- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.144
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.121
Ewet ayni boyle ilk bebegime hamile kaldim bak cnm rahim agzi tedavili gebeliklerde riskli oluyo orayi ihmal etme gebe kalincaEvet sukru torbali da sizinki de mi oydu
Canim şu an Karnım yanıyor resmen hafif kramp tarzı gazla karisik birsey varCanim bu gunu degerlendir mutlaka
Evet güzel seyrediyorSlm kızlar tekrar kan tahlil sonucumu aldım ilksonucum
19 da 26,05
21 de yani bügün sonucum 76,30
kan değerimdeki yükseliş iyi değilmi arkadaşlar bügün adet günümdü ltfen cvp yazın ???
Çok heycanlıyım herpünize dua ediyorum aklı dasınız ve hep duacı olucam
Canım benim cvp verdiğin için çok sağol inş. Rabbim sağlıklı kucağıma almayı nasıp etsin bana ve hepimize .Evet güzel seyrediyorduaların bizimle oldun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize
Benimki sukru tanzer coksenim idi isimleri ayniymis ama tedavinden insallah olumlu sonuc alacaksinEvet sukru torbali da sizinki de mi oydu
Evet cnm degerin cok guzel artiyor masallahSlm kızlar tekrar kan tahlil sonucumu aldım ilksonucum
19 da 26,05
21 de yani bügün sonucum 76,30
kan değerimdeki yükseliş iyi değilmi arkadaşlar bügün adet günümdü ltfen cvp yazın ???
Çok heycanlıyım herpünize dua ediyorum aklı dasınız ve hep duacı olucam
Uzulme iste yumurtluyosun demekki ben 6 aydir yumurtlamadimCanim şu an Karnım yanıyor resmen hafif kramp tarzı gazla karisik birsey varvücut isim yükseldi. Birazdan bir test daha yapicam
Evet cnm degerin cok guzel artiyor masallah
Canim 15 dk önceki testim' Nasıl? Eki Görüntüle 1426292Uzulme iste yumurtluyosun demekki ben 6 aydir yumurtlamadim
Napicaz ki cnm elden gelen herseyi yaptim gelmeyen icin de dua ama umudum istegim sevkim kirildi yoruldum ama napcan kuzum dua et sen bizeCvp versiğin için teşekkür ederim hepiniz dualarımdasınız Sakın ümidinizi kesmeyin bende çok ağladım yıkıldım yorulduğumu hissettiğim zamanlar çok oldu duayı hiç terk etmedim ben gibi olan herkese ve kendime dua ediyorum ve dualarım yine sizlerle olucak
Napicaz ki cnm elden gelen herseyi yaptim gelmeyen icin de dua ama umudum istegim sevkim kirildi yoruldum ama napcan kuzum dua et sen bize
SM34 Canım cok tebrik ediyorum taze anne adayı olarak bize önerebileceğin bişey var mı nasıl hamile kaldın yumurtlama günleri gün aşırımı oldu ne kadar zamandır bekliyordun ?
Cok sagolasin cnm benim sende hatirlisiyla kucagina alirsin insallahAdreee yoktan var eden Allah tır şevkinde kırılmasın cabanın ve gayretinin karşılığını alıcaksın yeterki ümüdini yitirme olucak inan olucak öpüyorum seni elbette duamdasın
Offf cok uzuldum cnm insallah tutunur sana baska dra gorundun mu acaba degerin kac ki dusecek dedi sanaBayanlar iyi akşamlar. Testlerimin karisikligindan tedirgin olup dr. Gittim ama kimyasal gebelik olduğunu söyledi. Normalde adet olman gerek dedi dr. Hatta sonuçlara bakınca bi hafta içinde adet olman gerek dedi ama hala adet olmadim düşük olacak dedi.ilaç da vermedi.acaba düzelme ihtimali oluyormu Rabbimin işi belli olmaz ama yine de adet olmayınca tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?