Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
casper canım çok saol ilgilendin için.a.s...ben o yazıyı sayfadaki yazılar kopmuşta onun için yazmıştım:)))))) canlarım bende vajinusmusu 2 yıl sonra atlattım ve şimdi bebek telaşı başladı..pkolarım var malesef adet düzensiz vs..ama bu arada neler yapabilirim araştırma içindeyim bebek için belki allahım banada ksımet eder TÜM İSTEYENLERE İNŞALLAH.:Saruboceq:.2 ay çörek otu bal karışımı 15 günde hayıt çayı kullandım ama bana hiç iyi gelmedi.:sinifsinif:..süte oturanları falan okudum onuda yapmayı düşünüyorum bakalım ama bu elma yağıda dikkatimi çekti ama hem süt hem elma yağı yapmim dimi :1no2:
bencede yapma ılk once sutu yap ben denedım ıgrenctı yanı one var ne yok bosltıyo valla

bu arada ıstanbul bugun kan agladı ben bu ayda bosum ne yazık kımafoldumben

casper üzülme canım bu ay olmadı gelecek ay olur kafana takma sen kürlere devam et canım bebişin geleceği zamanı biliyo

seker konu bılmıyorum sadece yukardakı yazıyı okudum bende ondan oyle yazdım senı kırdıysam ozur dılerım opuyorumnanaktan

hayır canım kırılmadım önemli bişi değildi sadece bi arkadaşla dertlerimiz açıldı eşler kayınvalidelerden konu açıldı filan konuştuk o kadar ama tabi ben kendi adıma pişman oldum neyse kimseyi kıracak bişi sölemediğime eminim bu yüzden hala burdayım ayrıca seninle zaten hiç ilgisi yok bilmemen de doğal bakma sen bize bu arada memnun oldum

bu arada ıstanbul bugun kan agladı ben bu ayda bosum ne yazık kımafoldumben

CASPER28 üzülme herşeyin bir vakti olduğunu düşününce insan daha çok rahatlıyor mübarek ramazanda inşallah bir daha ki sefere anniş olursunyerimseniben

:uhm: casper datlım iğrenç olan hangisi elma yağımı ne var ne yok boşaltıyo dedin sütmü...özürdilerim anlamadım:utangac:

ozur nedemek bacı sut ıcıne maydonuzda koy sapıyla mapıyla dayana bılecegın kadar sıcak olsun butun ıltabı akıtıyo ıgrenc dedıgım cnm ıyı yanı yagı zaten adetının 5 gunu baslıcan adacayı yagı dıger adı elma yagı seker

bencede yapma ılk once sutu yap ben denedım ıgrenctı yanı one var ne yok bosltıyo valla

bende adaçayı yağını kullanıyorum şu an bi akıntı filan yok süt olayını mı yapsam ama belkide diyorum iltihap vs yoktur ondan gelmiyordur sütü bana çok öneren oluyor etrafta ama bende pko luyum bizim asıl sorunumuz yumurtlamamaızın olmaması

kızlar hadi ama sirkelenin bakim

sloganımız neydi no stres
yes bebek

hadi sıkıntılı şeyleri bir kenara bırakında doğacak bebişlerimizden kürlerimizden bahsedelim hadi

benim son 3 günüm kızlar ama ben yumurtladığımı hissetmedim bakalım geriye sayım başladı

lolocum inşallah tutturmuşsun yumurtlamayı bir çok kadın bilmiyor aslında 3 tane çocuğu olanlar ben anlatınca duyuyorlar biz çok ilgilendiğimiz için biliyoruz belki farketmemişsindir inşallahta öle olmuştur ve hamilseindir düşük yapıyordun dimi sen eğer öyleyse şu sürhubat duasını araştır ve oku yani aman sende deme sakın bana dua her kapıyı açar çok güzel şeyler yazılı içind eunutma

bu ay geçti gene günüm test yaptım bişecik yok hemen o sütü yapsam yarın :1shok: acaba adetimide sökermi..dr ye gidemedim bu ay bitkisel yollardan halletmek istiyorum ilaç işi beni çok baydı artıkkk...deneyim size yazarım a.s.

bu arada lolocum ben bu saatten sonra en fazla yeşil elma yiyebilirim ya yasak bana mahvediyor sonra hamur işi beni malum hipoglisemi var

bu ay geçti gene günüm test yaptım bişecik yok hemen o sütü yapsam yarın :1shok: acaba adetimide sökermi..dr ye gidemedim bu ay bitkisel yollardan halletmek istiyorum ilaç işi beni çok baydı artıkkk...deneyim size yazarım a.s.

denizcek kaç gün geçti idrar testi yaptıysan hemen belli olmuyormuş

canım hoşgeldin öncelikle pko lusun neler yaşadın neler yaptın anlatırmısın bende pko luyumda

lolo inşallah hayırlı haberlerini alırız. mübarek günlerde dualarımız kabul olur.

lolocum inşallah tutturmuşsun yumurtlamayı bir çok kadın bilmiyor aslında 3 tane çocuğu olanlar ben anlatınca duyuyorlar biz çok ilgilendiğimiz için biliyoruz belki farketmemişsindir inşallahta öle olmuştur ve hamilseindir düşük yapıyordun dimi sen eğer öyleyse şu sürhubat duasını araştır ve oku yani aman sende deme sakın bana dua her kapıyı açar çok güzel şeyler yazılı içind eunutma

canım inşallah vardır ben hep düşük yapmıyorum canım benim 9 yaşında 1 oğlum var bide tam 1 yıl önce düşük yaptım oda benim dikkatsizliğimden oldu ben hamile kalamıyorum yani hamile kalmak için bi destek kuvvete ihtiyacım var kaydirigubbakcemile5 bende bilmiyorum niye olmuyo hiç korunmadım ama kendiliğinden gelmiyo sıpa söylediğin duayıda araştırıcam bulup okurum canım sağol :Saruboceq:

Back
X