- Konu Sahibi EU2
- #11.681
Selam arkaladaşlar,bende çoktandır okuyorum mesajlarınızı,benimde 2 defa tekrarlayan düşüklerim var,5 aya gelince yavrularım düştü.Şimdide 7 aydan beri çocuk istiyoruz,fakat oluşmuyor.2 ayda bir doktora gidiyorum,sürekli iltihap olduğunu söylüyorlar.Bende yaz boyunca kurutucu içtim,ve sürekli su torbaları ile yazlıkta gezdim,yani ter revan içinde,ama bir faydasını görmedim.Bu incir kürlerini denedim,gerçekten yumurta gelişiminde etkili oldu.Fakat yinede gebelik oluşmuyordu.Bu ayda arnavutgüzeli'nin verdiği adaçayı yağını kullandım,gerçekten bir akıntı geldiki sanki içerdekileri çekip alıyordu.Bende bir umutla bugün doktora gidim dedim,acaba iltihaplar ne durumda diye,hala varmış,doktora anlattım bu durumu,oda kullanma dedi,"işte adaçayı yağı iltihap yapmış olabilir" dedi,bende hala inanmadım,çünki insan vucudunu tanıyor.Biliyorum ki bu yağ bana çok etkili oldu.Sonra alttan baktıktan sonra bu saatlere kadar hala hafif lekelenme var.Bilmiyorum keşke gitmesemiydim doktora?Yine bu sefer farklı bir antipiyotik,farklı bir fitil.Ama şunu sordum,"iltihap gebe oluşturmaz mı" diye,"yok dedi yine gebelik oluşur" dedi,sizler nedersiniz bana birşeyler söyleyin bu konu hakkında.Lütfen aydınlatın beni....Şimdiden sizleri çok seviyorum.Birde Arnavutgüzeli hakkında bir bilginiz var mı?Gerçekten çok hanım efendi ve asil bir bayanmış,ona sevgiler ....