hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Slm kızlar tekrar kan tahlil sonucumu aldım ilksonucum
19 da 26,05
21 de yani bügün sonucum 76,30
kan değerimdeki yükseliş iyi değilmi arkadaşlar bügün adet günümdü ltfen cvp yazın ???
Çok heycanlıyım herpünize dua ediyorum aklı dasınız ve hep duacı olucam

Evet güzel seyrediyor duaların bizimle oldun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize

Evet güzel seyrediyor duaların bizimle oldun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize
Canım benim cvp verdiğin için çok sağol inş. Rabbim sağlıklı kucağıma almayı nasıp etsin bana ve hepimize .
Elbetteki dualarımda olucaksınız bu yolların nekadar zor ve stresli olduğunu bilğyorum ve her daim dualarımda olucaksınız

Evet cnm degerin cok guzel artiyor masallah

Hamile kalan arkadaşlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin ve ben gibi bekleyen bütün arkadaşlarıma hayırlısı ile versin bebişlerimizi..
Az önce ovulasyon testi yaptım yumurtlamamın 3 günde geldiğini söylüyor pembeleşmiş bugunleri değerlendireyim kocişimle ,inşallah güzel haberler veririm bende buraya hamıleyim yazarım

Evet cnm degerin cok guzel artiyor masallah

Cvp versiğin için teşekkür ederim hepiniz dualarımdasınız Sakın ümidinizi kesmeyin bende çok ağladım yıkıldım yorulduğumu hissettiğim zamanlar çok oldu duayı hiç terk etmedim ben gibi olan herkese ve kendime dua ediyorum ve dualarım yine sizlerle olucak

Napicaz ki cnm elden gelen herseyi yaptim gelmeyen icin de dua ama umudum istegim sevkim kirildi yoruldum ama napcan kuzum dua et sen bize

SM34 Canım cok tebrik ediyorum taze anne adayı olarak bize önerebileceğin bişey var mı nasıl hamile kaldın yumurtlama günleri gün aşırımı oldu ne kadar zamandır bekliyordun ?

Napicaz ki cnm elden gelen herseyi yaptim gelmeyen icin de dua ama umudum istegim sevkim kirildi yoruldum ama napcan kuzum dua et sen bize

Adreee yoktan var eden Allah tır şevkinde kırılmasın cabanın ve gayretinin karşılığını alıcaksın yeterki ümüdini yitirme olucak inan olucak öpüyorum seni elbette duamdasın

çocuk istiyorum 3-4 adettir tık yok bugün bitti çalışmalara başlasam mı başlmasam mı grip oldum.off

SM34 Canım cok tebrik ediyorum taze anne adayı olarak bize önerebileceğin bişey var mı nasıl hamile kaldın yumurtlama günleri gün aşırımı oldu ne kadar zamandır bekliyordun ?

Teşekkür ederim canım benim evet bu ay farklı yöntemler denedim sizlere yazyım inş. Sizlerede faydası olur, bal tarcın çörek otu kürünü yaptım kendim için ve eşimede çakşir kökü suyu + keciboynuzu kürü uyguladım ve adetimden sonra gün aşırı beraber olduk ve netten hesaplanan yumurtlama tarıhım şubatın 7 diyodu ve bende ayın 7 gündüz beaber oldum ve peşpeşe 3-4 gün ara vermedim ve gece hiç kalkmadan sabaha kadar uyudum, yumurtlama günümde peşpeşe ilişkiye girmemdeki mantığım zaten eşim çakşir kökü suyu ve keciboynuzu krü kullanıyodu spermler güçlü olur dedim ve bol bol dua ettim her namazımda ve inş, sağlıklı kucağıma almayı imanlı yetiştirmeyi rabbim bana ve herkese nasip eder AMİNNN

Bayanlar iyi akşamlar. Testlerimin karisikligindan tedirgin olup dr. Gittim ama kimyasal gebelik olduğunu söyledi. Normalde adet olman gerek dedi dr. Hatta sonuçlara bakınca bi hafta içinde adet olman gerek dedi ama hala adet olmadim düşük olacak dedi.ilaç da vermedi.acaba düzelme ihtimali oluyormu Rabbimin işi belli olmaz ama yine de adet olmayınca tedirginim

Adreee yoktan var eden Allah tır şevkinde kırılmasın cabanın ve gayretinin karşılığını alıcaksın yeterki ümüdini yitirme olucak inan olucak öpüyorum seni elbette duamdasın
Cok sagolasin cnm benim sende hatirlisiyla kucagina alirsin insallah

Offf cok uzuldum cnm insallah tutunur sana baska dra gorundun mu acaba degerin kac ki dusecek dedi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…