hamile kalmanın en kolay yollları nelerdir?

Mylovebaby

Minik kuş...
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
463
147
53
Günaydıın arkadaşlar yeni anne olma yolunda ilerleyen anne adaylarına yani bizlere yardımcı olurmusunuz sizler nasıl hamile kaldınız neler yaptınız?

Son düzenleme:
5 aylık evliyim rabbim bu aya nasip etti doktor doktor gezmedik şükür anne olmak istiyor muydum evet istiyordumm ama ben rabbime bırakmıştım açıkçası aslında bakarsan ovulasyon yani yumurtlama dönemini pek dikkate almamıştım yeni evli oldugum içinde stres sıkıntı vardı bi takım bu da etkilemiş olabilir onun dışında yengemin tavsiyesi üzerine ilişkiden sonra hemen ayağa kalkılmamalıymış 1 saat falan dinlenecekmişin ayaklarını istersen yukarı tut.. Onun dışında adetten 5 gün sonra 11 gün ilişki olabilir sana tavsiyem bebek istiyorsan yumurtlama günleri üst üste ilişki olabilir bi de bu süreçte ısırgan otu çayı iç Yumurtalıkları iyi geliyormuş ben içtim ama hiç öyle hamile kalırım diye değil iyi gelmişti daha sonra o ay mucizem gerçekleşti rabbim herkese nasip etsin tüm isteyen herkese

Maşallah gözünüz aydın benim adet döngüm 28 günde bir yani herşeyim normal yumurtlama günlerimde genelde 14. Gün veya 15. Gün olarak görünüyor adetim biter bitmez ilişki oluyor ama bende hemen kalkmıyorum ama çok uzun süre durmuyordum en fazla 20 dakika kalkmıyorum uzanıyorum ondan sonra kalkıp duşa giriyorum bu etkilemiş olabilir belki aslında daha adetime 7 gün var bend3 bu ay pek ciddiye almadım ama pepapp uygulamasıyla en yüksek yumurtlama gününde iki gün ilişkimiz oldu birinde hiç dusa falan girmedim uyudum direk amadiğer günde duşa girmiştim bugünde test yaptım belki erken öğrenirim diye hiç bir belirtim yok ama yumurtlama günü ilişki olduktan sonra bir hafta boyunca su gibi akıntım oldu afedersiniz sanki çişimi tutamıyormuş gibi yemek kaşığı boyutunda çamaşırım ıslanıyordu bir hafta böyle oldu hergün simdi ise hiç bir belirtim yok ve bu su gibi akıntı ilk defa oldu onada hamilelik belirtisi diyenler var internettede yazıyor ama bilemiyorum

Bu arada bende 9 aylık evliyim

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bana bende anne olmayı çok istiyorum daha deneyeli 2 ay oldu ama insan sabırsızlanıyor

Günaydıın arkadaşlar yeni anne olma yolunda ilerleyen anne adaylarına yani bizlere yardımcı olurmusunuz sizler nasıl hamile kaldınız neler yaptınız?
Merhabalar. Benim de ilk 8 ay olmamıştı ama tsh yüksek çıkmıştı ilaç başladık bir ay sonra gebelik oldu ama boş gebelikti kürtaj oldum malesef. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Iki gebeliğimde de yumurtlama testi kullandım. Yumurtlama gününe kadar 3 günde bir ilişki, yumurtla günü ve sonraki iki günü ard arda değerlendirdik. Bnde yatakta uzandım 20-30 dk ayaklarımı duvara dik bir şekilde yasladım ama hemen sonrasında hiç duş almadım sabahı bekleyip aldm.ve eşime yumurtlama gününe kadar keçi boynuzu pekmezi içirdim. Rabbim inşallah en kısa zamanda size de nasip eder

Maşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. inşallah benimde yakın zamanda olur bende güzel haberleri bekliyorum galiba benim tek hatam ilişkiden sonra duşa girmek bu sefer adet günüme 7 gün kaldı o günü bekleyeceğim eğer şimdide gebelik yoksa bir dahakine duşa girmeyi düşünmüyorum aynı sizin gibi bende ilişkiden sonra bacaklarımı yatağın başlığına dayalı bir şekilde 20 dakika falan bekliyorum ama ondan somra duşa girdimde spermler çıkıyordu ama onu da bir doktordan dinlemiştim önemsememiştim içeri giden sperm gidiyor geri kalanı çıkar demişti o yüzden ama bu sefer olmazsa ilişkiden sonra duşa girmeyeceğim inşallah yakın zamanda bebişim olur

Birde şuanda kasıklarımda ara ara sancı, oluyor ama adet yaklaştığı için mi yoksa gebelik oluşması için, mi emin değilim bugün sabah test yaptım ama ilk idrar değildi ve zaten belli olması için erken bir süre daha 7 gün var adetime inşallah bu sefer hamileyimdir de tekrar tekrar denemeye gerek kalmaz yoksa insan çok üzülüyor kendini kötü hissediyor negatif testler gördükçe.

Belirti hiç arama cnku gerçekten hamile olduğunda inan anlamayacaksn nasıl ya diyeceksin hiç bi belirtim yok ki diyeceksin. Evet test için çok erken ben 4 gün kala öğrenmiştim

Belirti hiç arama cnku gerçekten hamile olduğunda inan anlamayacaksn nasıl ya diyeceksin hiç bi belirtim yok ki diyeceksin. Evet test için çok erken ben 4 gün kala öğrenmiştim
Bugün rüyamda 16 haftalık hamile olduğumu öğreniyordum o yüzden bugün test yaptım dedim bu rüya bir işaret olabilir. Mi diye

Bana bir arkadasim hamile kalmanin yolu istememek, dusunmemek demisti :) kafaya taktikca sikinti olabiliyor. Hamile kalmaya kanalize olmayip, bol bol korunmadan iliskiye girmek, anin keyfini yasamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…