Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizede Günaydın Hoş Geldinizgünaydınlar.....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sizede Günaydın Hoş Geldinizbende günaydın dedim ama kimse görmedi heralde![]()
evt aynen adet olcakmışım gibi sinir bozucu agrılarım varcanım ağrın olması çok normal, karnında ağrır aynı adet ağrısı gibi.....yeterki sen ağır şeyler kaldırma birde kesinlikle çiğ köfte, sucuk sosis gibi şeyler yeme, birde çiğ etlere dokunma eldiven kullan olurmu bi tanem..kesinleşti erkek olacak :ecrin_bebek:![]()
sağol canım eline sağlıkARKADAŞLAR SİBELİN BEBEĞİ TAHMİNLERİM ÜZERİNE BİR KIZ :)
sibel sana özelden attım canım nasıl yaptığımı paylaşmak istersen sen paylaş özel bilgiler olduğu için ben sadece sonucu söylüyorum .
hayırlısı olsun bakalım
inanırmısın antalya sıcagında ayaklarım üşüür oldu...garippp dengem değişiyo çok uyur oldumkızlar cümleten günaydın nasılsınız görüşmeyeli
durum bebeğin kesin erkek demekki çok sevindim canım
sibelim aman canım ayağını üşütme fazla yürüme çok dikkat et kendine ve yiğenime canım
günaydınlar.....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar dün adet olmam gerekiyodu hala olmadım hiç bir belirtide yok ne adet sancısı ne hamilelik belirtisi
kızlar dün adet olmam gerekiyodu hala olmadım hiç bir belirtide yok ne adet sancısı ne hamilelik belirtisi
evet günüm geçerdi 2,3 gün kadar geçebilir ama bu ay hani kür uyguladım klomen kullandım hani belki diyorum ama kendimide heveslendirmek istemiyorum
doktorum adet olmassan 25 inde gel kanda bakalım demişti hamilelik olursa erken saptamamız iyi olur dedi ama benim bazen geçebiliyo ya yoksa boşunamı kan testi yaptırmış olucam 25 inde değilde 2 gün sonra gidersem bu seferde doktor benim dediğimi niye yapmıyosun dermiki üff sinir oldum yaa hamilelik olmadığı zamanlar şu adetler gecikmese bizde böyle varmı yokmu diye çatlamasak((((((((
canım inşallah yaa ama inan kafam çok karışık bana hiç olmucakmış gibi geliyo yoksa çok üzülücem biliyorumay canım ya stres yapma lütfen
bir iki gün geçiyorsa eğer içini rahatlamak adına sen doktorun dediği tarihte git ihmal etme sakın
ya seni hiç tanımıyorum ama ne bilim içimde bir his sanki sen hamişsin ya
bu kürler bir çok kişide işe yaramış sende neden olmasın
ama sakın stres yapma canım doktorunuda ihmal etme git lütfen
inşl listede adını görürüz :teytey:
kızlar cümleten günaydın nasılsınız görüşmeyeli
durum bebeğin kesin erkek demekki çok sevindim canım
sibelim aman canım ayağını üşütme fazla yürüme çok dikkat et kendine ve yiğenime canım
kızlar günaydın nasılsınız?
durucum sen nasılsın bebiş nasıl
sibelim sen nasılsın doktor ne dedi 6 haftalıkmı hamilesin anlatsana canım
kızlarrrr şuan okadar şaşkınım ki anlatamam
Biz eşimde sanıyorduk problemi.tüp bebek merkezine tahlil yaptırdık 5-6 ay önce morfoloji 0 ve sperm sayısı 60milyom çıkmıştı....
eşimin tedavi görmesi için hamile kalmadan önce tabi devlet hastanesine üroloğa gönderdim bugun için test yaptırması gerekiyodu..hamile olmama ragmen gidip yaptırmak istedi.ve yaptırmış sonuçları görünce şoook olduk ikimizde
kızlar morfoloji 12 ve sprm sayısı 82 ...
ne dersiniz bu işe....biz boşu boşuna kendimizi sıkıp üzülmüşüz
Biz eşimde sanıyorduk problemi.tüp bebek merkezine tahlil yaptırdık 5-6 ay önce morfoloji 0 ve sperm sayısı 60milyom çıkmıştı....
eşimin tedavi görmesi için hamile kalmadan önce tabi devlet hastanesine üroloğa gönderdim bugun için test yaptırması gerekiyodu..hamile olmama ragmen gidip yaptırmak istedi.ve yaptırmış sonuçları görünce şoook olduk ikimizde
acaba idrar testinde çıkarmı şimdi yapsam gerçi yapınca kafam dahada çok karışıcak biliyorum ama olsun bi umut zaten olmazsa yarın doktora giderim yada öbür gün bilemiyorum
kızlar bide çok şaşırtıcı bişey oldu oğlum için kalp hastanesinden telefonla şimdi randevu aldım tam 9 ay sonrasına verdiler şok oldum resmen ben en fazla 15 gün sonrasına verirler diye düşünüyodum 9 ay sonrasına gün aldım çok komik yaa kızlarside aklınızda tutarmısınız ben unutursam bi 9 ay daha beklemem gerekir 10 mayısta randevum