hamile kalmak istiyorum :(

iismihann

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
69
12
13
31
kızlar yardım edin lütfen siteyi hep takip ediyorum bildiğim ne varsa uyguluyorum ama olmuyor 5 aylık evliyim ve hiç korunmadık ama hamile kalamadım ilişkiden sonra yatıyorum yumurtama günümü hesaplamaya çalışıyorum o gün birlikte oluyoruz ama doktorada gittim yumurtalıkların rahmin sağlıklı dedi ama

1 yıla kadar olmaması gayet normal canım, arkadaşım 8. ayda hamile kalmıştı bir diğeri 6. ayda

Dur bi bismillah.ne sabırsız tıoplum olduk.Daha 5 aylık evlisin.Hamile kalmayı bile düşünmesen iyi olur şimdiden.Hele bir evine evliliğine alış.Olur.İlla herkes ilk günden hamile kalacak diye birşey yok.Vakti zamanı var.

bu konu hakkında bir fikrim yok ama bir arkadaşımı anlatayım...

oda evlendiğinden beri korunmuyordu çocuk istiyordu yaklaşık 4 ay böyle devam etti.doktorada gitmedi.sonra annesini hastaneye yatırdılar bir müddet annesiyle ilgilendi ve 6.ay hamile kaldı.

yani demem o ki her ilişkinize illede çocuk olacak diye başlamayın stresten de olmayabilir.

Henüz 5 aylık evlisiniz ve bu güzel günlerinizi en özel yaşayacağınız anları çocuk olacak mı olmayacak mı stresiyle mi yaşıyorsunuz?

NİYE BU ACELE

Senin gibi hamile kalmak kcin didinen bir arkadasim vardi, ilk gunden basladi calismalara.Ilk 6 ay hic birsey olmayinca solugu doktorda aldi.
Doktor kendisine " bismillah bi dur, sanki senelerdir olmuyor gibi davraniyorsun. Bu takintili halinle gebelik sansini asagiya cekiyorsun, kafani takma rahatina bak. 1 - 1, 5 sene sonuc alamazsan o zaman bakariz" dedi.
Ne zaman kafaya takmayi birakti, aradan 3-5 ay gec eden hamile kaldi.
Bu kadar dusunme, akisina birak canim.

kafana çok takıyorsun
rahat bırak kendini..

kızlar kesinlikle acele ediyorum kendimede çok kızıyorum bırakcam artık hiç bişey hesaplamıcam duşunmicem diyorum ama Bi yandan çok istiyorum eşimde çok istiyo ama en buyuk etken kayınvalidem galiba

Sizden kaynaklanan bir durum yoksa esiniz bir urologa gorunsun ayrica evliligin oturmasi birbirinize ayni ortam icinde alismaniz en az 2 yilinizi alir acele etmeyin gezin tozun cocugun sorumlulugu esinizi ve Siz i yipratir ister istemez bekleyin derim ben ve olmayacak diye de korkmayin maddi olarak bebegin gelecegi icin birikim yapin

Sabret canim Rabbim gununu elbet yazmistir hakkinizda hayirlisi olsun.cok kafana takip strese girme oluruna birak

Bende istiyorummmm,
ama isyanlarda değilim yani.. Allah bilir en güzelini..
1 sene uğraştım hamile kaldım, 8 hafta demeden kaybettim..
2 ayı geçmiştir kürtajıma..
zordu, üzdü ama yıkmadı
Kendinizi dinlemeyin,
aklınız geldiğinde, canınızı sıktığında,
kendinize şunu söyleyin : ''Olacak, sadece en hayırlı zamanını bekliyor''

canım benim çok üzüldüm kesinlikle öyle hayırlısı inşallah rabbim tekrar nasip eder sana bebek

İlgini başka bir yöne kaydır emin ol işe yarıyor. Kendimden ve yakın arkadaşımdan biliyorum. Ben istemeyi bırakıp yüzme kursuna falan kayıt yaptırmıştım, arkadaşımda yaz geliyor yaza fit giricem spora yazılıcam falan derken hamile kaldı. Biz istedikçe vücut kendini istemsiz kapatıyor. Denemeni öneririm, inşallah tez vakitte isteğine kavuşursun ama acele etme 5 ay çok erken

Doktorlar boşuna en büyük etken stres demiyorlar. Burada bir çok üyenin de örnek verdiği gibi.
Hayırlısı deyin ve vücudunuzun saatini takip etmeyi bırakın. Dinlemeyin kendinizi. Başka şeyler yapın. Bu sürede evliliğinizin keyfini çıkarın. Çocuk olunca şimdiki gibi eşinizle rahatça başbaşa kalamayacaksınız.

Biz henüz çocuk için çalışmalara başlamadık Allah hemen nasip eder mi bilinmez ama sadece hayırlısı diyorum.
Bir kere hamilelik şüphesi yaşadım ki belirti bile yok gibi bir şeydi.
Gün içinde kendimi dinlerken mide bulantısından tut kasık ağrısına varana kadar hissediyordum.
Yani psikoloji insan vücudunda ciddi söz sahibidir.

Siz de problem yokmuş da eşinizin sağlıklı olduğuna ne kadar eminsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…