• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:Saruboceq:
sibelcimmm artık sende anlatırsın kendine ve eşine ne gibi şeyler uyguladığını...

TABİİ ANLATIRIM ESRACIM

ÖNCELİKLE bizim sorunumuzu söleyeyim yani bize sölenen sorun ....

eşimin sperm sayısı 65bindi ama morfoloji 0 di.bende bi problem yoktu 3ay dr gittim eşime cinko verdi 2 ay kullandı bol bol çerezle ayçicek özellikle besledim çinko bitincede evde vitamin olarak sadece benim daha önce almış oldugum folikasit vardı ve ben bu hapları eşime vitamin hapı diye yutturdum:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kendimde hersabah polenli bal yedim 2 şişe bal bitiridim bi şişede adaçayı yağı ama ben adaçayı yagını çok iyi yapamadım hep yaktı beni ama yılmadım yinede yaptımm

Suna teyzemize sonsuz teşekkürleri bir borç biliriz ....İyiki varsınız iyiki sseni bulmuşum balböcem

allahım bir anönce benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarımın yüzüne gülsün inşallah

nerdesiniz kızlar yaa... arnavutgüzeliii duruuuu kedersizzz kızlar hepiniz nerdesiniz sibelll hamileeeee

eyy allahım sen nelere kadirsin bu mübarek günde arkadaşımın güzel yüzünü güldürdün.. sana binlerce kez şükürler olsun...

Kızlar herkesİn burda olmasını bekledİm ama dayanamıcam artık bu sessİzlİk bİtsİn

hamİİeyİmmmmmm hamİllleeeeeee

CANIM ARKADAŞIM güzel arkadaşım tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

buna halay çekerim arkadaşımmmmmmmmmmmmmmm

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

nerdesiniz kızlar yaa... arnavutgüzeliii duruuuu kedersizzz kızlar hepiniz nerdesiniz sibelll hamileeeee

eyy allahım sen nelere kadirsin bu mübarek günde arkadaşımın güzel yüzünü güldürdün.. sana binlerce kez şükürler olsun...

kızlar yok bugun onlar için bekledim ama gelmediler bende dayanamadım daha fazla

Esram canım arkadaşım allahım inşallah sizlerinde böle sevindiğini biranönce göstersin bana.......sizi çok seviyorum ya senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama manyak gibi hala gözümden yaş geliyooooooo

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Şeniz Şeniz Şeniz
CANIM ARKADAŞIM güzel arkadaşım tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

buna halay çekerim arkadaşımmmmmmmmmmmmmmm

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: : :: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sağol ayşemmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

sibelim canım kendini nasıl hissediyosun belirtilerin neler canım kızz hadi anlat kaç gün geçti

sibelim ağlama canım hadi hep beraber oh oh yandan zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlar yok bugun onlar için bekledim ama gelmediler bende dayanamadım daha fazla

Esram canım arkadaşım allahım inşallah sizlerinde böle sevindiğini biranönce göstersin bana.......sizi çok seviyorum ya senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama manyak gibi hala gözümden yaş geliyooooooo

canımmm benimmmm nolursun öyle yapmaaaa bitanem.. bugün ağlama zamanı değil gülme zamanıı halay çekme zamanı... hem söylemedin eşine müjdeyi verdinmi.. nasıl tepki verdii...

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
esramm82, aysefilizkol, bahcem, bels41, latsibel+, SourCherry, _arzu_+

hadi kızlar halaya...:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hoşbulduk canım iyi olmaya çalışıyom artık sen nasılsın

bende iyiyim canımm... sibelin şu haberiyle çok daha iyi oldum.. biliyorsun birkaçgün önce düşük yaptım çok üzgündüm.. ama rabbimin bir bildiği vardır biliyorum.. ama toparlandım.. durumlar nasıl çalışmalar nasıl gidiyor..:asigim:Şeniz:utangac: gerçi ramazan geldi ama

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
esramm82, aysefilizkol, bahcem, bels41, durualya+, iipekkk, latsibel+, SourCherry, susuz yaz+, _arzu_+

sibeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm hamilemisinnnnnnn ayyyyyyyyyyy okuyamadııımmmmm canııımmmmmmmmm tebrik ederiimmmm ayyy tüylerim diken diken olduu yaaaaaaaa oleeeeeeeyyyyyyyyy teyze olduuuuuuuuuuuummmm :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: sositososito sositososito sositosositosositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Back
X