• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
görüşmek üzere cnım kendine iyi bak yardımcı olduğun için teşekürler iyi akşamlar hayırlı iftarlar

inşallah yardımcı olabilmişimdir... kendine çok iyi bak tatlım... ahmiş olduğun haberini sabırsızlıkla bekleyecem..:1hug:

arkadaşlar güzel dualarınız için hepinize teşekkür ederim durucum benim onbeş gün
haftaya perşembe doluyo inşallah hayırlı haberler alırım arada karnımın altında kasıklarımda
adet olcakmışım gibi ağrı oluyo özellikle fazla ayakta kalınca şikayetlerim oluyo göğüslerim çok şiş ama tabi bunlar neyin habercisi bi fikrim yok bakalım bekleyip görücez

duru bi şey sorcam yanılmıyorsam seninde aşılama tecrüben olmuştu
eğer bu tutmazsa ikincisine hemen başlanırmı yoksa biraz aramı vermek gerekir

sibeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm hamilemisinnnnnnn ayyyyyyyyyyy okuyamadııımmmmm canııımmmmmmmmm tebrik ederiimmmm ayyy tüylerim diken diken olduu yaaaaaaaa oleeeeeeeyyyyyyyyy teyze olduuuuuuuuuuuummmm QUOTE]

BİLİYODUM BUGÜN GÜZEL BİŞE OLACAĞINI BİLİYODUM
CANIM ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..

SAHURDAN SORA UYKU TUTMAMIŞMIŞŞ DÖRT DÖNMÜŞMÜŞŞ ÖĞRENMİŞMİYDİN Kİ UYKU TUTMAZ TABİİ QUOTE]

TEBRİK EDERİM CNM SAĞLICAKLA GELSİN İNŞALLAH BEBİŞİN:emir_bebek:

LATSİBELCİM BAL VE POLEN KARIŞIMINI NEREDEN ALIYORDUN CNM?
bİRDE POLEN KİLO ALDIR MIYORMUYDU?
canım kusura bakma ofisden dışarı çıkmam gerekdi şimdi evden okuoyrum yazdıklarınızıben poleni aktardan aldım polen kilo aldırıyo ama dengesiz yersen ben sabahları bir recel kaçışı yiyordum

canım sibelim :1shok:benim öncelikle seni ve eşini tebrik ederim allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.bugün ramazanın ilk günü ne mubarek bir günde ne hayırlı bir haber işallah bu ayın yüzü suyu hürmetine allah evlat isteyen herkese acısın bizleri evlat hasreti ile sınamasın.
inanması zor ama hamilesin işte ay şok içindeyim şaunda şok:1shok:
delikafadulden
sm_cool:

canım tebrik ederim.
sperm sayısı 65 bin mi milyon mu?onu anlayamadım. 65 binse hamile kalman mucize. bizim de 3 milyon.
tekrar maşallah canım.
o heyecanla yanlış yazmışım canım 65 milyon ama dediğim gibi morfolojimiz 0 dı

latsibel canım çok tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

mafoldumben ya süpeeeeeeeeer bir duyguuu allahııııııııııııııııım şükürler olsun sanaaaa ŞU MÜBAREK RAMAZAN AYNININ İLK GÜNÜÜÜ RABİİİİİİİİİİİİİİİİİİM ÇOK ÇOK SEVİNDİİİİİM.DULARAIMDAYDIIIN SİBELİİİİİİİİİİİİM.
CANIM ARKADAŞIM HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUUN TATLIM BENİİİİİİİİİİİİİİM.RABBİM TEMİZ KALBİNE GÖREEE EVLADINIDA SAĞLIKLISINI,HAYIRLISINI VERSİİİİİİİİİİİN..HAYIRLI DOĞUMLAAAARIN OLUR İNŞALLAAH..
kuzum beniiiiim tebrik ederiiiiiiiiim,tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt senin adını listelerde görmeeek harika bir duyguu şu an ifade edemiyorum kendimiiii.öpüyorum kocamaaan seniiiiiiiiiiii. canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hoşgeldiiiiiiiiiiiiin bebeişimizzz hoşgeldiiiiiin ramazanın çocuğuuuuuuuuuuuuu:dance::nazar:

sibeliiimmmm canııımmmm çok sevinçliyim sabahtan kan tahlili yaptırdım geldim bir ara girdim fakat okuyamadım işlerden dolayı canııımmm beniimmm çok tebrik ederiimmmmm seni ve eşini walla bugün ramazanın ilk günü çok güzel bir haber verdin bizi sevindirdin allahım seni ve eşini bir ömür boyu sevindirsin Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
ben bi halay çekiimmmm lü lü lü lü lü lü
:teytey: :teytey:

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canımmm benim tebrik ederimmmmm çoookkkk sevindimmmm allahhh kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah gözün aydın :emir_bebek: :emir_bebek: :teytey: :nazar: :nazar: :nazar:

canım gönülden tebrik ederim . Allah kucağına almayıda nasip etsin darısı bütün isteyenlere yaa
çok sevindim :)):dance::dance::dance::dance::dance::dance::enbuyukkk:

BİRAZ GEÇ OLDU AMA BU HALAYI ,BU KUTLAMAYI ÖZLEMİŞTİM VALLA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canlarım hepinize çooook teşekkür ederim kutlamalar içinde allah sizden razı olsun iyiki sizin gibi arkadaşlarım var hepinizi öpüyorum

kızlar ben eve geldim biraz dinleneyim gelirim yine

kızlar şimdiden hepinize hayırlı ramazanlar ve iyi iftarlar diliyorum biraz yatıcam midem kötü oruç tutanlar için ramazanın ilk gün malesef zor geçiyor

EN SON ANTALYA YA TATİLE ÇIKMIŞTI CANIM AMA DÖNDÜMÜ BİLMİYORUM:sm_confused:

canım umutsuz gayet iyi sadece kaydını sildirdii,biraz bu konulardan uzak durmak istiyo biliyosunuz çok yıprandııı.eşi izin vermiyo girmesine..ama çok iyi msn de görüşüyoruuuz.bitanem beniim bayağı gezdi o antalya bodruuuum..şimdi istanbuldalar..

kızlar ben eve geldim biraz dinleneyim gelirim yine

güzeel annecik geldinmi tatlım..
sen asıl eşine söyledinmi ondan haber ver çatlayacaaaaam.o surat ifadesini mutlaka bize anlaaat,çığlıkları bize anlaaaaaat:teytey::teytey: :teytey: :teytey: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

yok tatlım ayrı ayrı alıyosun bir kaşık ondan bir kaşıkta ondan yiğsun ilaveten istersen çörek otunuda ekleyip çiğneyip yiğiceksin ...
ölçülerini yukarda verdim zaten..
adaçayı yağını (elma yağı)yazar parantezde..onu pamuğa döküp vajina girişine koyun akşamdan sabahta çıkarın adetin sonuncu günü ile 7 gün koyucaksın..yada tampona döküp 2-3 damla ve zeytin yağına batırıp koyucaksın canım..hayırlı olsun şimdideen bence geç kalmayın herkez kısa sürede sonuç görüyo çünküü..

canım gerçekten senin açından çok iyi olucak okumak ,çok güzel şeyler paylaştık çok işine yarıyacaaaaak bence 2 gün sürer okumaya çalış..

çok teşekkürler canım... bu adaçayı yağını adetin 7. gününden itibaren hergün mü uygulayacağız....o günler birlikte olmamız gereken günler de o zaman nasıl koyucaz acaba sana zahmet cevaplayabilir misin? ilişkiden sonra filan mı konulacak acaba...

Kızlar herkesİn burda olmasını bekledİm ama dayanamıcam artık bu sessİzlİk bİtsİn

hamİİeyİmmmmmm hamİllleeeeeee

CANIM TEBRIK EDERIM ,COK SEVINDIM, ALLAH TUM ISTEYENLERE NASIP ETSIN, BU MUBAREK AYDA BU HABERI ALMAK COK GUZELalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis CANIM BU ARADA SEN PRESEED KULLANMISMIYDIN?

arkadaşlar güzel dualarınız için hepinize teşekkür ederim durucum benim onbeş gün
haftaya perşembe doluyo inşallah hayırlı haberler alırım arada karnımın altında kasıklarımda
adet olcakmışım gibi ağrı oluyo özellikle fazla ayakta kalınca şikayetlerim oluyo göğüslerim çok şiş ama tabi bunlar neyin habercisi bi fikrim yok bakalım bekleyip görücez

canım inşallah güzel haberler alacaz aşılamadan dolayı hem göğüslerde hemde karında şişkinlik oluyoo ilaçlardan dolayı

duru bi şey sorcam yanılmıyorsam seninde aşılama tecrüben olmuştu
eğer bu tutmazsa ikincisine hemen başlanırmı yoksa biraz aramı vermek gerekir

canım ben mart ayında aşılama olmuştum ama tutmamıştı doktor önümüzdeki ay (nisanda) dinlen demişti mayısta gel tüp bebek yapalım demişti ben dinlendiğim ayda kendiliğinden hamile kaldım sanıyorum peşinden hemen olmuyor

ay canım süper birşey bu :)
ama yeni evliymişsin henüz olmazsada sakın moralini bozma
düzenli oluyorsan hiç sekmiyorsada hemen bir test alıp yap bizede müjdeli haber ver
bende çalışmalara başladım dün gece adetim yeni bitti
bakalım hayıt suyu soğan suyu kuru incir derken inşl birinden bir fayda görürüm :)
test yaparsan mutlaka haber canım hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
cok sagollun guzel dualarınız ıcın ınsallah bu sefer olmustur dıye esımle umıtlenıyoruz ıkı kere normal test aldım suan bır sey cıkmadı benım ıdrar testınde cok zor cıkıyor ancak kan testtı ıle cıkar herhalde esım acele etme dıyor o bana bu ay sen kesın hamıle kalcan dıyordu ınsallah Allahım herkese hayırlı saglıklı evlatlar verır kaydirigubbakcemile4

çok teşekkürler canım... bu adaçayı yağını adetin 7. gününden itibaren hergün mü uygulayacağız....o günler birlikte olmamız gereken günler de o zaman nasıl koyucaz acaba sana zahmet cevaplayabilir misin? ilişkiden sonra filan mı konulacak acaba...

canım benim..adetinin 5. gününden itibaren her gece koy sabahları çıkar..5 gece uygula madem senin yumurtalığın erken çatlıyosa..sorun olmaz..bir pamuğa sadece 2-3 damla fazlası zarar öyle diyim.ve mümkünse saf zeytin yağınada batır öyle koy..
zaten son gün mutlaka yumuşların çatlar ..ben özelikle çatlayana kadar koyun derim ki etkili olsun o yüzden ayarlama yapıyorum..siz artık daha iyisini bilirsiniz.hem ilişkiden sonra koymayın bence spermleri etkilemezsin..biliyosun tükürük bile engelliyomuş hamileliği..böyle işte canım varsa başka sorun hemen cevaplarıııııııımyerimseniben

ayyyyy nolmus burda yaaaa :teytey:
sibellllll tebrikler canim, gözün aydinnnn

alkisalkisalkis
a.s.

canım inşalah bebeğin seninledir[/QUOTE]
:içelim:tesekkurler bugunud ehayırlısı ıle atlattım bakalım yarın neler olucakhihoyyyt

sen dinlen yorma kendini fazla
ay nasıl hissediyor insan kendini :))))))
istermisin ikizin olsun birde :)))))))))
ne kadar zamandır istiyordunuz canım
hamile olmadan önce adet bekleyen o agrıları adet agrıları sanan biriyimdir..Çift çizgiyi görünce midem bulanmaya başladı sanırım bu psikoloji:)))))))))))
Kız ne diyon bu küçücuk 2 taneyi nasıl taşısın
2yıllık evliyim 6ay yasmin içtim ondan sonra bugune kadar hep istedim

CANIM TEBRIK EDERIM ,COK SEVINDIM, ALLAH TUM ISTEYENLERE NASIP ETSIN, BU MUBAREK AYDA BU HABERI ALMAK COK GUZELalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis CANIM BU ARADA SEN PRESEED KULLANMISMIYDIN?
teşekkür ederim canım allahım isteyen herkese versin ....
ben bu ay preseed siparişi verecektim.ama gerek kalmadı çok şükür

ayyyyy nolmus burda yaaaa :teytey:
sibellllll tebrikler canim, gözün aydinnnn
Meyram cok sağol gülüm
nasıl yerleştin mi
alkisalkisalkis
a.s.

dsci0104o.jpg
[/URL][/IMG]

canım tebrikler rabbim sağlıkla kucağında görmeyide nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822.................:CüvCüv:

10-nehir67...................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

17-latsibel.......................:CüvCüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

[/COLOR][/B]

Back
X