• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam arkaladaşlar,bende çoktandır okuyorum mesajlarınızı,benimde 2 defa tekrarlayan düşüklerim var,5 aya gelince yavrularım düştü.Şimdide 7 aydan beri çocuk istiyoruz,fakat oluşmuyor.2 ayda bir doktora gidiyorum,sürekli iltihap olduğunu söylüyorlar.Bende yaz boyunca kurutucu içtim,ve sürekli su torbaları ile yazlıkta gezdim,yani ter revan içinde,ama bir faydasını görmedim.Bu incir kürlerini denedim,gerçekten yumurta gelişiminde etkili oldu.Fakat yinede gebelik oluşmuyordu.Bu ayda arnavutgüzeli'nin verdiği adaçayı yağını kullandım,gerçekten bir akıntı geldiki sanki içerdekileri çekip alıyordu.Bende bir umutla bugün doktora gidim dedim,acaba iltihaplar ne durumda diye,hala varmış,doktora anlattım bu durumu,oda kullanma dedi,"işte adaçayı yağı iltihap yapmış olabilir" dedi,bende hala inanmadım,çünki insan vucudunu tanıyor.Biliyorum ki bu yağ bana çok etkili oldu.Sonra alttan baktıktan sonra bu saatlere kadar hala hafif lekelenme var.Bilmiyorum keşke gitmesemiydim doktora?Yine bu sefer farklı bir antipiyotik,farklı bir fitil.Ama şunu sordum,"iltihap gebe oluşturmaz mı" diye,"yok dedi yine gebelik oluşur" dedi,sizler nedersiniz bana birşeyler söyleyin bu konu hakkında.Lütfen aydınlatın beni....Şimdiden sizleri çok seviyorum.Birde Arnavutgüzeli hakkında bir bilginiz var mı?Gerçekten çok hanım efendi ve asil bir bayanmış,ona sevgiler ....

selam arkaladaşlar,bende çoktandır okuyorum mesajlarınızı,benimde 2 defa tekrarlayan düşüklerim var,5 aya gelince yavrularım düştü.şimdide 7 aydan beri çocuk istiyoruz,fakat oluşmuyor.2 ayda bir doktora gidiyorum,sürekli iltihap olduğunu söylüyorlar.bende yaz boyunca kurutucu içtim,ve sürekli su torbaları ile yazlıkta gezdim,yani ter revan içinde,ama bir faydasını görmedim.bu incir kürlerini denedim,gerçekten yumurta gelişiminde etkili oldu.fakat yinede gebelik oluşmuyordu.bu ayda arnavutgüzeli'nin verdiği adaçayı yağını kullandım,gerçekten bir akıntı geldiki sanki içerdekileri çekip alıyordu.bende bir umutla bugün doktora gidim dedim,acaba iltihaplar ne durumda diye,hala varmış,doktora anlattım bu durumu,oda kullanma dedi,"işte adaçayı yağı iltihap yapmış olabilir" dedi,bende hala inanmadım,çünki insan vucudunu tanıyor.biliyorum ki bu yağ bana çok etkili oldu.sonra alttan baktıktan sonra bu saatlere kadar hala hafif lekelenme var.bilmiyorum keşke gitmesemiydim doktora?yine bu sefer farklı bir antipiyotik,farklı bir fitil.ama şunu sordum,"iltihap gebe oluşturmaz mı" diye,"yok dedi yine gebelik oluşur" dedi,sizler nedersiniz bana birşeyler söyleyin bu konu hakkında.lütfen aydınlatın beni....şimdiden sizleri çok seviyorum.birde arnavutgüzeli hakkında bir bilginiz var mı?gerçekten çok hanım efendi ve asil bir bayanmış,ona sevgiler ....
canım benimde senin gibi 2 tane bebegim gitti....çok gecmiş olsun bu arada...sonra bende akıntı sorunu vardı... Doktora gittigimde küçükte bi yaram çıktı son konturolumde intihap var dendi antibiyotik ve fitil verdiler kaç defa kullandım gecmek bilmedi doktora gitmekten bıktım yeter dedim..adaçayı yagını duyunca aldım düşün bide yaram var önce bi çekindim ama kullandım inanamadım 3 ,4 dün hiç görmedigim renkte intihap geldi ve akıntımda kesidi daha sonra eger bi alerji yapmadıysa sana sorun yok yanlız ben bir yada 2 kere kullandım oda adetten sonra bi dahada kullanmadım çünkü akıntım kesildi fazlasını gerek görmedim

Hummucum,çok mersi cevap verdiğin için,aynı durumları yaşıyoruz,bende 3 4 defa kullandım,banada çok iyi geldi.Fakat fazla mı koydum anlamadım ama ara ara kenarlarımda yanık ağrısı oluştu.Acaba diyorum içerdede aynı sorun olurmu?Çünki ben artık bu yağı kullanacam,buralarda kime sorsam bilmiyorlar bu yağın nerelerde kullanacağını.Hummu arkadaşım,sen gebelik düşünüyormusun?Bu konuda nasıl hazırlık yapıyorsun?

arkadaşlar merhabalar bir zamanlar benimde en çok takıldığım topik burasıydı tabiki limdide uğruyorum ara ara ama fazla gelen giden olmuyor eskisi gibi yoğun ve aktif değil bu yüzden yeni topiğimiz var hem bitkisel kürler uygulayanlar dualar edenler içinde hazırladığımız bir listemiz var gelmek isterseniz bekleriz http://www.kadinlarkulubu.com/infer...m305zla-dualar305m305zla-inan305yorum-33.html

merhaba kızlar ben geldim artık sizi çok fazla yanlız bırakmamaya çalışıcam bu gün kontrole gittik dikişler alındı ilaç düzenlemesi yapıldı göğüs ağrısı ve çıt çıt diye öten ses hariç herşey yolunda arada kolda uyuşma oluyo gözü kararıyo başı dönüyo ama normal dedi doktor yaşadığın basit bişey değildi şu halin bile çok iyi diyo 2 ay sırt üstü yatıcak kemiklerin kaynaması için 6 ay sonrada çalışmaya başlayabileceğini söyledi doktor
aselk cim beni hiç yanlız bırakmadığın desteğini esirgemediğin için sana çok teşekkür ederim . canım arkadaşım

kuzunazcım adet olmuşsun buda iyi bişey düzeliyo adetlerin inşallahda sonu bebiş olucak bıkmadan kürlere devam et canım topik açmışsın hayırlı olsun ama ben burda kalmayı daha uygun görüyorum çünkü bu topikte emeğim var aktif olduğumuz sürece yeni arkadaşlarımızda olucak eminim
artık fırsat buldukca topiği yanlız bırakmamaya çalışcam anlıcanız tekrar aranızdayım

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn ;
Lolo canım hoşgeldin ya hergün girip baktım geldin mi diye senden haber alayım diye ama kısmet bugüneymiş
canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim gerçekten
eşine tekrar çok geçmiş olsun diyorum artık bundan sonrası sizlerin dikkatine kaldı onun sabrına kaldı
tez zamanda herşeyin düzelmesini dilerim
artık her sabah girip yoklama yapacam sana :))))))))

merhaba kızlar ben geldim artık sizi çok fazla yanlız bırakmamaya çalışıcam bu gün kontrole gittik dikişler alındı ilaç düzenlemesi yapıldı göğüs ağrısı ve çıt çıt diye öten ses hariç herşey yolunda arada kolda uyuşma oluyo gözü kararıyo başı dönüyo ama normal dedi doktor yaşadığın basit bişey değildi şu halin bile çok iyi diyo 2 ay sırt üstü yatıcak kemiklerin kaynaması için 6 ay sonrada çalışmaya başlayabileceğini söyledi doktor
aselk cim beni hiç yanlız bırakmadığın desteğini esirgemediğin için sana çok teşekkür ederim . canım arkadaşım

kuzunazcım adet olmuşsun buda iyi bişey düzeliyo adetlerin inşallahda sonu bebiş olucak bıkmadan kürlere devam et canım topik açmışsın hayırlı olsun ama ben burda kalmayı daha uygun görüyorum çünkü bu topikte emeğim var aktif olduğumuz sürece yeni arkadaşlarımızda olucak eminim
artık fırsat buldukca topiği yanlız bırakmamaya çalışcam anlıcanız tekrar aranızdayım

geçmiş olsun canım benim eşimde by pas oldu aman bundan sonra çok dikkat edin kesinlikle mikrop kapmaması gerekiyo odasına kimseyi almamaya çalışın allah korusun enfeksiyon kaparsa iyileşmesi çok zor oluyo allah acil şifalar versin

çok sevindim lolo bende uzun zamandır girmiyorum ramazandan beridir hastayım yeni yeni iyileştim sinir bozucu öksürükte ödül olarak kaldı:bbo:..Allah yar ve yardımcın olsun..

herkeze günaydın kızlar ilginiz için sağolun merak etme aselk canım ben her sabah yazarım tabi bişey olmazsa bu gece eşim çok rahatsızlandı hapşurmuş hem göğüs ağrısı oldu hemde ayağında bi sorun vardı eskiden ilgilenmemiştik pek o sorun şimdi pörtledi ayağı şişti çok fazla ağrısı oldu çok acı çekti sabaha kadar şimdi daha iyi ama hala ağrısı var biliyorum geçicek ama çok acı çekiyo eşim iyi iyi dedik ayak ağrısı çıktı başımıza nazarmı değdi noldu bilmiyorum

neyse kahvaltı hazırlıcam sonra girebilirsem gene yazarım herkeze iyi hafta sonları.

canım hoşgeldin tekrar çok geçmiş olsun eşinin durumunun iyiye gitttiğine sevindim allah şifa versin evet topik açtım bu topikte bir çok kişinin emeği var sayfalar 1200 lerde nerdeyse kolay bişi değil çok uzun bir zaman aktifti bu topik ama ben hep geldim hep geldim kadınlar kulubünde tek uğradığım yer burasıydı ama kimse gelmiyordu artık bişiler paylaşacak kimsey bulamıyordum ve topik açtım bu yüzden şimdide bayağı arkadaşlarımız var inşallah bir çok kişiye hayırlı gelir çünki neticede herkesin amacı aynı bir evlat sahibi olabilmek

herkeze günaydın kızlar ilginiz için sağolun merak etme aselk canım ben her sabah yazarım tabi bişey olmazsa bu gece eşim çok rahatsızlandı hapşurmuş hem göğüs ağrısı oldu hemde ayağında bi sorun vardı eskiden ilgilenmemiştik pek o sorun şimdi pörtledi ayağı şişti çok fazla ağrısı oldu çok acı çekti sabaha kadar şimdi daha iyi ama hala ağrısı var biliyorum geçicek ama çok acı çekiyo eşim iyi iyi dedik ayak ağrısı çıktı başımıza nazarmı değdi noldu bilmiyorum

neyse kahvaltı hazırlıcam sonra girebilirsem gene yazarım herkeze iyi hafta sonları

canım Hz. Eyüp ün hikayesini bilirsin tabi o bir peygamber ve onun gibi olmamız mümkün değil ama o rabbimizin sınavına sabretti sonunda çok güzel mükafatlandırıldı inşallah bu sınavı hayırlısıyla sabırla sağlıkla atlatır ve sonunda çok güzel mükafatlandırısınız allah eşinin yardımcısı olsun yalan değil dua ederken unutuyorum ama bundan sonra unutmayacağım aynı şey bizlerinde başına gelebilir hep dualarımda olacaksınız allah şifasını versin tez zamanda inşallah şafi adı hürmetine yarabbim peygamber efendimiz hürmetine şifalar versin valla üzülüyorum ama allahın sınavıdır rabbimin bir bildiği vardır.

Arkadaşlar daha önce başka bir sayfadaki sohbette yazmıştım. Uzmanlık alanım değil ama pek çok uzmanın görüşlerini küçük bir araştırmamda okuma şansı bulmuştum. Faydalı olabilir diye bazılarını buraya da aktarıyorum:

İnternette şöyle bir araştırma yaptım: arı sütünün ingilizcesini yani royal jelly ve doğurganlık (fertility) beraber arandığında 45 bin site çıkıyor. Bu siteler arasında doğrudan bilimsel araştırmalarını yayınlayan üniversite siteleri de var. Bunlara göre hamillelik şansı gözle görülür biçimde artıyormuş.

Hamilelikte kullanımıyla ilgili Royal Jelly Pregnant use köklerini kullanınca 115 bin site çıktı. Bunlardan biri ingiliz kraliyet ailesinin hamileliklerde arı sütünden bol bol kullandığı anlatıyor. Lady Diana da kullanmış. Anne karnında çocuk gelişimine komple faydalıymış. Yalnızca arı ürünlerine polene vs alerjisi olanlar kullanmamalıymış. Bal yiyebilen herkes kullanabilirmiş. Allerjsi olmayanların hepsine tavsiye ediliyor.

Hatta 6 aylıktan itibaren bebeklerde çok küçük dozlarla kullanılması öneriliyor. Zihin gelişiminden, kemik-kas-sinir sistemlerinin sağlıklı ve güçlü gelişimine kadar pek çok alanda olumluymuş. Bağışıklık sistemini de güçlendiriyormuş.

Yine bir sitede son 25 senede arı sütü ve polen gibi arı ürünleri konusunda binlerce üniversite araştırması yapıldığı yüzlerce link verilerek yer almış. Anladığım kadarıyla ABD, Japonya gibi ülkelerde kullanımı çok yaygın. Avrupada da yaygınca. Ama yine anladığıma göre bizde kullanımı geride gibi..

Bir de geç yaşlarda hamile kalanların deneyimlerini paylaştıkları sitelere baktım. Orada denenen yollar, doğal ya da reçeteli ilaçlardan fayda görülüp görülmediği gibi konular paylaşılıyor. Denenen ve başarı sağlananlar arasında sık sık arı sütü ve polen kullanımına rastlanıyor. Bir tanesi herşeyi senelerce denedikten sonra ne kaybederim diye arı sütü ile polen kullanmaya başlamış iki ay sonra sonuç almışlar.

Bir de ilgimi çeken bir şey Amerika'da sadece arı ürünleriyle tedavi yapılan klinikler varmış. Yani bazı birileri normal hastaneler yerine direkt o kliniklere gidiyorlarmış. Bunlara apitherapy clinics deniyor. Böyle yazılınca tam 22 bin site çıkıyor. Sadece Apitherapy yazılınca 132 bin site bulunuyor.

Bunların hepsini google'da araştırdım. Araştırma nedenim ise şöyle bir düşünceydi: Eğer bu ürünler faydalıysa ya da değilse amerikayı yeniden keşfetmeden bunu öğrenmek mümkün olmalıydı. Final olarak.. Dünyada yapılan ve ünivesitelerce desteklenen keşif ve araştırmalara göre bu ürünler ziyadesiyle faydalı görünüyor.

Bu araştırmayı bu yaşımda yani şimdilerde yapmamın nedeni ise burada gördüğüm arı sütü ve polen kullanalım mı sorusu ile buna yönelik yanıtlardı. Mütevazi araştırmamı sizlerle de paylaşmayı sonunda borç bildim. Umarım biraz olsun faydam dokunmuş olsun.

Öte yandan ingilizce aramalara Türkçe aramalar da katılabilir. Google da arı sütü ve arı sütü polen, arı sütü gebelik veya arı sütü hamilelik diye arayınca pek çok site çıkıyor. Pek çoğu bilgi tekrarı içeren siteler. Ama ben çok orjinal ve kitaplar dolusu bilgi içeren bir siteyi ilk aramada kolayca buldum. Bu sitede hamile kalmak için arı sütünün ne kadar etkili olduğunu bir üniversite deneyiyle açıklıyor. Tedavi gören 99 çiftin yarısına arı sütü vermişler diğer yarısına sadece normal tedaviye devam etmişler. Arı sütü verdiklerinden 2 ayda 24 olumlu sonuç alınmış. Diğerlerinden aynı sürede 7 gebelik gerçekleşmiş. Buna benzer pek çok yararı varmış. İnsan okudukça her yaşta öğreniyor. Ben en kısa zamanda biraz tedarik edip kullanacağım. Sağlıklı yaşam, hastalıktan korunma ve gençliği uzatmak için kullanılabilecek bir şeymiş arı sütü.

arkadaşlar selam, 2 gündür daha önceki yazıları okuyorum. Çok yararlandım. Bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkürler. mAYDONOZ, SÜT KÜRÜNÜ UYGULAYANINIZ VAR MI? AŞIRI SICAĞIN RAHıMı BÜZÜŞTÜRDÜĞÜNÜ OKUMUŞTUM. YAPMAYA CESARET EDEMıYORUM. YAPIP FAYDASINI GÖRENLERDEN YARDIM BEKLıYORUM...

arkadaşlar selam, 2 gündür daha önceki yazıları okuyorum. Çok yararlandım. Bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkürler. mAYDONOZ, SÜT KÜRÜNÜ UYGULAYANINIZ VAR MI? AŞIRI SICAĞIN RAHİMİ BÜZÜŞTÜRDÜĞÜNÜ OKUMUŞTUM. YAPMAYA CESARET EDEMİYORUM. YAPIP FAYDASINI GÖRENERDEN YARDIM BEKLİYORUM...[

sevgii begümhan,bahsettiğin kürlerin içeriğini ve nasıl uygulandığını bilmiyorum ama aşırı sıcağın rahme zarar erip doğurganlığı etkiediğinden kesin olarak eminim şöyle ki;halam birkaç aylık evliyken babaannem hamile kalamıyor diye panie kapılıp tandırda ısıttığı balkabağının üstüne oturtmuş ve ogünden sonra çocuk sahibi olma şansını kaybetmiş. çünkü doktor rahmin büzüştüüğnü söylemiş mafoldumbenhalam şmdi 60 yaşlarında.anlattığım durum en az 40 yıllık tıp şimdi birşeyler yapabilir belki ama yinede çok dikkat et rabbim isteyen herkese hayırlı nurtopu evlatlar versin inşallah.:ecrin_bebek::emir_bebek::Saruboceq:

sevgilerle....opuyorumnanaktan

memuzin, sağol verdiğin bilgi için. zaten ben de bu konuda tereddüt yaşıyordum. ancak farklı linklerde uygulayıp, faydasını gördük diyenler olunca kafam karışmıştı. kaş yapalım derken göz çıkartmayalım:))))

Günaydın hanımlar
Adaçayı yağını bende aldım fakat rahimağzında yara olduğunu öğrendim ve hiç kullanmadım öylece duruyor acaba kullansam bir zararı olurmu varmı benim gibi yarası olupta yinede kullanan bu hafta yarayı donduracak doktorum aradan 1-2 ay geçsin kullanmayı düşünüyorum kullansammı acaba fisfisfis

bilgi için teşekkürler bende hemen deniycem umarım iyi gelir :))alkisalkisalkis

uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum.adaçayı yağı hakkında kesin ve net sonuçlar var.biraz terrettüt etmeme rahmen bende bu ay alıp denemek istiyorum.bu ay doktora gitmeyi erteleyip bunu denemek istiyorum.umarım faydası olur.deneyipte faydası olanlar burda daha fazla bilgi verirse ne iyi olur

Back
X