off gece banada uyku yok sanırım kıslar çünki geç kalktım yine biliyormusunuz az önce bir iş görüşmesinden geldim olumlu baktı kadın yani ben bazı şeyleri olumsuz gördüm ve söyledim oda bana siz karar verin arayın beni olur veya olmaz diye dedi cuma günü bi görüşmeye daha gideceğim bakalım ondan sonra karar veririm buranın yrüme mesafesi çoook vesait yok yakın yer ama nasıl söyleyeyim yarım saatte gidilir o da sorun değil hadi yürüyüş olur banada diyelim ama oralar çok tehlikeli aşırı derecede inşaat yapımı var her yerde yüksek binalar çok ama çok ve inşaatçılar çalışanlar çok bugün elbise giyip gittim biraz dekolte çok laf atan bakan oldu çok pişman ve rahatsız oldum hatta görüşmeye gittiğim işyerinde türbanlı bayanla görüştüm onada söledim aslında biraz da benim hatam dedim böle giyinmemeliydim oda dediiki he onuda söyleyeyeim çok fazla dekolte istemiyorum diyor neymiş erkeklerin çalıştığı yermiş filan o türbanlı olduğu için yanlış anlamamalıymışım valla yanlış anlamadım ama istemiyorum tarzında konuşmalar hoşuma gitmiyor bana daha nazik hanfendiciğim bakın burada erkekler çalışıyor sizde rahatsız olursunuz giyimimize daha dikkat edersek daha iyi olur gibi ifade edebilirdi değilmi ama bakalım parası güzel bi tek parası güzel zaten işin ben biraz yoğun tempolu bir iş istiyorum açıkçası ya ne bilim burda pek o da yok yani canım skılabilir birde yol meselesi tabi birde ön muhasebe işi yapıyorum ya ben muhasebe programında değilde excell de tutuyorlarmış ön muhasebeyi bunuda sevmedim parça parça bölünüyor herşey neyse bakalım dua edin kıslar ben ediyorum ama sizde bana edin hayırlısı olsun bu arada kedersiz arkadaşım bels kötü bir şey demek istemedi emin ol boşverelim bu konuyu kimseye kültürsüz demek istemediğine eminim ama bazı insanlar kendilerine bakmadan kendi yaşamına çevresine etrafına bakmadan başkalarını beğenmezler sanırım onu demek istedi boşverelim olurmu memlekete göre değil ama her yerde kültürsüz ve cahil insanlar olabiliyor tam tersi hiç beklemediğin yerden çok iyi akıllı dürüst insanlar çıkabiliyor bu memelket olayı bu konuyu aşar hiç açılmadan kapansın olur mu