Seni çok seviyorum nurcanım, yaşadıklarına çok üzülüyorum, ama herşey geçeçek, zaman zaman ve sende iste lütfen ne olur. İnsan isteyince herşeyi başarır, eminim sende başarıcaksınnn. 5 yıllık bi hayatınız var eşinle artık bir bütün elma olmuşsunuz, Sizi allahtan başka kimse yıkamaz tamam mı, Lütfen dualarını eksik etme. Herkes çok zor şartlarda hayat sürüyor, zaman o kadar çabuk ilerliyor ki; sana rahat huzur vermeyen kişiler zamanla gün geçtikçe hayata dayanamayıp ihtiyarlıyacaklar ve eşin olgunlaşacak ve senden başka dayanağı olmadığını anlayacak.. Ama dediğim gibi sabır sabır sabır sabrın sonu selamet kardeşimmm... Her derdi yüce rabbimiz verir biz dayanacağız bu savaştan kaçarsak ozaman yeniliriz, işte o zaman herşeyi kaybetmiş oluruz...Eşinden anneden babadan kardeşten değil Allaha yalvarıp Allaha isteklerimizi suncaz zamanı gelince olacak bak göreceksinnnnn.....En büyük sıkıntılı anlarında kasvet gelen anlarında ; La havle vela kuvvete illa billa alühül azim de...... canım kardeşim..
Ben de çok zorluklarla hemde o kadar çok zorluklarla evlendim ki; Sadece Allaha sığındım isteklerimi sadece allaha sundum, sevdiğim erekeğe değil, anneme, kardeşime değil, saedece sonsuz gücü ve kudreti olan Allaha sığındım Allahtan istedim. Allah beni gönlümdeki gibi düğünüm oldu çünkü eşim hiç istemiyor salon falan, ama ben babamın evinden gelinlikle çıkmak salonda evlenmek istiyordum, eşim istemedi diye bende Allaha sığındım, öyle bir an oluverdiki kendisi ödedi salon ücretini hemde istemiyordu... Yaradanım herşeye ladirrrrrr... evlendim 4 sefer kovalandım, hamile kaldım eşim bebeğimizi istemedi haftalarca işkence etti, sonrada yaşamadı bebek zaten beni istemeyen aileye gelmem dedi, aradan 5 yıl geçti şimdi iyiyiz çünkü ben sabrettim evet bazen çıkışlarım oldu küsmedimmmm hiççç, kendimi koparmadım hayattan, bir gün o kadar çok içime atmışımki bir sabah, baş ağrısı delirircesine hemde yürüyemiyorum işe gidemedim, öğlen eşim geldi eve nasıl oldun diye ama uzaktannn, seni geçirmicem dedim ayağa kalktığım gibi yere öyle bir küt diye düşmüş ki sağ yanağım gözümle birlikte yere sürttü ve deri kalkarak yara oldu, zor ayılttı beniii......... işte böyle canım yılmadım bu zafer benim olacak dedim çünkü göüzm eşimden başkasını görmüyordu ve eşimden başka bir eş istemiyordum hayattan, bana o kadar çektiriyordu ben yine onu istiyordummmmm. seviyorummm çünkü, bu dünyada da sadece o olmalıydı eşimmmmmmm.. eşim için sevgim için savaştımmmmm.. (O da beni seviyordu biliyordum)
Şimdi iyiyiz Allaha çok şükür... Sende kendini toparla canım kardeşimmmm. eşine sarıl ve isteiğini sadece Allaha ilet... Muhammed s.a.v selam gönderelim birlikte birlikte yalvalaralım Allahın habibine sevgilisine sadece bizim isteklerimizi Allah karşılayabilir canım kardeşimm..