Maalesef isteğe göre iş yok
Eşinle önce bu konuyu çözmelisin
Hastane istiyorsunuz ama hastanelerde de çok düzenli çalışma saatleri yok, mesaileri var
Üniversite bitirip çalışmayan gençlere üzülüyorum, hayatınızın baharında anlamsız kaprislerle geleceğinizi mahvediyorsunuz
Tek maaşla, kirada çocuk düşünemez tabi
Ben, benim gibi milyonlarca kadın çalışıyor, bizim eşlerimiz adam değil mi ? Ya da bizler fazla mı tolereliyiz iş hayatındaki sapıklara karşı ? Bu düşünce tarzı çok çirkin, eşin önce bunu aşmalı, kendini bilen her yerde çalışır, hiç bir şey de olmaz, 8 yıl bir işyerinde tek bayan olarak çalıştım, bir tek yanlış hareket görmedim, hepsinden küçük olmama rağmen abladan başka bir laf çıkmadı ağızlarından. Yapmayın böyle köreltmeyin kendinizi, bu şartlarda çocuk da doğru değil, çocuk yapman demek çalışmanın yıllarca ötelenmesi demek, çünkü eşin o zamanda senin büyütmeni istiyorum diyecek, bahanesi hiç bitmeyecek. Abla tavsiyesi say dediklerimi, hatta teyze (yeğenim senin yaşında=)) çalışmanın yoluna bak önce. Annene babana şifa dilerim ama onlar görsün diye çizeceğin yol ağır bedellere mal olabilir, bu sebepten çocuk yapılmaz