hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

cok teşekür ederim canım
teşekür ederim canım allah her isteyene nasip etsin

merhabalar , ben iki yıllık evliyim yaklaşık bir yıldır arada ara vererek bebek istiyoruz, bende belki 10 kutu klomen kullanmışımdır, bu ay doktorunmu değiştirdimm rahim ağzında yara olduğunu, duvarımın ince olduğunu, her ay yumurtlamadığımı öğrendim bir yıldır boşuna uğraşmışım bu doktor klomen ve menagon verdi iğne 5 gün klomen bir gün iki tane bir gün üç tane ama sizin yazdıklarınızı okuyunca bende korktum ilk aylarda olmadıysa olmuyor demek bu iş

Ewet soyle dusun haklarini kullanmis oluyosun benxe iki gindur perisan oldum aglayip zirliyorum sadece

kızlar bi müjdem var hamileyim bugun ögrendim :):) bu mubarek günde hepinize dua ediyorum yüce rabbim en kısa zamanda sizede tüm isteyen arkadaşlarımızada nasip etsinhep dualarımdasınız
Cok sevindim cnm insallah saglikla kucagina alirsin cnm

Benim eski drumun tedavisine benziyo sukru mu adi

BENCE COK YAKIN CNM BUHUN YARIN YANI BUGUN BASLA ÇALIŞMALARA
Canim inşaallah yaaa 4 aydır hep boyleydi' inşaallah bu ay tutar. 9-13u degerlndirememistik. Bu sefer inşallah. Ovulasyon hesaplarından daha güvenilir bu testler galiba. Çünkü geçen iki ay hep 14. Günü bekledim ama maalesef olmadı

INSALLAH BU AY OLACAK CNM

Arkadaşlar Kendinizi hiç kasmayın mecburiyetten yada bebek olsun diye yapmayın yumurtlama gününe denk gelirse tabi daha büyük ihtimal.bende denemeler yapmıştım hiç ummadıgım anda hamile kaldım şimdi 8haftalığım düşünüyorum nasılda boşuna kasmısım kendimi.birde bol bol dua edin allahımdan isteyin mutlaka veriyor

inşallah bıze de verır canım tebrık edıyorum senı Allah kucagına almayı da nasıbetsın cnm bıze de dua et bana cok et nolur ben 4 yıldır ugrasıyorum

Arkadaşlar adetim hep 28 gün sürüyor. Bugün iyice farkettim sabah yataktan kalkarken ateşi yüksekti normal hale gore' bacakları gövde sicakti' karnını sağ tarafında baskı gibiyim gibi. Geçen 3 ay hep 14. Güne takıldım yerli yabancı sitelerde ovulasyon günü hesaplayicilariinda hesap yaptım. Ama demekki hesapsız olunca olucak belkide ' hayırlısı olsun hepimiz icin. Bu arada bir çok ovulasyon testi denedim' Gale. ..k, cert. . ..n En tutarlı pre....r oldu .

Aglama canim ya vardir bir vaktizamani evet cok zor ama ne yapalim sure uzadikca i sanda umut kalmiyor zaten
Aynennnn cnm ne guzel anladin beni kurban oldugum rabbimin bir bildigi var ama zaman cok agir isliyo ewet zamani var bebegim gelecek ama zaman gecmio kuzum cok iyi anladin beni tesekkur ederim

Canim bu gunu degerlendir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…