- 28 Aralık 2012
- 396
- 290
- 333
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.081
Allah'tan umut kesilmez canım.Ben forumda okumuştum kilolu olupta hamile kalabileni.Bunları düşünüp sıkıntı yapma kendine.Vakti zamanı gelince inşallah olacaktır.Bol bol dua edelim.İnşallah hepimiz o duyguyu tadacaz.canım 20 kutu klomen 4 kür de menogen kullanmısım yanı butun haklarımı kullanmısım artık bu tedavıler bende ıse yaramaz mıs tup bebek tek care bıssuru yumurtam oluyor ve hıcbırı 12 mm yı gecmıyor
ewet vaktı gelınce olucaktır eger yazılmıssaAllah'tan umut kesilmez canım.Ben forumda okumuştum kilolu olupta hamile kalabileni.Bunları düşünüp sıkıntı yapma kendine.Vakti zamanı gelince inşallah olacaktır.Bol bol dua edelim.İnşallah hepimiz o duyguyu tadacaz.
pes etmıyorum da mucadele etmek de ıstemıyorum bıraz kafamı toplamam lazım cocuk ısını kafamdan cıkarmam lazımAdreee lütfen ümidini yıtırme, bence bitkilerde ara temmuz ayına kadar pes teme lüten
Canım bişey soracam sana.Hangi kürleri yaptın sen.Ben orayı kaçırmışımİnş. Melek bende umutlu değildim başka hastalık için doktora gittim eve pozitif kan testiyle döndüm bir sürü ilac verdi doktor gecen aydan grip olmuştum öksürük kalmıştı ve sesim kısılmıştı bunlara ilac alayım dedim şimdi dondum kaldım :))) inş, seninde güzel haberlerini alırız
ama kılolu olunca tup bebek yapmıyorlar cnm benım ısın kotusu kılo veremıyorum neden bılmıyorum dıyet yapıyorum spor yapıyorum yok veremıyorumAllah'tan umut kesilmez canım.Ben forumda okumuştum kilolu olupta hamile kalabileni.Bunları düşünüp sıkıntı yapma kendine.Vakti zamanı gelince inşallah olacaktır.Bol bol dua edelim.İnşallah hepimiz o duyguyu tadacaz.
bende olmuyo ıste benım kılo yemekten degıl pkodan pko yetmısyormus gıbı bırde multıkıstık mısım o cıktı basımaıza bakalım daha neler cıkacakAdree bende kiloluydum ve dukan diyeti ile 15-20 kilo vrdim inan azmle başardım stres yaptıkca insan bişeyler atıştıro stres yapma ayrıca çok kilolu olup hamile kalan var olumsuz düşünme
Canım bişey soracam sana.Hangi kürleri yaptın sen.Ben orayı kaçırmışım
Bende bu ay incir havuç kürü yaptım.Eşimde keçi boynuzu pekmezi yedi halada yiyor.Bende inciri yemeğe devam ediyorum Suyunu içmeyi bıraktım.Bide keçi boynuzu suyunu kaynatıp içtim.Ama onu fazla içmedim :)Küre başlayalı bu ikinci ayım bal tarcın çörek otu ilk ay tek kendim yapmıştım ikinci ay bal tarcın çörek otu kürü devam ederken aynı zamanda bol bol üncir yedim ve eşimede keciboynuzu kürü ile çakşir kökü suyu içirdim inş. Hamileyim.
Bal tarcın çörek otuna adetin ikinci günü başlayıp 12. Gün bıraktım eşime kürleride ben adetılunca başlatmıştım bakalım yarın değerim yükselirde herşey yolunsa gider
Ben kürlere kalben inanıp yaptım
İnşallah bize güzel haber verirsin :)Bende bu ay incir havuç kürü yaptım.Eşimde keçi boynuzu pekmezi yedi halada yiyor.Bende inciri yemeğe devam ediyorum Suyunu içmeyi bıraktım.Bide keçi boynuzu suyunu kaynatıp içtim.Ama onu fazla içmedim :)
Küçük bir ihtimal ama inşallah tatlım :)İnşallah bize güzel haber verirsin :)
canım benim ne güzel yaa bu aralar sürekli hamile haberi alıyoruz.Allah tamamına erdirsin bitanem.Saglıklı sıhatli kucağına almayıda nasip etsin.Bol bol dua edin bize hamişlerin duası daha çabuk kabul olur.kızlar bi müjdem var hamileyim bugun ögrendim :):) bu mubarek günde hepinize dua ediyorum yüce rabbim en kısa zamanda sizede tüm isteyen arkadaşlarımızada nasip etsinhep dualarımdasınız
hayrlı olsun sağlıkla :) bu arada hamile kalma aşamalarınızı anlatabilirmisiniz? ovulasyon tetsi kullandınız mı? kaçıncı gün öğrendiiniz ?kızlar bi müjdem var hamileyim bugun ögrendim :):) bu mubarek günde hepinize dua ediyorum yüce rabbim en kısa zamanda sizede tüm isteyen arkadaşlarımızada nasip etsinhep dualarımdasınız
kızlar bi müjdem var hamileyim bugun ögrendim :):) bu mubarek günde hepinize dua ediyorum yüce rabbim en kısa zamanda sizede tüm isteyen arkadaşlarımızada nasip etsinhep dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?