Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abowwwwwwwwwww ben geldim kızlarrr neler olmuşşş nelerrr ben yokkennnn :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
sibelimmmmm çokkk sevindimmmm tebriklerrrr canımm benim çift çizgiyi gördün 5,5 haftalık hamilesinnn offff yaaaa muhteşemmsinnn valla bombayı sen patlattın sonunda bakk geç oldu ama bende halayımı çekeyim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance:
valla herşeyi okuyamadım yanlış anlamadıysam esrammm meslektaşımm düşükmü yaptın anlamadım eğer öyleyse geçmiş olsun canımmmm benimmmm en yakın zamanda yeniden hamile kalırsın inş.
durucummm erkek anasımı oluyonn gülüm benim desene bizler yanıldık :roflol: ohh ohhh allahh sağ salim kucağına almak nasip etsin oğluşunu
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizlerde topiğimize a.s.
darısı bizlerin başınaaa arkadaşlar diyelim Şeniz
ben pazar akşamı geldim dün çok yoğundum giremedim.Biliyosunuz 3 gün kahverengi akıntım oldu sonra tatile adım atar atmaz adet oldumklava: tatilimide etkiledi ama olsun yine de yaptık tatilimizi.Çokkk iyi geldi kızlar değişiklik kendimize getirdi bizi.Bu arada cumartesi güneş çarptı beni mahvoldum komaya giriyodum resmen 2 gün kendime gelemedim.Çok ateşlendim titreme donuyorum baş ağrım zonklamalar duygu karmaşası,mide bulantısı,kusma ne ararsan vardı.Son gün iyi güneşlenim dedim çarptı beni :roflol: neyseki şimdi iyiyim.Çok yazdımmm neyse öpüldünüz çokk özlemişim sizi yaaaa Şeniz
ben iyim canım sen nasılsın yiğenim nasıl
yok canım hastalanmadım ama hastalanırım gibime geliyo bekliyorum belki bu gün öylesine kanda baktırırım emin olmak için ama hiç sanmıyorum çünkü hiç bişey hissetmiyorum rada çok hafif adet sancısı oluyo
canım hiç yatmadımki bu gün uyku tutmadı sahurdan sonrada nette takıldım bu saat oldu az sonra yatıcam
sibelim taze annemiz nasılsın mercimeğimiz nasıl :ecrin_bebek:opuyorumnanaktan
evet teyzesi nasıl gecer bu zaman bilinmez:))) Teyzemizide isteriz yanımızda ....gelirsen çok sevinrimmm İlk pıt pıtlarını duymak için çok heyecanlı ya bugun o kesenin içinde gördüm ya mercimemi nasıl heyecanlandım anlatamam
Allahım ne olur Sizlerede en yakınzamanda versin ya :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: okadar içten istiyorum ki bunu
Keşke ali bey gelmiş olsaydıda ona gitseydim ona çok güvenmiştim.güvenebileceğim bi Dr bulamadım hala ...bugun gittiğim çok garipti özel hastane bile olsa
inşallaah gülüm beniim inşallaah o ilk gün yanında olabilriiiiiim çok çok isterim inan benimde emeğim var haaa bana baaaaaah..seninde küçük ramazanın poposuna asarım ışıldaklı tabelayı haaa..ona göreee benide götüreceeen.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3..
kuzum tahminedebiliyorum heycanınııı,az mı dualar ettik onun için az mı bekletti bizi kerataaaşimdi karşında görmeeeek ayrı bir heycandır mutlakaaa..rabbim kucağına da almayı nasib eylesiiiiiiiiin..sanki görüyoruum yapış yapış gözlerini açmaya çalışırken ilk seninle bakışlarını yakalamak için orda olucaaaaaam..:Saruboceq: :dance: :dance: :dance:
canım beniiiiiiim amin kuşum güzel duaların içiiin amiiiiiin tatlım beniiiiiiiiiiim.
keşke bende diyorum ali bey burda olsaydı güya kasımda gelicek ölme eşeğim ölmeeebenneyaptımki ..
evet ilk ona gittin yaa ondaki rahatlığı görünce başkası tuhaf geliyo malesef.bende ondan başkasınaaa göstermeeeeeeeeem,göstermeeeeemsositosositozemuszemus kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tyzelerin bitanesi demek popoşumuza ışıklı tabele takacan:)))))))))) üstünede MADEİN ARNAVUTGÜZELİ yazarsın artık:)))))))))))))))))))))))))))))
evt ya keske alibey burda olsa keşke ondaki rahatlıgı hiç bi Dr da bulamadım.Ama uzak işte herzaman gidemeyebiliriz.Demek kasımda gelecek bak buna çok üzüldüm.Bi umut bekliyodum eylül başına.off
sibel arkadaşım bizim için sürpriz oldu:)Allah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde dünyaya getirirp büyütmek nasib etsin..kutlarım:)
Sağol bidenem inan bizim içinde çok süpriz oldu artık beklemiyorduk:)))))))
amin canım inşallah sağlıklı bi şekilde alırım kucağıma
sibelim taze annemiz nasılsın mercimeğimiz nasıl :ecrin_bebek:opuyorumnanaktan
mercimemiz iyi sanırım herhangi bi zararı yok şimdilik ilaçlarımızı kullanıyoruz ..kasık agrılarım azaldı.Sen nasılsın tosun paşamız nasıl keyfi yerindemi
lütfen ya umudum yok diye bi kelime kullanmayalım ne lur nasıl umudumuz olmaz olurmu bizim Rabbimiz var o yüzden umudumuz da var O mucizeler sahibi peybamberlerin rabbi ve onlara bu mucizeleri veren buna gücü yeten de O yani rabbimiz bizedde mucizesini gösterebilir umutsuzluk yok hem bak ben 12 eylül dedim sende 14 nerden biliyorsun belki aynı zamanda hamiş kalabiliriz esmyrna da sanırım onun aon adetimiz aynı tarihte olabilir umarım eylülde bu lisetenin tamamı hamile kalanlar listesine devrolur inşalalh