrılarında bir kesme şekerin üzerine 3-4 damla döküp ye anındaaaa karın ağrısını adet ağrısını geçiriyo aklında bulunsun.hatta bazen kışın belimiz açık gezer üşütürüz ya göbek deliğine bir parmak sür bak nasıl ısıtıyo karnını.eskiden bebeklerin hem karnına hemde ayakların altına sürerlermiş üşümesinler diye..aklında bulunsun yarın bebeişine sürersiiiiiiiiiiiin inşallaaaaaaaah:Saruboceq::1hug:
amin kızlar ya şafii çekin tesbihle elinizi karnınıza koyup ben tebih elimde uyuya kalıyorum her gece bu esmaül hüsnadan bazı isimleri zikrederek çok şeyin üstesinden geldim ben çok inanıyorum bol bol dua edin ramazanda geliyor mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul etsin esmaül hüsna isimlerinden bazıları mesela ya vedud seven sevilen ya habir herşeyden aynı anda haberdar olan es semi herşeyi işiten aynı anda er rahim merhamerli anlamında hepsinin çok özel anlamı var çok anlamlı ve hepsi zikredince ayrı ayrı dertlere deva oluyor ve allahın 99 ismi yok sadece bir sürü varmış bize bildirilenler bu kadarmış bir tane daha varmış bildirilen fakat bunu sadece peygamber efendimiz biliyormuş peygamberimizin bildiği isim hürmetine yarabbim bizi tez zamanda meleklerimize kavuştursun bu yolda uğraştırmadan yormadan üzmeden inşallah
canım çok teşekkür ederim amin inşallah opuyorumnanaktan
birde bu parmaklama olayı ne anlıyamadım :kedi:
arnavutcuğum adaçayı yağını dr lar annelere bebeklerin gazını çıkarmak için kullanmasını öneriyolar ama ayaklarına masaj yaparak sürmeleri için bu arada bende 2 hafta önce boğazlarım şişti elimle dokunuyordum şişen yerlere ve elime alıp sürdüm bu yağdan bi taraf indi diğeri şişti diğerinede sürdüm indi gerçi bu şişme sanırım boğazıma toz kaçtığı için olmuştu ama geçti yani
bu arada bişi daha arnavut güzeli biliyordur muhakkak adaçayı yağı nı içerek kullandığınızda günde en fazla 3 damla kullanılması öneriliyor fazla kullanımı epilepsi yapabiliyormuş allah korusun olmazda hani ne olur ne olmaz fazla içerek kullanmayalım ama haricen bişi olmaz bence
:1no2:
canım teşekkür ederim evet aynı markayı almışım bende inşalah dua edeliim de olsun bebeğimiz inşallah morelin bozukmu yazından öğle hissettim yoksa rahim aşağıyamı inmişş
:1hug: YOK CANIM BENİİM MORALİM BOZUK DEĞİİİİLa.s.
daha kontrol etmedim ben şu an işyerimdeyim.ancak akşama kontrol ediceem hem..merak etme sabahtan yazarım ben burayaa.artık kolay kolaaay moralim bozulmuyooo:Saruboceq:lmaz:
bu arada bişi daha arnavutcuğum ben inciri içmekten se soğan suyunu içmeyi yeğlerim ki soğan suyundan rahatsız olmadım hiç ama tabi en fazla 2 gün kullanıp bırakıyordum evde durmuyordum ki hiç gezmekten unutuyordum ama tadı kötü değildi ama bu incir allahım berbat ya heleki ben hiç tatlıyı sevmem bu midemi alt üst ediyor bu arada ovülasyon testi alacağım bu ay gittigidiyor da var 16 ovülasyon +4 gebelik testi 19 tl sizce iyimidir
bencede moralini bozma canıım çünküü seniin olacak bu sene allahın izniylee geçenlerde bi müşteri geldii buraya ona yıldızlarla burçlarla ilgili heroskopmu ne ona baktırdıım fal bana çoğu şeyii doğruu söğledi bildi sonra bana en tedavii görebilirsiin dedii öğle üzüldüümkii anlatamam belki ben bu işin başındayıım çabuk moreliim bozulabiliyoo o yüzden böğle diyoruum ama elektirik olayına inanıyooruum bazen hissedebiliyoruum çoğuu şeyii bu arada nerde çalışıyoosuun bende bodrumda yaşıyoruum
canım beniiiiiiiim sağol kuzum desteğin yeter.sen öyle diyosaan öylediiiir inşallaah bu güzel mevlaaam bana bebeişim gönderir tez vakit hepimizeee aynı zamandaa.
sende herkezin dediğine bakma lütfen.kendi kendini tedavi et öncelikle,kafana takma sakın..biliyosun herşey piskolojik herşeyi aslında biz çağrıştırıyoruuuuz..o yüzden rabbime sığın ve herseferinde pozitif ol inan yeterki olucağına.bak ben 1 yıldır burdayım bıkmadan usanmadan şahitsin yaşadıklarıma nasılsa okudun gördün herşeyi..
canım bizim marketimiz var eşimle beraberiz..
yani sen şimdi hissediyosun dimiiiiii:dance: benim hamiş kalıcağımııııı hıııım fatoooş???