• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KK Pro ÜyeArnavutGüzeli, latsibel+

CANIIIIIIIIIIM nerdesiiiiiiiiiiiin göbüşündeee meleeekli anneee??söyledinmi kocişinee naptııııııı??

canım tebrikler rabbim sağlıkla kucağında görmeyide nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan
aminnn canım allah sizlerede nasip etsin inşallah

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KK Pro ÜyeArnavutGüzeli, latsibel+

CANIIIIIIIIIIM nerdesiiiiiiiiiiiin göbüşündeee meleeekli anneee??söyledinmi kocişinee naptııııııı??

sunam adam inanamadı gözlerinden yaş geldi beni bi kucağına aldı döndürdü anam varya nerdeyse kemiklerim kırılacaktı:)))))))))))))))

çççoookkk sevindi çokkkkk inanamadı sibel sen hamilemisin gercekten diyoooo
yarın hastaneye gidecez adam inanamıyooo:))

canım inşallah bizede hayırlısıyla nasip olur bolca dua et bizlerede inşallah opuyorumnanaktan

canım inşallah bizede hayırlısıyla nasip olur bolca dua et bizlerede inşallah opuyorumnanaktan

inanın bütün dualarım sizinle inşallah bu ramazada hepimiz hamile kalacaz

latsibel kullanıcısından alıntı

canım tebrikler rabbim sağlıkla kucağında görmeyide nasip etsin inşallah
:ecrin_bebek::emir_bebek:opuyorumnanaktan

Kimsesiz zamanların yalnızlığında, aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde, küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba a.sa.s.

kızlarrrr yaaa ben bugün yoktum allahım nasıl yoktum bir arkadaşımız daha hamile kalmış ve ben bunu şimdi görüyorum sevincimle üzüntüm birbirine karıştı lastlibel arkadaşım seninle burda çok fazla muhabbet etme şansım olmadı durumunu sorununu bilmiyorum ama yaptığın kürleri rabbim sana vesile kıldı rabbim verdi sana minik mercimeğimeğini çok şükür ona şu mübarek günde çok güzel bir hediye allahın hediyesi bu adını da allahın hediyesi yani ecrin koy bence tabi sen bilirsin ama bu mübarek günde güzel bir hediye gerçekten allahım sana eşine mercimeğine uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah

günaydınlar...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

latsibel kullanıcısından alıntı

canım tebrikler rabbim sağlıkla kucağında görmeyide nasip etsin inşallah
:ecrin_bebek::emir_bebek:opuyorumnanaktan
sağol canım allahım tüm isteyenlere nasip etsin..çok güzel bi duygu

kızlarrrr yaaa ben bugün yoktum allahım nasıl yoktum bir arkadaşımız daha hamile kalmış ve ben bunu şimdi görüyorum sevincimle üzüntüm birbirine karıştı lastlibel arkadaşım seninle burda çok fazla muhabbet etme şansım olmadı durumunu sorununu bilmiyorum ama yaptığın kürleri rabbim sana vesile kıldı rabbim verdi sana minik mercimeğimeğini çok şükür ona şu mübarek günde çok güzel bir hediye allahın hediyesi bu adını da allahın hediyesi yani ecrin koy bence tabi sen bilirsin ama bu mübarek günde güzel bir hediye gerçekten allahım sana eşine mercimeğine uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah
sağol canım kız olursa bu iami düşünürüz daha hiç bişey belli deil

günaydınlar...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın esrammmma.s. a.s. a.s. :içelim: :içelim: :içelim:

SLM LATSıBEL ARKADAŞIM.HEMŞEHRıM TEBRıK EDERıM RABBıM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.bENDE ıKı YILDIR ıSTıYORUM AMA KISMET ıŞTE OLMADI.iNŞ.BıZLERDE HAMıLE HABERıMıZı BURADAN PAYLAŞABıLıRıZ EN KISA ZAMANDA.aLLAH KOLAY VE SAĞLIKLI BıR HAMıLELıK DÖNEMıNDEN SONRA MELEĞıNı SAĞ SALıM KUCAĞINA ALMAYI NASıP ETSıN.bıZLER ıÇıNDE DUA ET NE OLUR..

ya şu elma yağını nasıl yapcam iltihap için biri detaylı anlatabilirmiiiii anlayamadımmmm:)

SLM LATSİBEL ARKADAŞIM.HEMŞEHRİM TEBRİK EDERİM RABBİM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.bENDE İKİ YILDIR İSTİYORUM AMA KISMET İŞTE OLMADI.iNŞ.BİZLERDE HAMİLE HABERİMİZİ BURADAN PAYLAŞABİLİRİZ EN KISA ZAMANDA.aLLAH KOLAY VE SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK DÖNEMİNDEN SONRA MELEĞİNİ SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.bİZLER İÇİNDE DUA ET NE OLUR..
Sağol canım bizde 1.5 yıldır istiyoduk ama allahım nezaman derse ozaman oluyo birde kesinlikle stres yapıp çok düşünmemek lazım.ben bu yıl hamile olmayı kafamdan silmiştim nasılmı tedaviyi bıraktım ve kendimi kpss sınavı için dershaneye yazdırmıştım.kendime derse everdim ilk ay hamile kaldım ....yani no stres yes bebiş:)

allahım tüm isteyenlere versin

nasılsın canımm...

pek iyi deilim aslında kasıklarımda ağrı ve mide yanmam çok..sabahtan beri arramadığım özel hastane kalmadı ama nafiye yarısında dr yok olanlardada randevusu dolmuş..

ne olur dua edin benim için onu kaybetmek istemiyorum senağlamasenağlama

Sağol canım bizde 1.5 yıldır istiyoduk ama allahım nezaman derse ozaman oluyo birde kesinlikle stres yapıp çok düşünmemek lazım.ben bu yıl hamile olmayı kafamdan silmiştim nasılmı tedaviyi bıraktım ve kendimi kpss sınavı için dershaneye yazdırmıştım.kendime derse everdim ilk ay hamile kaldım ....yani no stres yes bebiş:)

allahım tüm isteyenlere versin

pek iyi deilim aslında kasıklarımda ağrı ve mide yanmam çok..sabahtan beri arramadığım özel hastane kalmadı ama nafiye yarısında dr yok olanlardada randevusu dolmuş..

ne olur dua edin benim için onu kaybetmek istemiyorum senağlamasenağlama

ayyy canımm benim yaa.. kıyamam ben sana... bak bende meraklandım şimdi.. allahım onu sana bağışlasın sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin...stres yapma canım benim inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunacaktır.. uzan sürekli dinlen ağır bişeyler kaldırma.. gelişmelerden haberdar et olurmu aklım sende çünkü..

Back
X