- 3 Nisan 2019
- 39
- 11
- 8
- 30
- Konu Sahibi Nisanurrrrr
-
Ben kaybimdan once iki kere gitmistim kontrole cnku hamile kalmam 9 ay surdu bu srecte kontrollerimde bi sknti cikmadi simdide artik beklemek yorucu oluyrCok bilgiye sahip degilim ancak bildigim kadari ile yardimci olacaksam, ben hamilekikten once kontrole gittim miyom cikti. 1.5 cm. Cok kucuk oldugu icin kimse almak istemedi gittigim drlardan. Bir prof e gittim o halletti. Polip miyom vs gibi seyler , hormonlariniz esinizin sperm hareketleri ve rahim filminiz. Bunlar onemli ama dr zaten yonlendirir. Birde kurtajdan sonra hemen hamile kalinamayabilinir. Biraz bekleseniz mi
Amin Allah razi olsun cumle isteyenlere insaallah. Herkes oyle diyor ama olmadikca tedirgin oluyorum bide etraf baskisi flan insan stresten kurtulamiyorRabbim tez tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah arkadasi. Kaybın icin cok üzüldüm.
Bebeğinin olmaması strese de bağlı olabilir.
Ama kaybinizdan once gitmissiniz. bu arada cok uzuldum ama Rabbim baska bir melekle mutlu etsin insallah.Ben kaybimdan once iki kere gitmistim kontrole cnku hamile kalmam 9 ay surdu bu srecte kontrollerimde bi sknti cikmadi simdide artik beklemek yorucu oluyr
Evet sogan kurunu duydum denemek istedim ama korunmadigimiz icin de korktum yapmaya esime keciboynuzuyla kendime incir kuru yaptim ama malsef sonuc vermediAma kaybinizdan once gitmissiniz. bu arada cok uzuldum ama Rabbim baska bir melekle mutlu etsin insallah.
Bence yenidwn kontrole gidin. Birde sogan kuru deneyebilirsiniz. Birde dr kontrolunde folik asit e baslayabilirsiniz. Ben miyom ameliyatindan sonra sogan kuru yaptim ve yanlislikla gunde 1 yerine 3 kere folik asit kullaniyodum. Saracoglu sogan kurune bakin.
Cok iyi anlarim seni canim benim de iki eltim var onlarin evlenir evlenmez oldu bizim 4senedir olmuyordu ilk sene biz istemedik tam düşündük olmadı bu zamana kadar cevre baskısı hep stres yapiyorduk ki eşimde sorun vardi tam 2.kez tup bebek yapacakken ben saldım kendimi olmuyor nasilsa diye o ay hamile kaldım canım.Amin Allah razi olsun cumle isteyenlere insaallah. Herkes oyle diyor ama olmadikca tedirgin oluyorum bide etraf baskisi flan insan stresten kurtulamiyor
Amin insaallah biz ilk bastan beri cok istiyoruz esimle ama esim doktora gitmiyor ben cok istiyorum yani gidip en azindan birsey varmi diye ogrenmek istiyorum ama bu srec nasil gerceklesicek bi fikrim yok kimse duysun bilsin istemiyorum cok cabuk yayiliyor etrafaCok iyi anlarim seni canim benim de iki eltim var onlarin evlenir evlenmez oldu bizim 4senedir olmuyordu ilk sene biz istemedik tam düşündük olmadı bu zamana kadar cevre baskısı hep stres yapiyorduk ki eşimde sorun vardi tam 2.kez tup bebek yapacakken ben saldım kendimi olmuyor nasilsa diye o ay hamile kaldım canım.
Inşallah sende tez vakitte stresini yener bebeğine kavuşursun.
Cok uzuldum rabbim insaallah tez zamanda nasip etsin. Bana hep oyle dediler kurtajdan hemen snra olur diye benimde hic sekmedi adetim 7 aydir. Son iki aydir sdce iki uc gun gecikiyor cok umutlaniyoruz ama yinede sonuc ayniMerhaba geçmiş olsun öncelikle seninle aynı durumdayım 7 ay önce ekim ayının basinda gebeligim sonlandirildi. Tekrar hamile kalmak istiyorum ancak kalamadim. Halbuki kurtajdan sonra hemen hamile kalınır derler ama . Umutlanamiyorum bile adetim sekmiyor.
Ben yeni evliyim daha 1 sene olmadı hemen hemen korunurken hamile kaldım diyebilirim. Ama Sonu sağlıklı olmadı maalesef. Hsg falan cektirdin mi ? Tüpum kurtajdan dolayi kapandı mi acaba diye düşünüyorum . Doktorum hsg için çok erken diyor. Bu arada tek tüp tek yumurtalığım var.Amin insaallah biz ilk bastan beri cok istiyoruz esimle ama esim doktora gitmiyor ben cok istiyorum yani gidip en azindan birsey varmi diye ogrenmek istiyorum ama bu srec nasil gerceklesicek bi fikrim yok kimse duysun bilsin istemiyorum cok cabuk yayiliyor etrafa
Eşini baskı yapmadan ikna etmeye çalış canim, üstüne gittikçe ters teper. Benim eşimde çekine çekine gitmişti erkekler daha hassas oluyor bu durumda.Amin insaallah biz ilk bastan beri cok istiyoruz esimle ama esim doktora gitmiyor ben cok istiyorum yani gidip en azindan birsey varmi diye ogrenmek istiyorum ama bu srec nasil gerceklesicek bi fikrim yok kimse duysun bilsin istemiyorum cok cabuk yayiliyor etrafa
Ben ilk hamileligimden once gitmistim iki kere araliklarla tahlil verdim temiz cikti yumurtaliklarimdada birsey cikmadi ama 9 ay surdu hamile kalmamBen yeni evliyim daha 1 sene olmadı hemen hemen korunurken hamile kaldım diyebilirim. Ama Sonu sağlıklı olmadı maalesef. Hsg falan cektirdin mi ? Tüpum kurtajdan dolayi kapandı mi acaba diye düşünüyorum . Doktorum hsg için çok erken diyor. Bu arada tek tüp tek yumurtalığım var.
Evet bu benim esimse hersey ters tepiyor. Aksi biraz. Ama cok istiyorum ben birseyler yapmak bir sonuca varmak istiyorum artik. Simdilik birlikte gidelim sen girme dedim cnku oda biliyor benden sonra onu isticekleri gelmem flan dedi ama tamam demedim konustum sdce nolcak diyeEşini baskı yapmadan ikna etmeye çalış canim, üstüne gittikçe ters teper. Benim eşimde çekine çekine gitmişti erkekler daha hassas oluyor bu durumda.
Ve çok haklısın kimseye söyleme sorana dua edin cok istiyoruz tez vakitte nasip olsun diye.
Evet oyleymis gecen sene bakildiginda sknti yoktu ama suan ne durumda bilmiyorum bu yuzden gtmek istiyorum zatenTiroidlerini de mutlaka ko trol ettir ve progestan hormonunu onlarda etkiliyormus
Bi sorununuz yoksa klomen le devam edebilirsin bence yumurtaların uyarilmis olur. Benim biraz riskli olduğu için ben kullanamıyorum maalesef. Klomenle hamile kalan bir sürü insan var. Birde Dr kontrolünde biotin veya folik asit kullanabilirsin . İlk hamile kaldigimda çok sasirmistim Dr biotin kullandığın için yumurtan gelişmiştir demişti. Saç dökülmesi için kullanıyordum halbuki .Ben ilk hamileligimden once gitmistim iki kere araliklarla tahlil verdim temiz cikti yumurtaliklarimdada birsey cikmadi ama 9 ay surdu hamile kalmam
Evet klomenle hamile kalan cok kisi varmis insaallah benimde oyle olur surec uzamadan kalabilirimBi sorununuz yoksa klomen le devam edebilirsin bence yumurtaların uyarilmis olur. Benim biraz riskli olduğu için ben kullanamıyorum maalesef. Klomenle hamile kalan bir sürü insan var. Birde Dr kontrolünde biotin veya folik asit kullanabilirsin . İlk hamile kaldigimda çok sasirmistim Dr biotin kullandığın için yumurtan gelişmiştir demişti. Saç dökülmesi için kullanıyordum halbuki .
Kurtajdan sonra tüp tıkanması olabiliyormus ondan çok korkuyorum. O yuzden bende hsg çektirmeli miyim bilmiyorum doktorum erken diyor .Evet klomenle hamile kalan cok kisi varmis insaallah benimde oyle olur surec uzamadan kalabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?