hamile kalmam için en uygun günler hangisi....

dr bey;
ben adet düzensizliği yaşıyordum evliliğimin ilk yılı 19 aylık evliyim dr bana cyclo progynova vermişti 1 ay kullandım beynine bebek istediğin için baskı uyguluyosun dedi tahlıl lerim ultrosonlar normal çıktı fakat fsh hormonu 12 normali değilmi bende 10 çıktı bu etkenmidir? ben tekrar bebek isteyince dr gittim şubatta tekrar cycloyu verdi bu ilaçla gebelikde olabilir sorun değil dedi
6 ay kullandım ben ilacı bu ay ilaçsız deniyorum 6 y içinde gebelik oluşmadı 7. aydayım 31 yaşındayım acaba günlerimi tutturamıyoruz yada genel araştırmaya başlıyım mı erken mi?
eşim tahlil yaptırmıyo
stres etken olurmu gebe kalamamaya

adetlerim 16 haziran, 13 temmuz 10 ağustos idi önemli günlerim sizce hangi günlerdi? birde ateş ölçme yapıyorum incelerseniz sevinirim

bu ay ilaçsız bir şekilde inş adet düzene girmiştir umarım bana fikir verirseniz sevinirm
yaşım 31

Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5çalışma +yakı
20 ağustos 11. Gün 36,6
21 ağustos 12. Gün 36,4 çalışma
22 ağustos 13. Gün 36,4
23 ağustos 14. Gün 36,5 çalışma
24 ağustos 15. Gün 36,2 çalışma
25 ağustos 16. Gün 36,4
26 ağustos 17. Gün 36,2 çalışma
27 ağustos 18. Gün 36,5
28 ağustos 19. Gün 36,3
29 ağustos 20. Gün 36,3 çalışma
30 ağustos 21. Gün 36,3
31 ağustos 22. Gün 36,3
01 Eylül 23. Gün 36,3
02 Eylül 24. Gün 36,2
03Eylül 25. Gün 36,3

Eskiden adet düzeniniz nasıldı?

merhabalar dr.bora bey...ben 3 yıllık evlıyım.artık bebek istiyoruz.6 aydır düşünüyoruz ama yumurtlama günlerini tutturamıyoruz sanırım.son 3 regl tarihlerim:7 ağustos-8 temmuz-7 haziran...yardımcı olursanız çok tşk.ederim.

30-31 günde bir adet görüyorsunuz. 14-16-18. günlere dikat....

Eskiden adet düzeniniz nasıldı?

evlenmedden önce arada hava değişim oluyodu ama evlenin ce 1 yıl boyunca 50 günde bir regl oldum arada 40 gün bazen normaldi 1 sene düzensizdi
şubattan beri de 6 ay ilaçla 28 günde oluyorum bu ay ilaç artık almadım
bide hazıranda denedim ilaçsız 30. gün regl oldum
3 aylık ateşimide göndereyimmi ?

evlenmedden önce arada hava değişim oluyodu ama evlenin ce 1 yıl boyunca 50 günde bir regl oldum arada 40 gün bazen normaldi 1 sene düzensizdi
şubattan beri de 6 ay ilaçla 28 günde oluyorum bu ay ilaç artık almadım
bide hazıranda denedim ilaçsız 30. gün regl oldum
3 aylık ateşimide göndereyimmi ?

Polikistik over sendromu olabilir. Doktor kontrolünde gebe kalabilirsiniz...

peki dr bey
ben evlenmeden 38 kıloydum 60 kıloya çıktım birden 22 kılo birden aldım bu etki yapmışmıdır adt düzensizliğine şu anda da 50 kıloya düştüm

Oosit (yumurta) tüplerde 12-24 saat yaşamaktadır. Sperm ise tüplere ulaştıktan sonra 48-72 saat canlı kalmaktadır. Günaşırı ilişki yeterlidir, adamların canını çıkarmaya gerek yoktur :dance:. Aslen erkeğin sperm parametrelerinin düzelmesi için bir gün nadasa bırakılmaktadır. En kısa sürede bebeklerine kavuşmaları dileğiyle...[/QUO

Dr.Bey merhaba,verdiğiniz yanıt için çok teşekkürler, ama ''Günaşırı ilişki yeterlidir, adamların canını çıkarmaya gerek yoktur '' cümlesini okuyunca çok ama çookk güldüm,ben bunu kuzenime gülmekten söyleyebilirsem,ileteceğim inşallah:roflol:tekrar teşekkürler...

doktor bey benim de son adetlerim 16 mayıs-12 haziran-8 temmuz-1 ağustos-31 ağustos.

son ay biraz bozuldu sanırım adetlerim:-(bu ay için şanslı günlerimi öğrenebilir miyim:-))

benimde sorum şu dr bey hamile kalmadam önce yapılması gereken testler nelerdir..
neler yapmak lazımmm sevgilerrrr

doktor bey benim de son adetlerim 16 mayıs-12 haziran-8 temmuz-1 ağustos-31 ağustos.

son ay biraz bozuldu sanırım adetlerim:-(bu ay için şanslı günlerimi öğrenebilir miyim:-))

26-27 günde bir adet görüyorsunuzç 11-13-15. günlere dikkat....

İlaç olmadan gördüğün adet esas düzeninizi belirlemektedir. O nedenle bu öneride bulundum...

dr bey ilaç almadan adet gecikmesi yaşadığım dönemde dr gittğimde alttan ultrosonla baktığında kist vs. hiçbişey rastlanmadı tertemız dedi
ama streslı bir yapım olduğu için hamıle kalmak için baskı uyguluyorsun yumurtalaıklara demişti hatta bi gittiğimde 16 mm yumurtam vardı
sizce dr bey cyclo progynovaya devam edip mi gebelik şansımı arttırıyım yoksa yumurtalama takıbıne dr gitsem ??

dr bey ilaç almadan adet gecikmesi yaşadığım dönemde dr gittğimde alttan ultrosonla baktığında kist vs. hiçbişey rastlanmadı tertemız dedi
ama streslı bir yapım olduğu için hamıle kalmak için baskı uyguluyorsun yumurtalaıklara demişti hatta bi gittiğimde 16 mm yumurtam vardı
sizce dr bey cyclo progynovaya devam edip mi gebelik şansımı arttırıyım yoksa yumurtalama takıbıne dr gitsem ??

Doktor kontrolünü öneririm...

Dr.bey yumurtanın catlayıp catlamadıgını bız anlayabılırmıyız belırtılerı olur mu...hiçbir problemimiz yok ama ne kadar uygun günlere uysak da olmuyor hamile kalamıyorum...ne yapmamız gerekir başka....

Doktorlar bugünler için var...

yani anlaymazmıyızzbilmiyorumkismile hayır akıntı olayı ve kasık ağrıları ateş yöntemi ????
tabıkı dr kontrolu olmalı gelimiş mi çatlama iğnesi gereklimi ama dr bey açıkca söylemek gerekirse hepimiz korkuyoruz okuduklarımızdan yanlış teşhisler le yumurtalamyı bile yok eden para harcasınlar diye hastalarının bu bebek sevdasını kullanan çok dr var inanın bundan korkanlardan biriyimboshayallersmile
izmirde bildiğiniz ve gerçekten dr olan birini bana önerebilirmisiniz? rica etsem bilmiyorumkismile

yani anlaymazmıyızzbilmiyorumkismile hayır akıntı olayı ve kasık ağrıları ateş yöntemi ????
tabıkı dr kontrolu olmalı gelimiş mi çatlama iğnesi gereklimi ama dr bey açıkca söylemek gerekirse hepimiz korkuyoruz okuduklarımızdan yanlış teşhisler le yumurtalamyı bile yok eden para harcasınlar diye hastalarının bu bebek sevdasını kullanan çok dr var inanın bundan korkanlardan biriyimboshayallersmile
izmirde bildiğiniz ve gerçekten dr olan birini bana önerebilirmisiniz? rica etsem bilmiyorumkismile

arkadasıma katılıyorum dr.bey.sizler de var olun...

Back
X