hamile kalmam için en uygun günler hangisi....

bora bey ben halen adet göremedim bugün 41gün oldu.kürtajdan ilk adetim 36gün
ikincisi 34gün sürdü ve ücüncüsü gelmedi halen 41gün oldu bugün halen tık yok.
20agustosda olmam gerekirdi tahmince ama olmadım ve o zamanda
kan testi yapmıştım 2,00 cıkmıştı.
dün idrar testi yaptım ama tek cizgi cıktı negatif yani....
sizce hamile olma ihtimali varmıdır halen yoksa idrar testi sonucu dogrumudur ????

merhaba doktor bey şimdiden tşk ederim
geçen yıl bir düşük yaşadım 10 haftalıktı ve klomen le hamile kalmıştım
şuanda son adet tarihlerim 2 haziran 3 temmuz 2 ağustos ve son adetimin 3 gününden itibaren yine klomen kullandım(doktor kontrolünde )(ayrıca testlerimiz normal çıkmıştı eşiminde benimde) acaba nezman test yapsam kesin bi bilgiye ulaşırım hamilelik için. birde adetten önce progesteron değerlerine bakılıp yorum yapılabiliniyomuş bunun hakkında bilgi verebilirmisiniz tşkler

Yoruma gerek kalmadan 1 Eylül Salı günü test yaptırmanızı öneririm...

sizce hamile olma ihtimali varmıdır halen yoksa idrar testi sonucu dogrumudur ????

Doğru olarak kabul edebilirsiniz. Doktorunuza başvurmanızı öneririm...

merhaba Bora bey
ben 1,5 yıllık evliyim 8 aydır çocuk düşünüyoruz henüz olmadı acaba yumurtlama günlerimi mi tutturamıyorum yardımcı olursanız sevinirim:)regl tarihlerim 23 agustos27 temmuz 30 haziran

merhaba doktor bey
en son adet tarihim 23 ağustos 22 temmuz 19 haziran yumurtlama günüm ne zamana geliyo birde benim adet döngüm 33 yada 35 gün sürüyo normal bi durum mu acaba
teşekkür edrim şimdiden

merhaba Bora bey
ben 1,5 yıllık evliyim 8 aydır çocuk düşünüyoruz henüz olmadı acaba yumurtlama günlerimi mi tutturamıyorum yardımcı olursanız sevinirim:)regl tarihlerim 23 agustos27 temmuz 30 haziran

27 günde bir adet görüyorsunuz. 10-12-14. günlere dikkat...

15 17 19 . günler derken regl in ilk gününgen sayıp 15. 17. ve 19. gün olarak mı hesaplıyoruz anlayamadım teşeşkkür ederim kolay gelsin

dr.bey son 3 ay adet günlerim
24 Haziran - 22 Temmuz - 23 Ağustos
şimdiden tşk, kolay gelsin.

bu benim size gecenlerde yazdıgım mesaj bor bey :utangac:

bugünki sorum size:
doktora gittim cumartesi günü ve doktor bana progestan diye bir hap yazdı biraz yan etkileri var sanırım.
daha halen adet göremedim bugün 45gün oluyor ne zaman bu ilaclardan dolayı adet görürüm????
ve doktorum 2ay dogum kontrol hapı kullan dedi adetim düzene girsin diye.
sizce mecburmuyum dogum kontrol hapını kullanmaya biz bir bebegimiz olsun istiyoruz ....cevap alırsam sevinirim

dr.bey merhaba,daha önce kuzenimin 28-29 günde bir adet gördüğünü ve şanslı günleri için 13.-14. ve 16. günler demiştiniz.14.günde ovulasyon akıntısının(şeffaf akıntı diyor) çok yoğun olduğunu söylüyor.büyük ihtimalle yumurta dün çatladı ama bugün 15.gün ve şeffaf akıntı düne göre yine biraz varmış.13.ve 14. günleri değerlendirmişler.yumurta dün çatladığı için acaba bugün de ilişki önerirmisiniz yoksa yine yarını yani 16.günü mü beklemeli?13.14 ve 15.günler ilişki olursa şansları yüksek olmuyormu?cevabınızı bekliyoruz..teşekkürler şimdiden..

dr.bey merhaba,daha önce kuzenimin 28-29 günde bir adet gördüğünü ve şanslı günleri için 13.-14. ve 16. günler demiştiniz.14.günde ovulasyon akıntısının(şeffaf akıntı diyor) çok yoğun olduğunu söylüyor.büyük ihtimalle yumurta dün çatladı ama bugün 15.gün ve şeffaf akıntı düne göre yine biraz varmış.13.ve 14. günleri değerlendirmişler.yumurta dün çatladığı için acaba bugün de ilişki önerirmisiniz yoksa yine yarını yani 16.günü mü beklemeli?13.14 ve 15.günler ilişki olursa şansları yüksek olmuyormu?cevabınızı bekliyoruz..teşekkürler şimdiden..

Oosit (yumurta) tüplerde 12-24 saat yaşamaktadır. Sperm ise tüplere ulaştıktan sonra 48-72 saat canlı kalmaktadır. Günaşırı ilişki yeterlidir, adamların canını çıkarmaya gerek yoktur :dance:. Aslen erkeğin sperm parametrelerinin düzelmesi için bir gün nadasa bırakılmaktadır. En kısa sürede bebeklerine kavuşmaları dileğiyle...

dr bey;
ben adet düzensizliği yaşıyordum evliliğimin ilk yılı 19 aylık evliyim dr bana cyclo progynova vermişti 1 ay kullandım beynine bebek istediğin için baskı uyguluyosun dedi tahlıl lerim ultrosonlar normal çıktı fakat fsh hormonu 12 normali değilmi bende 10 çıktı bu etkenmidir? ben tekrar bebek isteyince dr gittim şubatta tekrar cycloyu verdi bu ilaçla gebelikde olabilir sorun değil dedi
6 ay kullandım ben ilacı bu ay ilaçsız deniyorum 6 y içinde gebelik oluşmadı 7. aydayım 31 yaşındayım acaba günlerimi tutturamıyoruz yada genel araştırmaya başlıyım mı erken mi?
eşim tahlil yaptırmıyo
stres etken olurmu gebe kalamamaya

adetlerim 16 haziran, 13 temmuz 10 ağustos idi önemli günlerim sizce hangi günlerdi? birde ateş ölçme yapıyorum incelerseniz sevinirim

bu ay ilaçsız bir şekilde inş adet düzene girmiştir umarım bana fikir verirseniz sevinirm
yaşım 31

Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5çalışma +yakı
20 ağustos 11. Gün 36,6
21 ağustos 12. Gün 36,4 çalışma
22 ağustos 13. Gün 36,4
23 ağustos 14. Gün 36,5 çalışma
24 ağustos 15. Gün 36,2 çalışma
25 ağustos 16. Gün 36,4
26 ağustos 17. Gün 36,2 çalışma
27 ağustos 18. Gün 36,5
28 ağustos 19. Gün 36,3
29 ağustos 20. Gün 36,3 çalışma
30 ağustos 21. Gün 36,3
31 ağustos 22. Gün 36,3
01 Eylül 23. Gün 36,3
02 Eylül 24. Gün 36,2
03Eylül 25. Gün 36,3

merhabalar dr.bora bey...ben 3 yıllık evlıyım.artık bebek istiyoruz.6 aydır düşünüyoruz ama yumurtlama günlerini tutturamıyoruz sanırım.son 3 regl tarihlerim:7 ağustos-8 temmuz-7 haziran...yardımcı olursanız çok tşk.ederim.

Back
X