Hamile kalmanın en basit yolu :)

kızlar allah razı olsun bu topikten bu ay yaptım uyguladım denedim ve hamileyimmmmmmm 3 gün oldu öğreneli sağıma yattım sürekli ve sıcağa yakın su ile yıkandım testtedilip onaylanmıştır çok teşekkür ederim

buda bebişin test sonucu

Eki Görüntüle 212931

bende hep sağıma yattım ama tık yok bende.
Bende niye başarı sağlamıyor bu yöntemler.
Arkadaşım hamileleğin hayırlı olsun darısı bizlere inşallah.

Arkadaşlar merhaba...Öncelikle bu konuyu açan arkadaşa teşekkürler bende bu yöntemi kullanarak hamile kaldım bunu dün öğrendim...Tabiki rabbim nasip edince oluyor buda bizim sebebimiz oldu..

benimde 25 i yumurtlama günüm... bu geceden itibaren bende bu yöntemi deniycem...
2. denememiz olucak bu ay..umarım hayırlısıyla gelir bebişlerimiz..

yana dönüp yatınca akıo gibi gelio sanki:) offffffffffff bi amuda kalkmadığım kaldı birde bunu deneyim paylaşım için tskler kardesim:) bi sene olucak evleneli kocama evlilik yıldönümümüzde bebiş haberi vermek istiorum ama umudum yok olmazsa doktor yolu göründü artık

Arkadaşlar merhaba...Öncelikle bu konuyu açan arkadaşa teşekkürler bende bu yöntemi kullanarak hamile kaldım bunu dün öğrendim...Tabiki rabbim nasip edince oluyor buda bizim sebebimiz oldu..

sağol canım.darısı başına inşallah.walla canım bitek bu ay denedim.ve sonuç pozitif :)

allah senden razı olsun. rabbim sonunda nasip rtti bende 2 senedir uğraşıodum :) hep sağıma yattım ben ve gerçekten spermler dışarı kaçamadı :) arada bi sağ kasığım ağrır gbi oluo geçio.şuan hamileyim allaha şükür.test pozitif :)[/QUOTE]

sizlerden bu güzel haberleri almak çok güzel sizlerdende ALLAH razı olsun tüm isteyen arkadaşlarımıza ALLAH bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah ..

deneyipte hamile kalan herkese sevgiler..
bir duanız yeter

sizlerden bu güzel haberleri almak çok güzel sizlerdende ALLAH razı olsun tüm isteyen arkadaşlarımıza ALLAH bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah ..

daha fazla mutlu haber almak istiyorum

hadı bakalım bende denıycemm sonucu yazarımmm sıze ınsallah bı ıse yarar.ayakalrı havaya dıkmekle pek bı randıman alamadım alsam 1 yıldır denıyroum olurdu...

Çok enteresan, ayakaları havaya kaldırmayı cok denedık de bunu ılek kez duyuyorum :44: ben de pko'luyum. Deneme başarılı olursa hemencecık bıldırırım

benim doktorum her ay bitarafından yumurtlarsın dedii.. yani bi ay sag kasıktan bi ay sol kasıktan..
şimdi diyelimki sol kasıktan yumurtladım ama saga döndüm yine olurmu:)
bu ayda dedigin gibi yapalımmm denemekten zarar gelmez heralde:)

iste buuuuuuuuuuu umut hic bitmeyecek, insallah olur benim yumurtlamamda bu hafta denicem valla, ama arkadasin dedigi gibi ya ters yönde yumurtlarsam bende öbür yöne yatarsam) neyse bakalim olursa kesin haber vericem insallahhhhh

arkadaşlar ben çalışmalara haziranda başladım ve eylülde hamileydim. ağustosa kadar hep ayağımı havaya kaldırıodum belimin altına yastık koymuştum birsürü bişi işte. ama ağustosta son adetten sonra fazla irdelemedim çok rahat davrandım yine bel altıma yastık koyarak bazen sağa bazen sola dönerek yattım ama uzun süreli yattım. şükür rabbim bize bağışladı 17 haftalık hamişim ve inş oğlum olacak. size tavsiyem rahat olmanız ve sağa ve sola dönerek uzun süre yatmanız uyuyun bi süre. inş olacaktır

rahatlık işin hikaye kısmı, yıllardır bize bu öğretilmiş, stres gebeliğe engel.ne stresli kadınlar şıp diye hamile kalıyor.şans faktörü diyelim bence buna.kendimden iyi biliyorum ilk gebeliğimde plansız hamle kaldımi korunurken yani.düşük yaptım ve dr hemen hamile kalabilrim demesine rağmen attığımız hiçbir takla işe yaramadı.şansın varsa, allahta nasip ettiyse hamilesin, zmanı dolmadan olmuyor bu işler.keşke burdaki yöntemlerle hamile kalınabilse, şuan tüm isteyen kadınlar anne olurdu ama bu kadr kolay değil.Allah evladınızı size bağışlasın, sağlıcakla kucağınıza alın inş...

Son düzenleme:

Bende bir arkadaşım söyledi bu ay denedim.Sağıma yattım .İşallah olur 6 aydır deniyoruz.

yani hangi tarafınızın yumurtladığını bilemem doktora gidiyorsanız bunu size doktorunuz söyler

eğer gitmiyorsanız o zaman bir sefer sağ tarafa dönün sonra bir sefer solunuza dönün yarım saat yatın rahat olun eminim olucak

dr muayenesinde sağ taraftan yumurtladığımı öğrenmiştim o ay. çoğunlukla sağ tarafa doğru yattım. çoğunlukla diyorum çünkü ihtimal olan tüm günlerde şansımızı denedik günaşırı. bazen sola da yattım ama sonrasında bir süre dinlenmeye, hemen kalkmamaya dikkat ettim mutlaka. çok şükür hamileyim ve mart sonu gibi inşallah bebeğimiz olacak. umarım dileyen herkes hayırlısıyla çok fazla beklemeden bebeklerine kavuşur. .

merhaba canım bilgi paylaşımın için teşekkür ederim. baktım bir çok arkadaş sayende hamile kalmışlar. bende bu ay regl olursam dediğin şekilde denemek istiyorum. hemen sağıma dönüp popomun altındaki yastığı çıkarmadandı sanırım.
Allah evladın ve ailen ile sağlıklı mutlu huzurlu yıllar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…