Hamile kalmanın en basit yolu :)

1riposte

evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
171
4
46
İstanbul
Ben bunu denedim ve inanın doğru .....

hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....

bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık

tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi

EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....

TATİLDE DENEDİK...

TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....

SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...

SONUÇLAR İYİ OLURSA BİR DUANIZ YETER BANA...

Kesin ilk çalışmada denicem

kesin deniycem sağol
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim

merhaba arkadaşlar bunu bende duymuştum sağ tarafa yatarsanız oğlunuz olurmuş sol tarafa yatarsanızda kızınız olurmuş arkadaşlar

merhaba arkadaşlar bunu bende duymuştum sağ tarafa yatarsanız oğlunuz olurmuş sol tarafa yatarsanızda kızınız olurmuş arkadaşlar

ben sağ tarafıma dönmüştüm devamlı doğru olabilir çünkü sağ tarafımdaki yumurtalığımda daha az kist vardı

ve oğlum varr

eşinin spermi olmayıp doktorun tavsiyesiyle bu yöntemle hamile kalan arkadaşım ve ben bu deneyi sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum...

Yardımım olursa ne mutlu bana...

ya ben hap kullandığım için seneye denicem bebek çalışmalarımı Allahım nasip eder inş

sırt üstü yat,yüz üstü yat,sağ veya sola yat...hepsi zaten söylenen şeyler...demek ki olacağı varsa nasıl yattığının bir ehemniyeti yok !..

ama sen denemiş ve iyi sonuşla karşılaşmışsın (maşaallah)bunu bizede bir ümit olarak sunmuşsun..allah razı olsun...iyi niyetin yeter..,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…