dr muayenesinde sağ taraftan yumurtladığımı öğrenmiştim o ay. çoğunlukla sağ tarafa doğru yattım. çoğunlukla diyorum çünkü ihtimal olan tüm günlerde şansımızı denedik günaşırı. bazen sola da yattım ama sonrasında bir süre dinlenmeye, hemen kalkmamaya dikkat ettim mutlaka. çok şükür hamileyim ve mart sonu gibi inşallah bebeğimiz olacak. umarım dileyen herkes hayırlısıyla çok fazla beklemeden bebeklerine kavuşur. .
merhaba canım bilgi paylaşımın için teşekkür ederim. baktım bir çok arkadaş sayende hamile kalmışlar. bende bu ay regl olursam dediğin şekilde denemek istiyorum. hemen sağıma dönüp popomun altındaki yastığı çıkarmadandı sanırım.
Allah evladın ve ailen ile sağlıklı mutlu huzurlu yıllar nasip etsin.
öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. allah sağlıklı bi şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
14 aydır deniyoruz bebişim olmuyo malesef. ben hep ilişkiden sora altımda yastık sağa yatarım kısmet olmayınca olmuyo herhalde.ama tabiki deneyin siz yine de:))))
kac yil qecmis ama kzlar bnde suan bunu okuyrak dendm ve uyquladm dha 6 qn var belli olmasna ama mrak ettiqm bi konu var her ay bi yumurtalk calisyo bz ne tarafa dncez nrdn bilczki hanqi taraf yumrtladqni