hoş geldin nilüfercim nasılsın bak sizi dinledim burdayımmerhaba cankuşlar...nabıosunuz..
belenay küsmüşmü yoksa bize..yalnışmı anladım
niloşum hoşgeldin bebişim opuyorumnanaktan
geçmişe takılmazsın inşallah şimdi ben giderim sen gelirsin çok özledim seni görüşemiyoruz mafoldumben
hoş geldin şekerkız nasılsın canımmm
canım benim hoşbuldukka.s.nilüferim hg
beraber gelmişiz şekercim hoşgelmişiz...ben geldım sekerlerımm
aaa acaba kızdımı ki gerçekten...belkide görmemiştir oda çalışıyor ya artık bazen öyle durduğu öteki taraftada oluyordu ama bak şimdi bendimde kafama takıldıCADIARZUhoş geldin nilüfercim nasılsın bak sizi dinledim burdayım
bana küsmüş gibi geldi çünki bir ara buraya geldi ve hiç birşey yazmadı ben hatta özellikle hoş geldin azdım ama cevap yazmadı öyle oluncada ben dahaçok üzüldümmm mafoldumbenmafoldumben
görüşürüz kızlar byeeeeeeee
tatilemi gidiyorsun annişine gizeciğim..oh negücelll...
bizi unutma canım iyi tatiller...
hoşgeldin canım vereliniortakben geldım sekerlerımm
güle güle tatlım sende sıkma canını önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :lepi:görüşürüz kızlar byeeeeeeee
evet canım sanırım öyle hatta dedim kapattırma konuyu geyiğe taşı aynen devam edelim dedim ama çoktan yazmış yönetime kapatın diyeburdayım kuzum birkaç sayfa geriyi okudum tamamdır)))hepsini okuyamıyorum bazen...,
hımm evt yazı yadığını dün söylemişti galiba....olsun canım benim senin toppik ne farkeder basit şeyler bunlar...
bence ona takılmamıştır yani pek sanmam....
ikiye bölünme olmasın diye kapansın diye düşünüyordu..
heycanlanmazmı insan inşallah hececanın mutluluğa dönüşür canımmmıyıyım heyecanlıyım bı tuhafım kendımı cok dınler oldum ya
haklısın öteki taraftada bazan yazmıyordu ama ne bileyim yaa şimdi durum biraz faklı ya aklım kaldı gerçekten yaaaCADIARZU
aaa acaba kızdımı ki gerçekten...belkide görmemiştir oda çalışıyor ya artık bazen öyle durduğu öteki taraftada oluyordu ama bak şimdi bendimde kafama takıldıCADIARZU
H.geldİn nİlÜcÜÜĞmmm İyİmİsİn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?