hamile kalmanin yolu

MINURE

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
949
10
0
Azerbaycan
bebek yapmak isteyinde alinmiyor.neden 1.allah istedigi zaman verir,sen degil.2.yapmaya karar verince cok uzerine dusuyoruz ve psikolojik olarak hamile kalamiyoruz.insan kafasina takmadigi ve dusunmedigi surece bir bakmiski,hamile.gebe kalmanin en iyi yolu.hic dusunme hesaplama sadece yumurtlama donemi iliskide ol.beynini yorma.sadece zefk almana bak.beynini yorarsan beyin gebeligini engeller.gebe kalmak icin hic 1 pozisyon ve ya 20-30 dakika uzanmak ve.seyler gerekmez.oyle olsaydi tecavuzle hamile kalanlar olmazdi.yazin cevaplayim.

katılıyorum,çok doğru:46: böyle pozisyon,mozisyon düşününce insan stres oluyo:50:

evet belki doğru diyorsun ama, 1 yıdan fazla süredir bebek tedavisi gören biri olarak kafaya takma diyenlere kızıyorum. bebek tedavisi görüp, doktorun şu günler ilişki onun dışında yok demesiyle ilişkiye giren, günde 5-6 tane ilaç içen, kendine her an dikkat etmesi gereken, doktorun ağır kaldırma kendini yorma, kilo ver diye uyarılarına uymaya çalışan, etrafta her görenin üzerine vazife gibi bebek sormasına üzülen biriyseniz eğer nasıl kafanıza takmadığınızı bana da anlatın bende takmamaya çalışayım....

evet belki doğru diyorsun ama, 1 yıdan fazla süredir bebek tedavisi gören biri olarak kafaya takma diyenlere kızıyorum. bebek tedavisi görüp, doktorun şu günler ilişki onun dışında yok demesiyle ilişkiye giren, günde 5-6 tane ilaç içen, kendine her an dikkat etmesi gereken, doktorun ağır kaldırma kendini yorma, kilo ver diye uyarılarına uymaya çalışan, etrafta her görenin üzerine vazife gibi bebek sormasına üzülen biriyseniz eğer nasıl kafanıza takmadığınızı bana da anlatın bende takmamaya çalışayım....

bak canim 1yil olduysa birazcik kafana takman normal.ama benim bahs etdigim.neden bebegim olmuyor dusuncesi degil...kafana takmak su anlamda...ev odevi yapar gibi evet bugun mutlaka iliskiye girmleiyiZ,doktor bunu soyledi,bu sekilde yapalim ve.s seyler gerekmez.kafana taksan bile zamana burak.eger esin ve sende her sey yolundaysa,hic 1 sorun yoksa.tabiki,bebekte olucak.sana bebegi soranlara henuz erken istemiyoruz soylersen,kendinide bu fikre alisdirirsin ve 1 bakarsinki,hamilesin.

Back
X