• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmaktan korkuyorum

dershaneci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
20
3
88
Malatya
31 yaşındayım özel bir kurumda öğretmenim hamilelik sırasında yaşanan sorunları düşünüp mide bulantısıyla dersten çıkmak düşük tehlikesi gibi hamilelikten korkuyorum.benim gibi olanlar varmı

hamilelik böyle olsa da çok güzel hayatımın en güzel olayı hamilelik
herkeste olacak diye bişey yok ben hafif bulantılarla geçirdim
işimi de yaptım hatta işim seninkinden de zor oluyor
ama sen bilirsin

canım eğer gerçekten bi bebek sahibi olmak istiyosan bu gibi şikayetlere göğüs gelmelisin...kararsız olduğunu düşünüyorum eğer gerçekten çok istesen bunları düşünmezdin...o yüzden emin olduktan sonra bebek sahibi olmayı dene derim ben...ayrıca bahsettiğin şikayetleri örneğin mide bulantısını ben çok şiddetli yaşıyorum sonrasını düşündükten sonra yani bebeğim aklıma gelince bişi kalmıyo onun o minik ellerini tuttucağımı hayal ediyorum canım....bugün öyle bi mide bulantısı yaşadımki kalkar kalkmaz inanırmısın yeter dedim nerdeyse ki daha 2 haftalığım....ama söylediğim gibi bebeğim geliyo aklıma bişiyim kalmıyo o yüzden ne istediğine karar ver

bence sen hazır değilsin iyice düşün taşın kararını ver ondan sonra kararını uygula.:kahve:

kötü olduğun dönemlerde rapor alma imkanın yok mu öle bişey yaparsın sen de o dönemleri evinde yatarak geçirirsin..

valla canım bazı şeyler psikolojik sen olacak diye düşünürsen olur.valla hamile kalmak için uğraşanlar senin yazdığını okuyunca bi ahhhh çekecekler.

canım en fazla çekeceğin bulantı süresi üç ay
Allah korusun düşük olsa yarım günde kalkan var olmadı 2 gün rapor alırsın ne bu yani hemen kovarmazlar herhalde...
(ben en kötüsünü düşünerek konuştum ama seni rahatlatmak için..
yoksa düşük oranı pek fazla değil ilk hamileliklerde

Doğru zamanı sen bilirsin tabiiki.
Hayırlısı olsun sizin için.Canını sıkma...

alakası yok hazır olmakla eşim şuan iş bulamadı bende işimden olmaktan korkuyorum:çok üzgünüm:

belki e eşin iş bulan kadar beklemek daha akıllıca olur
sen işini kaybetmesen de bebek yeni bir masraf anlamına geliyor
eşinin işi yokken alınacak bir karar değil gibi geldi.

Böyle bir konu açtığınıza göre, bebek istiyorsunuz.
Eşiniz işsiz diye bu kadar takıyorsanız bu durumu, o zaman bir süre daha erteleyebilirsiniz.
Çok rahat bir hamilelik geçirecekseniz bile,
bu kadar takmayla ve bu psikolojiyle,
zaten bu rahatlığı sağlayamazsınız gibi görünüyor.
Herkes çok zor bir hamilelik geçirecek diye birşey yok.

mucuzen senin içinde büyüdükçe bu korkularına gülersin
benimde çok bulantım oldu kustum herşey geçti unuttum
sürekli olan bişey değil
zaten dr bulantı için ilaç veriyor
ayrıca herkeste olucak diye bişey yok

bence şimdiden başla bebek calışmalarına b,liyomusun hemen olucagını

bak ben 2 bucuk yıldır isiyoum olmuyo

YÜCE RABBıM herkesin gönlüne göre versin

bence eşinin iş bulmasını bekle eğer bulantı,düşük gibi bi sorunla karşılaşırsan dershanede rapor olmaz heralde devlet olsa..ozaman işsiz bebeğe nasıl bakıcaksınız her ihtimali düşünmek gerek

Back
X