Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım aynen öle 3defa döndüm ama hep ellerinde çiçekler kapımda sırılsıklam olarak :)) acaip kavga ederiz böle ertesi gün liseli aşık gibi bu yüzden oda dengesiz oldu bende bazen kavga ederiz şakalaşırız bağırarak şarkı söleriz evde halay çekeriz zıplarız sora dönüp ne gerizekalı bi çiftiz deyip gülmekten yerlere yatarız gerisini sölemicem :) böle işte bigün iyi bigün dengesiz evt sanırım sperm sayısı az 3kere tahlil oldu üçüde farklı çıktı geçen hafta doktorun sölediğine göre hiç bi sorunum yok ama çok kızdım oyüzden öle dedim kırıldı ama farkettim banane hep ben uğraşıyorum kendimi üzüyorum. biliyomusun kaynanam ilk zmanlar dedikodumu çıkarmışdı aşağılık iltihabı var çocuğu olmuyo die şimdi bigör pislik nefret ediyorum o kadından her ay günün geçtimi günün geçtimi en sonunda bağırdım aaaa yeter bee bidaha bana bu soruyu sorma canımı sıkıyosun doğduğunda haberin olmucak heralde uğu zman öğrenirsin dedim korktu kadın:roflol::roflol:

ohhh iyi yapmışsın benim ablamın eşininde sperm sayısı 3 milyon hareketliliği morfolojisi filan çok kötü ablamın kaynanası da hep seni dr a götürücm derdi ki hep lafta bana değil oğlunu götür desene diyorum ama ablam acayip dengesiz kızılmayacak şeyde kaynanasına bir bağırır ama böyle şeylerde susar ama şimdi hep tehdit ediyor oğlunu bırakıcam diye o da korkuyor ama ablamın durumu iyi değil ssk sı filan yok hiç bi şekilde yardım etmiyolar nafile yani bana gelince bende 1,5 yıl oturdum 1 gün bile anlamadım ay bi anlatsam sana bir anlatsam bizde o zamanlar ayrılmanın eşiğinden çok döndük hep kayınvalidemin yüzünden ama benim kaynanam istemiyordu sanırım çocuğumuzun olmasını ben karışmam sonra diyecekler ki kaynanamız istemiyor gitsinler dr a sanki bana 5 kuruş para vermiş te sanki oğlunun ssk sı vardıda tabi alıştılar benim çalışıp herşeyimi almama düğün yaptılar 5 kuruş haçlık bile vermedi o kadın bize ben kayınvalide ve eltim birlikte oturuyolardı onların yanına gittim 1 odaya benim yatak odam kuruldu onuda ben aldım çeyizimde zaten neyse yatak odasını görmeye gelenler para koymuş konsolun üzerindeki kutuya 1 hafta sonra evlendik ikide bir odaya gelip o para dursun fırın alcam deyip durdu 45 tl filandı sonra hastaneye gittik eşimle ben izinliydim düğün haftasında ya giderken eşim bu parayı aldı alma annen fırın alacakmış dedim aman abanane dedi hastaneye gittik arabayı hastanenin önünden çekmişler o para çekiciye gitti ben kavga edip anneme gittim bi kere onun para düşkünğ olduğunu bildiğim için bileziklerimide aldım sandığımdaydı odamda sonra anneme gittim daha ben yoldayken annemi aramış demişki bilezikleride almış demiş hemen sanduğıma bakmış ben daha annemlere varmadan daha neler neler anlatsam sana şaşırırsın

Bels41 üzme kendini :(
her evlilikte olan sorunlardan yaşıyorsun . inan bana şu anda anlattıkların gayet normal şeyler .
ne kadar oldu evleneli bilmiyorum ama ben 4 yıl boyunca haftada en az 3-4 kez kavga ederdim eşimle
zamanla insanlar birbirlerine alışıyorlar emin ol herşey yoluna giriyor ama arada ciddi bir sorun yoksa
bu anlattıklarınında ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum evliliğin cilveleri bunlar :)
Allahım sana dünya güzeli bir bebek nasip etsin inşl kısa zamanda :):emir_bebek:[/Q

normalmi dersin eylülün 3nde 3 yılımız bitecek 3yıl nişanlılık ondan öncede 3yıl flört koskoca 9yıl aslında okadar ciddi konular varki napalım gittiği yere kadar

sonra evlendikten 6 ay sonra eltim eskişehire taşındı eşim koltuk takımı aldı nişanlıyken bende yatak odası yemek odası almıştım eşimde işte koltuk takımı buzdolabı aldı tabi bunun içinde burnumuzdan getirdi o kadın ama eşyalarımı gör koltuk takımımın aynı modelinden yemin ederim bir yerde daha görmedim özel tasarım en iyisini aldım ve aldırdım eşime herşeyin o kadına rağmen neyse geçen sene böyle masyıs sonu yada haziran başıydı işyerinden çıktım annemlere gideceğim bi cumartesiydi allahım bi yağmur yağıyor bi yağmur yağıyor bende yağmurda dualar kabul olur diye öle iççten dua ettimki allahım beni bu kadından kurtar ama varsın o da iyi olsun bende dedim ertesi gün biz kayınvalidemle çok kötü kavga ettik çok kötü ama ve ben çektim ailemin yanına gittim eşimide bi güzel doldurmuş tabi bizim bütün bağlar koptu eşimde benden resmen nefret ediyordu tamam dedim öylemi benim içinde bitmişti 1 ay kadar ailemle kaldım adliyeye gittik eşimle anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırladım ben o da tabi gurur yapıyor imzaladık savcıya onaylattık sonra vezneye indik para ödemeye neyseki sistemler bozukmuş bekleyin dediler çıktık ordan sonra aradan bir kaç gün geçti eşime dedimki hallettinmi adliyedeki işi hayır dedi istemiyorum dedi ben e tutacağım ayrı ev dedi ki ben bunu eşime defalarca sölemiştim kabul etmemişti annesini bırakması mümkün değildi ama nedense bensiz yapamadı sonra anası da inşaat halinde evleri vardı bizim düğünün altınları paraları ile evini yaptırdı içine girdi şişip oturuyor şimdi

benim eşim beni dövmüştür bile inan ki bunu sölemeyi pek istemiyorum çünki insanlar aman nasıl durdun buna rağmen diyorlar ama işte bana kalırsa asla ve asla çekemeyeceğim bir durumdu bu ama içinde olmadan olayın anlamıyor bir insan bu kadar zorluğa rağmen bu evini geçindirme çabası her dediğimi yapma çabası yokmu hep elimi kolumu bağlayan bu oldu çoğu zaman abilerinin yanında çalışıyor bu ssk sız ve abisinin biri bi iş varmış o işe girmek için bir akşamda arkadaşı için 9 çek yazmış ve sonuç ödenmemiş o çekler o girişecekleri işte fos çıkmış sonuç olarak söylentilere göre 380 milyar borçları var güya eşimin tabi alakası yok o sadece işçi gibi çalışıyor ve öyle muamele görüyor benimde 11 tane bileziğim vardı bu borçlardan dolayı filan dükkanı balkasının üzerine devrettiler ama kamyonları var bunların sanayi tüp satışı yaptıkları için kamyon bunların eli kolu ayağı bu kamyonu başkasının üzerine yapamamışlardı ve dolayısıyla hacze gitti ve benim bileziklerimi aldı eşim ve vermek istemediğim için benimle kavga etti şimdi anlayacağınız parasız birikintisiz ssk sız işsiz bi vaziyette oturuyorum hele o abisi ve eşi hala daha gezer tozarlar bu kadar borcun içinde bizde ondan kıs bundan kıs bebeğim olmuyor dr a gidemem haksızlık üzerine haksızlık

hadi bee ne kaynanalar var ne isterler gelinlerden ben bilmem bizimki açık ve net yüzüme söledi ben seni istemiyodum oğlum istiyo die aldım die bende çok susuyodumki acaip kavgacı bi yapım vardır biyerde patlıyo ama insan bidaha gittiğimde sölicem doğurmuyorum çocuk falan demiştim başkasını alırsa görürsün demişti kaynanacım ben doğurmuyorum başkasını alsın gidiyorum ben diyim hihoyyyt bu arada kocam azcık anneci neseki 11ay önce şehir değiştirdik :lepi:

geçenlerde bi eltim var hep benle samimidir şakalaşırız kayınvalidemin yanında bebekten bahsetti 1-2 ay önce benim acelem yok olursa olur dedim sonra kayınvalidem nasıl acelesi yokmuş filancanın gelini gelmiş 1 sene olmamış ta doğurmuşta bana söylüo eltimde bak habib i (eşimi) evlendireceğiz bak filan diyor şaka yapıyor ondan eminim bilirim kalbini ama ben eltime bir sinirlendim benim ağzımı açtırmayın yeter artık paramı var ssk mı var dedim verin paar dr a gideyim ancak konuşuyorsunuz filan dedim kaynanam dediki herkesin çocuğu paraylamı oluyor filan dedi benimki luyor tamammı dedim aslında konu nasıl kapandı hatırlamıyorum yoksa ben onun burnundan getirirdim bu lafı beni sömürdüler sömürdüler kaynanamdan ayrılırken yeni buzdolabını filan hep ona bıraktık eşim bu eve taşınırken yeniden aldı borca girdi ben 9 ay dır çalışmıyorum ek iş yaptı zar zor ödedi dükkanın durumu berbat haftada alıyor 200 bazen 150 tl evin kirası 450 tl faturalar boğaz eşim 40 parçaya bölünüyor çok sinirli çünki evin en küçüğü herkes her işe onu koşturuyor eltilerim bile kocalarına bi iş yaptıramaz bişi olduğu zaman hemen bizimkini ararlar bana kalmıyor ki eşim valla bana siniri de kalmıyor dayanacak halide

ah nasıl duruyon bununla kimse yaşadığını bilmiyoki nasıl duruyon derler ama sora benim canciğer bi komşum 2 ay annemde kalmıştımta iyi bişe olsaydın gelmezdin babanın evine demişti

hadi bee ne kaynanalar var ne isterler gelinlerden ben bilmem bizimki açık ve net yüzüme söledi ben seni istemiyodum oğlum istiyo die aldım die bende çok susuyodumki acaip kavgacı bi yapım vardır biyerde patlıyo ama insan bidaha gittiğimde sölicem doğurmuyorum çocuk falan demiştim başkasını alırsa görürsün demişti kaynanacım ben doğurmuyorum başkasını alsın gidiyorum ben diyim hihoyyyt bu arada kocam azcık anneci neseki 11ay önce şehir değiştirdik :lepi:

:enbuyukkk::enbuyukkk: oh iyi olmuş yaşasın gelinler rabbim işte öle uğraşırlarsa öylede kalıyolar işte ortada sana hangi birisini anlatayım ki bi tane gelini var işte bu bahsettiğim eltim hani kocası bizi bu hale getiren hep yedi içti gezdiler bu gelini bunun bacısının kızıydı ve benle acayip uğraşır kıskanç habire ikisi bir araya gelir bana imalı konuşur zaten bu kadının huyunu herkes bilir ama benimle hiç anlaşmadı ben hep abla diye konuşurdum saygılı davranırdım hiç bir zamanda uymadım ama asla sevilecek biri değil asla denesemde olmadı zaten neyse ben bunlara dedimki allah size öyle dert versin ki benimle değil oturun derdinizle uğraşın dedim ve kayınvalidemle bana nispet can ciğer kuzu sarmasıydı benim yanımda özellikle bana nispet yapıyolar imalı konuşuyolardı hep ben allah sizi birbirinize düşürsün başka bişi demiyorum derdim içimden şimdi o gelin kaynanama hiç birimizin yapmadığını yaptı ve konuşmuyolar ve allahım affetsin beni kimsenin kötülüğüne sevinimez ama o kadın şimdi kendi sorunlarıyla uğraşıyor benimle değil ama yinede yanyana gelince bana laf sokmadan durmaz akıllanmaz yani allah bildiği gibi yapsın kocalara gelince benimkisi sadece anneci değil sülaleci mübarek

ah nasıl duruyon bununla kimse yaşadığını bilmiyoki nasıl duruyon derler ama sora benim canciğer bi komşum 2 ay annemde kalmıştımta iyi bişe olsaydın gelmezdin babanın evine demişti

sorma hiç sorma kimse yaşamadan bilemez ben bunların hiçbirini çekecek biri değildim gerçi çekmedim hiç birşeyi karşılıksız bırakmadım aslında asla ve asla kimseye durup dururken kötülük düşünmem eltimiş kayınvalideymiş böyle kişi ayrımı yapıpta durup duruken cephe almam ki nihayetindede öyleydim hep iyiydim baştan ama onların bu hareketlerini davranışlarını gördün ya nefret ettim hiçte kendimi ezdirmedim bu en son adet olduğum gün tüp bebek merkezine gittim bana 1500 tl aşılama 4500 tl de tüp bebek filan dediler tüp bebek önerdiler ya o günde adet oldum ve çok sancım vardı sonra eltim aradı iyi olan eltim (ama buda erkek kardeşinin kızı bir ben yabancıyım) kaynanan temizliğe çağırıyo bizi dedi bende gelemem karnım ağrıyor dedim hemde herkesten nefret ediyorum kimsenin yüzünü görmek istemiyorum dedim neden dedi neden olacak bu kadar para lazım dedim ondan önceki günde bi akrabalarının çocuğu oldu ben lohusa kadın diye börek yaptım götürdüm kaynanamda ordaydı off karnım şişti dedim çok su içmiştim kaynanam dediki öle karnını boş boş şişirme dedi neyseki ordan eltimin annesi dürttüde sustu yoksa ağzının payını alırdı o yeni anne olan kızcğızın annesi vardı yani gelinin yabancılar vardı valla onların yanında bütün derdimi dökerdim paramı verdiler bana bileziklerime varana kadar aldılar hepsini anlatırdım belki utanırdı

ayyy kızlar yine çenem düştü dertlerim açıldı özür dilerim valla kendimi kaptırıyorum böyle işte özür dilerim sorunlarımı anlatmakla sizide sıkıyorum affedin ama işte içimdeki yaralar bunlar

:enbuyukkk::enbuyukkk: oh iyi olmuş yaşasın gelinler rabbim işte öle uğraşırlarsa öylede kalıyolar işte ortada sana hangi birisini anlatayım ki bi tane gelini var işte bu bahsettiğim eltim hani kocası bizi bu hale getiren hep yedi içti gezdiler bu gelini bunun bacısının kızıydı ve benle acayip uğraşır kıskanç habire ikisi bir araya gelir bana imalı konuşur zaten bu kadının huyunu herkes bilir ama benimle hiç anlaşmadı ben hep abla diye konuşurdum saygılı davranırdım hiç bir zamanda uymadım ama asla sevilecek biri değil asla denesemde olmadı zaten neyse ben bunlara dedimki allah size öyle dert versin ki benimle değil oturun derdinizle uğraşın dedim ve kayınvalidemle bana nispet can ciğer kuzu sarmasıydı benim yanımda özellikle bana nispet yapıyolar imalı konuşuyolardı hep ben allah sizi birbirinize düşürsün başka bişi demiyorum derdim içimden şimdi o gelin kaynanama hiç birimizin yapmadığını yaptı ve konuşmuyolar ve allahım affetsin beni kimsenin kötülüğüne sevinimez ama o kadın şimdi kendi sorunlarıyla uğraşıyor benimle değil ama yinede yanyana gelince bana laf sokmadan durmaz akıllanmaz yani allah bildiği gibi yapsın kocalara gelince benimkisi sadece anneci değil sülaleci mübarek

allah sana sabır versin canım yaa benim tek duam 2tane bekar kaynım var allahım diyorum bana çektirdiğini gelinlerinden çeksin benim yüreğimi yaktı allahta onunkini yaksın onlara kültürlü kız alacaktım kültürlü dediğide ne biliyonmu diyarbakırlı kendi sülalesinden :roflol: diğer kayınlarım annesiyle konuşurken gerizekalılar havada uçuyo annesi bişe diyo duvara konuş diyo ama bana gelmiş diyoki allahsız kadın baban sana saygı öğretmemiş of allahım bak aklıma geldi gene biz babamdan allah gibi korkardık ya leb demeden leblebiyi getirirdik saygısız diyo bana hakettinmide şehir değiştirdikten sora hiç umursamıyorum her laf sokuşuna cvp veriyorum öle laf sölenmez böle sölenir die sengözlerimebaksanab

Bels41 üzme kendini :(
her evlilikte olan sorunlardan yaşıyorsun . inan bana şu anda anlattıkların gayet normal şeyler .
ne kadar oldu evleneli bilmiyorum ama ben 4 yıl boyunca haftada en az 3-4 kez kavga ederdim eşimle
zamanla insanlar birbirlerine alışıyorlar emin ol herşey yoluna giriyor ama arada ciddi bir sorun yoksa
bu anlattıklarınında ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum evliliğin cilveleri bunlar :)
Allahım sana dünya güzeli bir bebek nasip etsin inşl kısa zamanda :):emir_bebek:[/Q

normalmi dersin eylülün 3nde 3 yılımız bitecek 3yıl nişanlılık ondan öncede 3yıl flört koskoca 9yıl aslında okadar ciddi konular varki napalım gittiği yere kadar

CANIM deneyimlerime dayanarak söylüyorum yaşadığın ufak tefek tartışmalar cidden normal
bizde eşimle 5 yıl çıktık ben daha çok küçüktüm ve çok küçük yaşta evlendim
öyle sıkıntılar öyle sorunlar yaşadım ki
inan bana benim yerimde başkası olsa elli kere boşardı bu adamı :)
ama uzun uğraşlar ve emeklerim sayesinde nihayet yola geldi
5 senedir çok şükür kedi gibi oldu birde ben çok agrasif biriyimdir :)
önceden onun dediği olurdu şimdi ortak bir noktada hep buluşuyoruz
dediğim gibi ciddi sorunlar yok ise (bunu kendin daha iyi bilirsin canım ) bunları kafa hiç takma derim ben
ciddi sorunlardan kastım ;
eşin evine bakmaz alkol alır sana kötü davranır ne bilim döver aldatır vs vs vs bunlar uzar gider
diğer türlü kavgalar evliliğin cilveleri
sen bunları düşünüp de kendini hiç üzme
birde şunu söylemeliyim ki kızlar eşlerimize çok yüz verdiğimiz zaman tepemize çıkabiliyorlar durduğumuzu yeri bilmek lazım
tabiki bu bir genelleme değildir
kişisel görüşlerim

ama bak ablanın lafını tuttum sölicem kaynanama bidaha günün geçtimi die sorarsa sorada bunu yapıcam laelaelaelaelae

CANIM deneyimlerime dayanarak söylüyorum yaşadığın ufak tefek tartışmalar cidden normal
bizde eşimle 5 yıl çıktık ben daha çok küçüktüm ve çok küçük yaşta evlendim
öyle sıkıntılar öyle sorunlar yaşadım ki
inan bana benim yerimde başkası olsa elli kere boşardı bu adamı :)
ama uzun uğraşlar ve emeklerim sayesinde nihayet yola geldi
5 senedir çok şükür kedi gibi oldu birde ben çok agrasif biriyimdir :)
önceden onun dediği olurdu şimdi ortak bir noktada hep buluşuyoruz
dediğim gibi ciddi sorunlar yok ise (bunu kendin daha iyi bilirsin canım ) bunları kafa hiç takma derim ben
ciddi sorunlardan kastım ;
eşin evine bakmaz alkol alır sana kötü davranır ne bilim döver aldatır vs vs vs bunlar uzar gider
diğer türlü kavgalar evliliğin cilveleri
sen bunları düşünüp de kendini hiç üzme
birde şunu söylemeliyim ki kızlar eşlerimize çok yüz verdiğimiz zaman tepemize çıkabiliyorlar durduğumuzu yeri bilmek lazım
tabiki bu bir genelleme değildir
kişisel görüşlerim

haklısın aslında ama benim eşime yüz vermem gibi bişi söz konusu olamaz çok mükemmeliyetçi biriyim oda herşey iyi olsun diye uğraşır bu arada eşim hiç çocuk meselesinden bahsetmez bile ama elinde olan imkanlarla ne desem yapmıştır git sperm testi yaptır dedim yaptırdı yani yapar elinde imkanı varsa

canlar bana müsade az gezmeye gidecem opuyorumnanaktan kendinize iyi bakın hayatta kendinizden daha değerli hiç bişe yok

canlar bana müsade az gezmeye gidecem opuyorumnanaktan kendinize iyi bakın hayatta kendinizden daha değerli hiç bişe yok

çok haklısın bende belki dışarı çıkarım hergün gez gez nereye varır sonu onuda bilmiyorum kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Benim bugüüün evlilik yıldönümüüüüüüüüümmafoldumben ve hiç biriniz farketmediniiiiiiiiiz:dilcikar: KÜSTÜÜÜÜÜÜÜM GELMİYCM BİRDAHAA ÇOCUĞUMUN YÜZÜNÜDE GÖSTERMİYCEM İŞTE SİZEEEElülülülülülü

ANAM 3 YILI DEVİRDİİİİİİİİİK DİLE KOLAAAY 3 delikafadulden ..
AŞKIMI ÇOK ÇOK SEVİYORUUUUUUUUM RABBİM ONU BAŞIMDAN EKSİK ETMESİİİİİİİİN:Saruboceq: RABBİM BİZE HAYIRLI BİR EVLAT GÖNDER ARTIK LÜTFEEEEN ŞU TEMİZ KALPLİ KOCİŞİMEE BABA OLUCAĞINI MÜJDESİNİ VEREYİM NOLUR ALLAHIIIIIIIIM..:Saruboceq:

canımmm oğluşumun bitanecik teyzesi evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bir yastığı bir ömür boyu birlikte çürütün inşallah allahım sizi bir de evlatla taçlandıracak inşallah buna inanıyorum çünkü bunu senden daha çok hakeden biri olamaz canım benim :nazar: :nazar: :nazar: a.s. a.s. a.s.

kızlar ben geldimmmm

kızlar üzmeyin kendinizi bu kadar olmuş bitmiş şeylerede kafanızı çok yormayın boş veriinn kim ne derse desin önemli olan sizin ne düşündüğünüz

Back
X