evet canım benim çok haklısın :lepi::lepi:evet diloşum sana katılıyorum önemli olan dağılmamak...yani senin benim yok kız hepimiciğin toppikii ....
kaydirigubbakcemile3 ses verdim nilücüm sana kaydirigubbakcemile3 bende saçlarıma fön çekiyodum bu gün kocama güzel olasım geldi kollarım yoruldu bi bakim dedim
klava:hb gize yani kızdım sana karamsar konuştun hayırlısıyla git gel ne demek vedalaşmak yaww
bende spora başladım 6:30 da kalkıyom görsen niloşum-tatlicadiarzu-iyiyim nesli....kız 4 kilomu verdin sen ne çabuk anacım aaa....ben biraz önce biavuç çerez yedim çatur çuturdelikafadulden....benim zayıflama toppiğindekiler duymasın zaten tam alınmadım guruba deneme süresindeyim kızz valla almazlarsırnaşık şeysırnaşık şey
sen nasıl verdin hemencik anlamadım ben ya:1shok:
hoşgeldin canım saçların nasıl oldu kıı bizede göstertsene :jeyyar::jeyyar:dil_nur+, gize+, iltercakir+, neslihan165+, nilüfer79+, orays+, rufeyde serra+, sekerkiz67+ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan çıkabilirim birasdan öptüm hepücüğünüzü
kızlar ya sayfalar sizdede ağırmı yosa sade banmı özel anlamadım
dil_nur+, gize+, iltercakir+, neslihan165+, nilüfer79+, orays+, rufeyde serra+, sekerkiz67+ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan çıkabilirim birasdan öptüm hepücüğünüzü
katılımına ve zayıflamaya nekadar istekli olduğuna bakıyorlar sonra gruba alıyorlar diğer gruplarla yarışıyorsun işte takım takım herkez....ben haftaya takıma alınırsam 1. olmak için zayıflamam lazım yani....buhafta denemedeyim...zayıflama topiğinde denneme süresimi yapıyolar nedenn sebep ve ne amaçla CADIARZU
bende spora başladım 6:30 da kalkıyom görsen niloşum-tatlicadiarzu-
diyet yapmıyom adam akıllı ama 1 kilo vermişim 5 günde hep böyle gitse keşke bakalım
yok canım sana özel değil hala sorun var bence sitede
çünkü sayfa açılana kadar banada sıkıntı basıyo bazen mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?