pko yu dert etme canım suğan suyu işe yarar diye biliyorum ama sen yine bugünden sonra sağa sola dönerek yat bence inşallah güzel haberlerini alırız...
kızlar allah razı olsun bu topikten bu ay yaptım uyguladım denedim ve hamileyimmmmmmm 3 gün oldu öğreneli sağıma yattım sürekli ve sıcağa yakın su ile yıkandım testtedilip onaylanmıştır çok teşekkür ederim
buda bebişin test sonucu
Eki Görüntüle 212931
Arkadaşlar merhaba...Öncelikle bu konuyu açan arkadaşa teşekkürler bende bu yöntemi kullanarak hamile kaldım bunu dün öğrendim...Tabiki rabbim nasip edince oluyor buda bizim sebebimiz oldu..
Kızlar dikkatimi çekti konu başlığı ben daha önce hamile kaldım 4 kez ama hep kaybettim ama denemeye devam başka şansım yok.Bende bacaklarını tavana dikenlerdenim kolay hamile kalamıyorum bu ay deniycem sonuç alanlar olmuş zaten çok da mantıklı arkadaşın tavsiyesi.Bu eski teyzeler şimdiki proflardan daha iyi valla
sağol canım.darısı başına inşallah.walla canım bitek bu ay denedim.ve sonuç pozitif :)
ewet kesinlikle katılıorum.çok ayıptır sölemese biz esimle beraber olurken,artık ben de mi çok boşalıodum noluosa,esim çıkınca dışarı fışkırıodu hepsi.hepp akıodu.ama busefer eşime bi 5 dk çıkmamasını söledim.ve belimin altında yastık duru sekilde yatıodum.bi 5 dk sonra çıktı..hemen yavas yavas akmasınnar die sağıma döndüm dizlerimi yanyana kapadım.ve en az yarım saat öle bekledim.allaha şükür hamişim
yorum yapan herkese tekrar teşekkürler..
evet doktorada onaylattım çevremede onaylattım..
bende pkoluydum..
3 aşılama geçti başımdan..
tam tüp bebek derken o teyze söyledi ve bugün kucağımda 7 aylık bebeğim var...
DENEYİN NE KAYBEDERSİNİZ...
AMA BİR EVLAT KAZANABİLİRSİNİZ..
BANADA BİR DUA EDERSENİZ BU KARDEŞİNİZİ SEVİNDİRİRSİNİZ
canımmmmmmmmmmmmmm Allahhh senden razı olsunnnn
tam 1 senedir bebeiş istiodukkk ama bi türlü olmuodu
bu ay senin söylediğini yaptım sağ tarafıma yattaım
eşime kuvvet macunu yedirdim arada bende yedim ondann
veeeeeee sonuç hamileyimm buugün öğrendimmmm
inş kesesinide doğumunuda görmeeyi nasip eder Rabbimmmmmm
bende senin gibi yana yatmayı şiddetle tavsiye ediyorum
belki bundan olmadı benşm bebeişim ama şunu farkettim bacaklarımı havaya dikince bile spermlerin bi kısmı haraket edince çıkıodu
ama hemen yana dönünce hepsi ama hepsi içeride kalıyo
lütfen bebiş isyetenler denesin ve akmadığını göreceklerrr
allah senden razı olsun. rabbim sonunda nasip rtti bende 2 senedir uğraşıodum :) hep sağıma yattım ben ve gerçekten spermler dışarı kaçamadı :) arada bi sağ kasığım ağrır gbi oluo geçio.şuan hamileyim allaha şükür.test pozitif :)
arkadaşlar ben çalışmalara haziranda başladım ve eylülde hamileydim. ağustosa kadar hep ayağımı havaya kaldırıodum belimin altına yastık koymuştum birsürü bişi işte. ama ağustosta son adetten sonra fazla irdelemedim çok rahat davrandım yine bel altıma yastık koyarak bazen sağa bazen sola dönerek yattım ama uzun süreli yattım. şükür rabbim bize bağışladı 17 haftalık hamişim ve inş oğlum olacak. size tavsiyem rahat olmanız ve sağa ve sola dönerek uzun süre yatmanız uyuyun bi süre. inş olacaktır
rahatlık işin hikaye kısmı, yıllardır bize bu öğretilmiş, stres gebeliğe engel.ne stresli kadınlar şıp diye hamile kalıyor.şans faktörü diyelim bence buna.kendimden iyi biliyorum ilk gebeliğimde plansız hamle kaldımi korunurken yani.düşük yaptım ve dr hemen hamile kalabilrim demesine rağmen attığımız hiçbir takla işe yaramadı.şansın varsa, allahta nasip ettiyse hamilesin, zmanı dolmadan olmuyor bu işler.keşke burdaki yöntemlerle hamile kalınabilse, şuan tüm isteyen kadınlar anne olurdu ama bu kadr kolay değil.Allah evladınızı size bağışlasın, sağlıcakla kucağınıza alın inş...
Bende bir arkadaşım söyledi bu ay denedim.Sağıma yattım .İşallah olur 6 aydır deniyoruz.
yani hangi tarafınızın yumurtladığını bilemem doktora gidiyorsanız bunu size doktorunuz söyler
eğer gitmiyorsanız o zaman bir sefer sağ tarafa dönün sonra bir sefer solunuza dönün yarım saat yatın rahat olun eminim olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?