• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak istiyorum :(

kızlar yardım edin lütfen :KK43: siteyi hep takip ediyorum bildiğim ne varsa uyguluyorum ama olmuyor :KK43: 5 aylık evliyim ve hiç korunmadık ama hamile kalamadım ilişkiden sonra yatıyorum yumurtama günümü hesaplamaya çalışıyorum o gün birlikte oluyoruz ama doktorada gittim yumurtalıkların rahmin sağlıklı dedi ama :KK43:
hemen canını sıkma benim bi tanıdığım vardı 1 yıl uğraştılar hiçbir sorunları yoktu ama hamile kaldı sonra. bazen olabiliyor böyle durumlar. bir de eşinde baktırsın sperm durumunu. hiç bir problem yoksa zamanla olur gider stres yaptıkça herşey daha olumsuz olur moralini bozmayacaksın. herşeyin bir zamanı vardır. hem daha yenisin 5 ay olmuş daha acele etme kendi haline bırak. benim de olmuyor mesela ben ne yapayım 2 tüp denemem var olmadı erken menapoz durumum var yumurtam oluşmuyor:KK61:2 yıldır uğraşıyorum.

Bismillah 5aylik evlisin acelen ne bacim benim 3sene sonra oldu bebegim ne zaman kafan rahat oluyo hamile kaldimmi kalmadimmi sitresinden uzaklasiyosun oyle oluyo ama tavsiym acele etme akisina birak

gün aşırı ilişkiye girin yumurtlama zamanını kaçırma olsılığınız kalmıyor

:-)
kızlar yardım edin lütfen :KK43: siteyi hep takip ediyorum bildiğim ne varsa uyguluyorum ama olmuyor :KK43: 5 aylık evliyim ve hiç korunmadık ama hamile kalamadım ilişkiden sonra yatıyorum yumurtama günümü hesaplamaya çalışıyorum o gün birlikte oluyoruz ama doktorada gittim yumurtalıkların rahmin sağlıklı dedi ama :KK43:
hamile kalmak amacıyla birlikte oluyorsan olmaz sen vücudunu kasıyorsun ziyadesiyle..oluruna bırak bi bakmışın pat diye olmuşş

kızlar kesinlikle acele ediyorum kendimede çok kızıyorum bırakcam artık hiç bişey hesaplamıcam duşunmicem diyorum ama Bi yandan çok istiyorum eşimde çok istiyo ama en buyuk etken kayınvalidem galiba :KK43:
Biraz daha açar mısın bu kısmı? Çok mu baskı yapıyor? Neden baskı yapmasına müsaade ediyorsunuz? Ben evleneli 1 yılı geçti kv konuyu açınca anlatıyorum şimdi istemediğimizi. Önce kendini düşün, anne olmaya hazır mısın vs...

işe hesap etmeyerek, canınız istediğinde sevişerek başlayın.
Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Back
X