Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
durucum sağol canım diyet nasıl gidiyor

canım şimdilik iyi tansiyonum iyi şirket hemşiresi günde 2 sefer ölçüyor not alıyoruz, şekerimide parmaktan alınan kanla tokluk kan şekeri olarak 2 sefer ölçtük ne kadar doğrudur bilmem ama oda iyi çıktı dualarınız sayesinde çok iyiyim canlarııımmmm :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

arnavutum bak sormuşsun niye tekrar rahim filmi izstiyo doktorun diye
ben tam 1 yıl önce bu zaman düşük yaptım yani rahim filminden 3 ay sonra hiç bişey kullanmadan düşükten önce çok acayip bi kanamam oldu el büyüklüğünde kan parçaları düştü benden 1 gece boyunca ertesi sabah doktoruma gittim kese duruyodu hala hamilesin kanamanın hamileliğinle alakası yok dedi gereken testleride yaptı herşey yolundaydı ama bu kadar kanamaya bebek dayanmaz dadi ve dayanmadıda 3 gün sonra düştü yani içim de heralde öncelerden bişeyler vardı hepsi temizlendi şimdide rahim filminin üzerinden 1 yıl geçtiği için ee 1 yıldırda korunmasız ilişkiye rağmen gebe kalamadım bu yüzden filmi istedi belki ufal yapışıklıklar olmuştur emin olalım dedi sonra ilaç verir heralde bakalım tüpler okadar kanamaya rağmen iyi durumdamı

bu arada 4 günüm kaldı benim yaa filim çekinmek bişey değilde soyunmaktan bıktım artık utanıyorum yaaa

kızlarrrr stressss yokkk kaynanalar kaynar kazana takmayın kafanıza bak sonra stresten çocuk olmuyo siz almışsınız kocaları keyfinize bakın emin olun erkekler çocuk konusunda sizden daha stresli oluyorlar ama üstüne düştüklerinni belli etmek istemiyorlar kocalarınıza iyi davranın kaynak onlarda zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

kızlarrrr stressss yokkk kaynanalar kaynar kazana takmayın kafanıza bak sonra stresten çocuk olmuyo siz almışsınız kocaları keyfinize bakın emin olun erkekler çocuk konusunda sizden daha stresli oluyorlar ama üstüne düştüklerinni belli etmek istemiyorlar kocalarınıza iyi davranın kaynak onlarda zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

evet canım haklısın herşey geçmişte kaldı allahım o günleri bir daha yaşatmasın

ben tam 1 yıl önce bu zaman düşük yaptım yani rahim filminden 3 ay sonra hiç bişey kullanmadan düşükten önce çok acayip bi kanamam oldu el büyüklüğünde kan parçaları düştü benden 1 gece boyunca ertesi sabah doktoruma gittim kese duruyodu hala hamilesin kanamanın hamileliğinle alakası yok dedi gereken testleride yaptı herşey yolundaydı ama bu kadar kanamaya bebek dayanmaz dadi ve dayanmadıda 3 gün sonra düştü yani içim de heralde öncelerden bişeyler vardı hepsi temizlendi şimdide rahim filminin üzerinden 1 yıl geçtiği için ee 1 yıldırda korunmasız ilişkiye rağmen gebe kalamadım bu yüzden filmi istedi belki ufal yapışıklıklar olmuştur emin olalım dedi sonra ilaç verir heralde bakalım tüpler okadar kanamaya rağmen iyi durumdamı

bu arada 4 günüm kaldı benim yaa filim çekinmek bişey değilde soyunmaktan bıktım artık utanıyorum yaaa

canımcım boşver utanılacak bişi yok artık onlar objektif bakıyolar çünki işleri bu artık sen imkanın varsa dra gidebiliyorsan ne mutlu sana onu düşün

canımmm oğluşumun bitanecik teyzesi evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bir yastığı bir ömür boyu birlikte çürütün inşallah allahım sizi bir de evlatla taçlandıracak inşallah buna inanıyorum çünkü bunu senden daha çok hakeden biri olamaz canım benim :nazar: :nazar: :nazar: a.s. a.s. a.s.

oy teyzesi kurban olsuuun onaaa zemuszemus canııım sağol bideneeeem güzel anneciiiiiiiik.eksik olmaa amin amiiiin tatlı diliiiiiiiimm.
inşallaaah cemreem inşallah dediğin gibi oluuur rabbima banada tatırır o duyguyuuu..

tamam canım haklısıın ama rahim filmi doktorunda söylemiştir o sadece tüplerdeki tıkanıklığı öğrenmek için yapılan bir işlemdir..
SANA TAVSİYEM HİSTEROSKOPİ OL ozaman kamerayla rahmine bakıyolar varsa bir bozukluk düzeltiyolar bitanem o açıdan söylüyorum beeen.YANİ DAHA İYİ TEHŞİZ KOYULUR..TABİ GENE SEN BİİLİRSİN AMA ÇÖZÜM DEĞİL YA GENE HAMİLE KALIR DÜŞÜK YAPARSAN.BAK BEN HAMİLE KALMADIM AMA DOKTORUM BANA HİSTEROSKOPİ YAPTI HEM RAHMİM DÜZELTİLDİ HEMDE AVUÇ DOLUSU YAPIŞIKLIK ALINDI O YÜZDEN DİYORUM..

arnavutum evet haklısın ama daha önce doğum yaptım rahimde bi sorun olsa o zamanda belli olmazmıydı acaba bide itiraf etmeliyim bendde suçluyum çünkü günümü 5 gün geçiyodu cevahirde köpek balığı var ist de oturanlar bilir ona bindim çok sarsıcı bişeydi ama hamile olduğum aklıma gelmemişti son 2 aydır günümü 10 gün geçiyodu gene aynı olacak zannetmiştim bilemezdim böyle olacağını denizede gittim yağmur yağmıştı o gün baya yordum kendimi zaten geç döllenme olmuştu demekki bebek yerleşmeye çelışırken benim bu yaptığım düşüncesizliğimden dolayı tutunamadı ilk lekelendiğim günde çok yürümüştüm nasıl bu hataları yaptım inanın bilmiyorum yani hiç bişey kullanmamıştım o ay olmuyacağını sanmıştım

ama bu sefer daha dikkatli olucam

arnavutum anlıcan düşük yapmamın sebebi benim sorumsuzluğum ama her şerde bi hayır var diye boşa dememişler düşüğümden 2 ay sonra eşim çok ağır bi kaza yaşadı zaten ben o engabede düşmemişse bile düşürürdüm heralde

kızlar eve gidiyorum ben uslu durun ben gelene kadar :))

börek kek mek yapacam size gece muhabbet yapalım :)
GRşz cici kalın

arnavutum evet haklısın ama daha önce doğum yaptım rahimde bi sorun olsa o zamanda belli olmazmıydı acaba bide itiraf etmeliyim bendde suçluyum çünkü günümü 5 gün geçiyodu cevahirde köpek balığı var ist de oturanlar bilir ona bindim çok sarsıcı bişeydi ama hamile olduğum aklıma gelmemişti son 2 aydır günümü 10 gün geçiyodu gene aynı olacak zannetmiştim bilemezdim böyle olacağını denizede gittim yağmur yağmıştı o gün baya yordum kendimi zaten geç döllenme olmuştu demekki bebek yerleşmeye çelışırken benim bu yaptığım düşüncesizliğimden dolayı tutunamadı ilk lekelendiğim günde çok yürümüştüm nasıl bu hataları yaptım inanın bilmiyorum yani hiç bişey kullanmamıştım o ay olmuyacağını sanmıştım

ama bu sefer daha dikkatli olucam

arnavutum anlıcan düşük yapmamın sebebi benim sorumsuzluğum ama her şerde bi hayır var diye boşa dememişler düşüğümden 2 ay sonra eşim çok ağır bi kaza yaşadı zaten ben o engabede düşmemişse bile düşürürdüm heralde

ah canım yaaa,evet resmen sen sebep olmuşsuuun ama nerdende bilebilirdinkiiii,aynı bende şimdi habire go cartlara biniyorum aslında hep bu aralar dikkattetmek llazıııım ..
canıııım benim tamam dediğin gibi olsuuuun önemli değil tabiki kendinle ilgili sen karar vericeksiiiiiin.
ben senin yanlış birşey yapmanı istemem kiiii YAPIYOSUN HABERİN OLSUN TEKRAR ANLATIYORUM TÜP BEBEK TÜPLER İÇİN YAPILIR RAHMİNLE HİİİİİİÇ BİR İLGİSİ YOK BİTANEM BENİİİİM ANLATABİLİYORMUYUM..
SEN HAMİLE KALMIŞSIN SONUÇ OLARAK TÜÜPLERİNDE BİR SORUN YOK DÖLLENMEDEDE BİR SORUN YOK.ONA BAKARSAN ASLINDA HİÇ BİRŞEY YAPTIRMAMAN GEREK MADEM DÜŞME SEBEBİNİ BİLİYOSUN.AMA SADECE BİLGİN OLSUN DİYE SÖYLÜYORUM HİSTEROSKOPİ AMELYATI TAMAMEN RAHMİNE BAKILIYO..ONA BAKILIRSA SANA RAHİM FİLMİ BİLE ÇEKTİRMEN GEREKMEZ BOŞUNA KENDİNE OYNATMA BARİ.
ben görevimi yapimdee sen bana istersen kız hiiiç önemli değil valla ben yeğenimi düşünüyoruuum hıııııııh:dilcikar: inatçı şeeeey arnavutluk var dimi sende azıcık:jeyyar:sengözlerimebaksanab

TÜP BEBEK TÜPLER İÇİN YAPILIR

özür yanlış belirtmişim rahim filmi tüpler için yapılır diyecektiim
üüüf amaaaaaaaaan -tatlicadiarzu-neyse sen bana bakmaaaa..dediğim gibi dilime düşerseen kurtulamazsın anacım PİMPİRİKLİYİİİİİİİİİİİİİİİİM VARMI İTİRAZI OLAN HAA DE BAKEEM:oklava:

allah sana sabır versin canım yaa benim tek duam 2tane bekar kaynım var allahım diyorum bana çektirdiğini gelinlerinden çeksin benim yüreğimi yaktı allahta onunkini yaksın onlara kültürlü kız alacaktım kültürlü dediğide ne biliyonmu diyarbakırlı kendi sülalesinden :roflol: diğer kayınlarım annesiyle konuşurken gerizekalılar havada uçuyo annesi bişe diyo duvara konuş diyo ama bana gelmiş diyoki allahsız kadın baban sana saygı öğretmemiş of allahım bak aklıma geldi gene biz babamdan allah gibi korkardık ya leb demeden leblebiyi getirirdik saygısız diyo bana hakettinmide şehir değiştirdikten sora hiç umursamıyorum her laf sokuşuna cvp veriyorum öle laf sölenmez böle sölenir die sengözlerimebaksanab
sence diyarbakırlılar nasıl insanlar gerizekalımı, kültürsüzmü nedemek istemişsin bacım anlamadım:kızgın:

off gece banada uyku yok sanırım kıslar çünki geç kalktım yine biliyormusunuz az önce bir iş görüşmesinden geldim olumlu baktı kadın yani ben bazı şeyleri olumsuz gördüm ve söyledim oda bana siz karar verin arayın beni olur veya olmaz diye dedi cuma günü bi görüşmeye daha gideceğim bakalım ondan sonra karar veririm buranın yrüme mesafesi çoook vesait yok yakın yer ama nasıl söyleyeyim yarım saatte gidilir o da sorun değil hadi yürüyüş olur banada diyelim ama oralar çok tehlikeli aşırı derecede inşaat yapımı var her yerde yüksek binalar çok ama çok ve inşaatçılar çalışanlar çok bugün elbise giyip gittim biraz dekolte çok laf atan bakan oldu çok pişman ve rahatsız oldum hatta görüşmeye gittiğim işyerinde türbanlı bayanla görüştüm onada söledim aslında biraz da benim hatam dedim böle giyinmemeliydim oda dediiki he onuda söyleyeyeim çok fazla dekolte istemiyorum diyor neymiş erkeklerin çalıştığı yermiş filan o türbanlı olduğu için yanlış anlamamalıymışım valla yanlış anlamadım ama istemiyorum tarzında konuşmalar hoşuma gitmiyor bana daha nazik hanfendiciğim bakın burada erkekler çalışıyor sizde rahatsız olursunuz giyimimize daha dikkat edersek daha iyi olur gibi ifade edebilirdi değilmi ama bakalım parası güzel bi tek parası güzel zaten işin ben biraz yoğun tempolu bir iş istiyorum açıkçası ya ne bilim burda pek o da yok yani canım skılabilir birde yol meselesi tabi birde ön muhasebe işi yapıyorum ya ben muhasebe programında değilde excell de tutuyorlarmış ön muhasebeyi bunuda sevmedim parça parça bölünüyor herşey neyse bakalım dua edin kıslar ben ediyorum ama sizde bana edin hayırlısı olsun bu arada kedersiz arkadaşım bels kötü bir şey demek istemedi emin ol boşverelim bu konuyu kimseye kültürsüz demek istemediğine eminim ama bazı insanlar kendilerine bakmadan kendi yaşamına çevresine etrafına bakmadan başkalarını beğenmezler sanırım onu demek istedi boşverelim olurmu memlekete göre değil ama her yerde kültürsüz ve cahil insanlar olabiliyor tam tersi hiç beklemediğin yerden çok iyi akıllı dürüst insanlar çıkabiliyor bu memelket olayı bu konuyu aşar hiç açılmadan kapansın olur mu

Arkadaşlar lütfen AıLEVı PROBLERıMıNıZDEN BAHSETMESENıZ çok seviniriim ..onun için ayrı bir bölüm bile var.burda hepimizin derdi başınddan aşkın ama gerçekten ortak olan konularımızdan bahsedersek çok iyi olur hepimizin açısından.böylece hem konu dağılmaz hemde KIRICI OLMAYIZ.
ÖZELıKLE ıNSAN AYIRIMI YAPMAZSAK VE BıRBıRıMıZı KIRMAZSAK DAHA MEMNUN OLURUM.lütfen bu topik çok saygılı en baştan beri ve hiç bir zaman uyarı alınmamış,yazdıklarımız silinmemiştir.kavgaya sebebiyet YAZILAR YAZMAYIN LÜTFEN..
yazdıklarınızı iyice düşününki kimseyi kırmadan devam etirelim..lütfen hepimizin amacı ANNE OLMAK SONUÇTA ,kayınvalelerimizi bile kötülerken unutmayalımki bizde bir gün KAYINVALDE OLUCAZ..
eminim bu yazımı dikkatte alırsınız,çünkü burdaki herkez çok anlayışlı çok şükür.beni kırmayacağınızı biliyorum..
UNUTMAYALIM HEPıMıZ ıNSANIZ,HEPıMıZ BU TOPRAKLARIN ÇOCUĞUYUZ ..

off gece banada uyku yok sanırım kıslar çünki geç kalktım yine biliyormusunuz az önce bir iş görüşmesinden geldim olumlu baktı kadın yani ben bazı şeyleri olumsuz gördüm ve söyledim oda bana siz karar verin arayın beni olur veya olmaz diye dedi cuma günü bi görüşmeye daha gideceğim bakalım ondan sonra karar veririm buranın yrüme mesafesi çoook vesait yok yakın yer ama nasıl söyleyeyim yarım saatte gidilir o da sorun değil hadi yürüyüş olur banada diyelim ama oralar çok tehlikeli aşırı derecede inşaat yapımı var her yerde yüksek binalar çok ama çok ve inşaatçılar çalışanlar çok bugün elbise giyip gittim biraz dekolte çok laf atan bakan oldu çok pişman ve rahatsız oldum hatta görüşmeye gittiğim işyerinde türbanlı bayanla görüştüm onada söledim aslında biraz da benim hatam dedim böle giyinmemeliydim oda dediiki he onuda söyleyeyeim çok fazla dekolte istemiyorum diyor neymiş erkeklerin çalıştığı yermiş filan o türbanlı olduğu için yanlış anlamamalıymışım valla yanlış anlamadım ama istemiyorum tarzında konuşmalar hoşuma gitmiyor bana daha nazik hanfendiciğim bakın burada erkekler çalışıyor sizde rahatsız olursunuz giyimimize daha dikkat edersek daha iyi olur gibi ifade edebilirdi değilmi ama bakalım parası güzel bi tek parası güzel zaten işin ben biraz yoğun tempolu bir iş istiyorum açıkçası ya ne bilim burda pek o da yok yani canım skılabilir birde yol meselesi tabi birde ön muhasebe işi yapıyorum ya ben muhasebe programında değilde excell de tutuyorlarmış ön muhasebeyi bunuda sevmedim parça parça bölünüyor herşey neyse bakalım dua edin kıslar ben ediyorum ama sizde bana edin hayırlısı olsun bu arada kedersiz arkadaşım bels kötü bir şey demek istemedi emin ol boşverelim bu konuyu kimseye kültürsüz demek istemediğine eminim ama bazı insanlar kendilerine bakmadan kendi yaşamına çevresine etrafına bakmadan başkalarını beğenmezler sanırım onu demek istedi boşverelim olurmu memlekete göre değil ama her yerde kültürsüz ve cahil insanlar olabiliyor tam tersi hiç beklemediğin yerden çok iyi akıllı dürüst insanlar çıkabiliyor bu memelket olayı bu konuyu aşar hiç açılmadan kapansın olur mu

canım inşallah senin için hayırlı bir iştir de olur .
bir bayan için işyerinin beklentileri kadar seninde beklentilerinin karşılanması çok önemli
çalışma saatleri ücret yol yeme vs vs eğer emeğini karşılıyorsa işyeride hoşuna gitttiyse
kıyafet meselesini kafana takma bence
biraz daha dikkat etmeye çalışırsın
gerçi erkeklerin çok olduğu bir işyerinde sen zaten ne giyeceğini bilir ve onu giyersin
görüştüğün kişi yanlış şekilde söylemiş ama eminim senin istediğin dilde söylemek istemiştir
valla kriz dönemi malum işsizlik çok fazla beğendiysen eğer hiç kaçırma derim :)
kız artık istanbulda metrobüs varya vasıta sorunu eskisi kadar olmaz eminim

en sonunda gittim doktora muayene etti sorun yok dedi enfeksiyon varmış eşim ve benim kullanmam için ilaç verdi ayrıca bide fitil verdi bitince tekrar gel dedi bakalım hayırlısı

en sonunda gittim doktora muayene etti sorun yok dedi enfeksiyon varmış eşim ve benim kullanmam için ilaç verdi ayrıca bide fitil verdi bitince tekrar gel dedi bakalım hayırlısı

Geçmiş olsun canım
enfeksiyon ise sadece halledilebilir bir sorun :)
ilaçlarını düzenli kullan ve mümkün se çamaşırlarını kaynat ve ütüle
deniz havuz gibi yerlere gitme mümkün olduğu kadar
Acil Şifalar

arnavutcum haklısın dediklerinde ama ben doktoruma güveniyorum hamile kaldığına göre rahimde tüplerde iyi durumda bebekte yerleşe biliyo çabuk hamile kalırsın ama biz genede ufaktanda olsa bi yapışıklık olma ihtimalini ortadan kaldıralım dedi ama ben genede senin dediğini sorucam doktoruma bakalım ne cevap vericek bana verdiğin bilgiler içinde çookk teşekkür ederim

inan kafam çok karışıyo ben oğlumada tedaviyle hamile kaldım yani rahim filmiymiş senin dediğin ameliyatlarmış hiç birini uygulamadılar bana oğlum 4 sene sonra oldu doğru doktoru buldum hemen 3 kutu hapla ilk ayda hamile kalmıştım bende anlamıyorum bu kadar basitse niye olmuyo inan kafam çok karışık

Geçmiş olsun canım
enfeksiyon ise sadece halledilebilir bir sorun :)
ilaçlarını düzenli kullan ve mümkün se çamaşırlarını kaynat ve ütüle
deniz havuz gibi yerlere gitme mümkün olduğu kadar
Acil Şifalar

teşekkür ederim canım
bu arada arnavut güzelim evllik yıldönünümünde kutlu olsun

Back
X