BİLİYODUM BUGÜN GÜZEL BİŞE OLACAĞINI BİLİYODUM
CANIM ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..
SAHURDAN SORA UYKU TUTMAMIŞMIŞŞ DÖRT DÖNMÜŞMÜŞŞ ÖĞRENMİŞMİYDİN Kİ UYKU TUTMAZ TABİİ QUOTE]
TEBRİK EDERİM CNM SAĞLICAKLA GELSİN İNŞALLAH BEBİŞİN
LATSİBELCİM BAL VE POLEN KARIŞIMINI NEREDEN ALIYORDUN CNM?
bİRDE POLEN KİLO ALDIR MIYORMUYDU?
canım kusura bakma ofisden dışarı çıkmam gerekdi şimdi evden okuoyrum yazdıklarınızıben poleni aktardan aldım polen kilo aldırıyo ama dengesiz yersen ben sabahları bir recel kaçışı yiyordum
canım sibelim :1shok:benim öncelikle seni ve eşini tebrik ederim allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.bugün ramazanın ilk günü ne mubarek bir günde ne hayırlı bir haber işallah bu ayın yüzü suyu hürmetine allah evlat isteyen herkese acısın bizleri evlat hasreti ile sınamasın.
inanması zor ama hamilesin işte ay şok içindeyim şaunda şok:1shok:
delikafadulden
sm_cool:
canım tebrik ederim.
sperm sayısı 65 bin mi milyon mu?onu anlayamadım. 65 binse hamile kalman mucize. bizim de 3 milyon.
tekrar maşallah canım.
o heyecanla yanlış yazmışım canım 65 milyon ama dediğim gibi morfolojimiz 0 dı
latsibel canım çok tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
mafoldumben ya süpeeeeeeeeer bir duyguuu allahııııııııııııııııım şükürler olsun sanaaaa ŞU MÜBAREK RAMAZAN AYNININ İLK GÜNÜÜÜ RABİİİİİİİİİİİİİİİİİİM ÇOK ÇOK SEVİNDİİİİİM.DULARAIMDAYDIIIN SİBELİİİİİİİİİİİİM.
CANIM ARKADAŞIM HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUUN TATLIM BENİİİİİİİİİİİİİİM.RABBİM TEMİZ KALBİNE GÖREEE EVLADINIDA SAĞLIKLISINI,HAYIRLISINI VERSİİİİİİİİİİİN..HAYIRLI DOĞUMLAAAARIN OLUR İNŞALLAAH..
kuzum beniiiiim tebrik ederiiiiiiiiim,tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt senin adını listelerde görmeeek harika bir duyguu şu an ifade edemiyorum kendimiiii.öpüyorum kocamaaan seniiiiiiiiiiii. canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hoşgeldiiiiiiiiiiiiin bebeişimizzz hoşgeldiiiiiin ramazanın çocuğuuuuuuuuuuuuu:dance:
sibeliiimmmm canııımmmm çok sevinçliyim sabahtan kan tahlili yaptırdım geldim bir ara girdim fakat okuyamadım işlerden dolayı canııımmm beniimmm çok tebrik ederiimmmmm seni ve eşini walla bugün ramazanın ilk günü çok güzel bir haber verdin bizi sevindirdin allahım seni ve eşini bir ömür boyu sevindirsin Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
ben bi halay çekiimmmm lü lü lü lü lü lü
:teytey: :teytey:
canım gönülden tebrik ederim . Allah kucağına almayıda nasip etsin darısı bütün isteyenlere yaa
çok sevindim :)):dance::dance::dance::dance::dance::dance::enbuyukkk:
BİRAZ GEÇ OLDU AMA BU HALAYI ,BU KUTLAMAYI ÖZLEMİŞTİM VALLA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canlarım hepinize çooook teşekkür ederim kutlamalar içinde allah sizden razı olsun iyiki sizin gibi arkadaşlarım var hepinizi öpüyorum