- Konu Sahibi EU2
- #10.561
evet canım aynen öle 3defa döndüm ama hep ellerinde çiçekler kapımda sırılsıklam olarak :)) acaip kavga ederiz böle ertesi gün liseli aşık gibi bu yüzden oda dengesiz oldu bende bazen kavga ederiz şakalaşırız bağırarak şarkı söleriz evde halay çekeriz zıplarız sora dönüp ne gerizekalı bi çiftiz deyip gülmekten yerlere yatarız gerisini sölemicem :) böle işte bigün iyi bigün dengesiz evt sanırım sperm sayısı az 3kere tahlil oldu üçüde farklı çıktı geçen hafta doktorun sölediğine göre hiç bi sorunum yok ama çok kızdım oyüzden öle dedim kırıldı ama farkettim banane hep ben uğraşıyorum kendimi üzüyorum. biliyomusun kaynanam ilk zmanlar dedikodumu çıkarmışdı aşağılık iltihabı var çocuğu olmuyo die şimdi bigör pislik nefret ediyorum o kadından her ay günün geçtimi günün geçtimi en sonunda bağırdım aaaa yeter bee bidaha bana bu soruyu sorma canımı sıkıyosun doğduğunda haberin olmucak heralde uğu zman öğrenirsin dedim korktu kadın:roflol::roflol:
ohhh iyi yapmışsın benim ablamın eşininde sperm sayısı 3 milyon hareketliliği morfolojisi filan çok kötü ablamın kaynanası da hep seni dr a götürücm derdi ki hep lafta bana değil oğlunu götür desene diyorum ama ablam acayip dengesiz kızılmayacak şeyde kaynanasına bir bağırır ama böyle şeylerde susar ama şimdi hep tehdit ediyor oğlunu bırakıcam diye o da korkuyor ama ablamın durumu iyi değil ssk sı filan yok hiç bi şekilde yardım etmiyolar nafile yani bana gelince bende 1,5 yıl oturdum 1 gün bile anlamadım ay bi anlatsam sana bir anlatsam bizde o zamanlar ayrılmanın eşiğinden çok döndük hep kayınvalidemin yüzünden ama benim kaynanam istemiyordu sanırım çocuğumuzun olmasını ben karışmam sonra diyecekler ki kaynanamız istemiyor gitsinler dr a sanki bana 5 kuruş para vermiş te sanki oğlunun ssk sı vardıda tabi alıştılar benim çalışıp herşeyimi almama düğün yaptılar 5 kuruş haçlık bile vermedi o kadın bize ben kayınvalide ve eltim birlikte oturuyolardı onların yanına gittim 1 odaya benim yatak odam kuruldu onuda ben aldım çeyizimde zaten neyse yatak odasını görmeye gelenler para koymuş konsolun üzerindeki kutuya 1 hafta sonra evlendik ikide bir odaya gelip o para dursun fırın alcam deyip durdu 45 tl filandı sonra hastaneye gittik eşimle ben izinliydim düğün haftasında ya giderken eşim bu parayı aldı alma annen fırın alacakmış dedim aman abanane dedi hastaneye gittik arabayı hastanenin önünden çekmişler o para çekiciye gitti ben kavga edip anneme gittim bi kere onun para düşkünğ olduğunu bildiğim için bileziklerimide aldım sandığımdaydı odamda sonra anneme gittim daha ben yoldayken annemi aramış demişki bilezikleride almış demiş hemen sanduğıma bakmış ben daha annemlere varmadan daha neler neler anlatsam sana şaşırırsın