- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.145
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.281
Tup benek bizi yerimizden ediyo kalkip buyuksehire gitmemiz lazim ona gerek kalmadan olacak insallah bu ay da bi igneyle deneyelim Allah kerimdir sonrasina bakarizinşallah gerek kalmaz canım.
inşallahhh canım yaaa allahım hayırlısıyla nasip etsin artıkkk bembeyaz , tombik tombik güler yüzlü sağlıklı bebekler :):)Ewet insallah o yolda guzelce ilerleriz bugun dr hormon sonuclarina gore igne tedavisine baslayacak insallah tupe gerek kalmaz da bu ay olur
ayyy amin hepimizeinşallahhh canım yaaa allahım hayırlısıyla nasip etsin artıkkk bembeyaz , tombik tombik güler yüzlü sağlıklı bebekler :):)
Hepimize insallah nurtoplari nasibetsinninşallahhh canım yaaa allahım hayırlısıyla nasip etsin artıkkk bembeyaz , tombik tombik güler yüzlü sağlıklı bebekler :):)
Gun var pekiArkadaşlar beta hcg baktirdim, 11,5 çıktı
Benim testlerim bi saat icinde cikar artik oyle yoruldum ki bakalim artik eskiden heyecanla saatin basinda beklerdimBenimde yarın adetin 2, günü hormon testi yaptırıcam bakalım, eşimde çarşamba gidicek doktora. hayırlısı artık hakkımızda
2 gun geçtiAdete kac
Gun var peki
gerçi ben aralık ayında devlet hastanesinde yaptırdım hormonlar normal dedi ama adetli değildim. meğer adetin 2. günü yapılması lazımmış testinBenim testlerim bi saat icinde cikar artik oyle yoruldum ki bakalim artik eskiden heyecanla saatin basinda beklerdim
ewet en doğru sonuc adetın 2. gunu yapılan testlergerçi ben aralık ayında devlet hastanesinde yaptırdım hormonlar normal dedi ama adetli değildim. meğer adetin 2. günü yapılması lazımmış testin
gec dollenmedır belkı ama 2 ıkı gun gectıyse daha yuksek olmalıydı yumurta gununu bılıor musun2 gun geçti
tebrikler :) ne zaman baktrdın?Arkadaşlar beta hcg baktirdim, 11,5 çıktı
Ovulasyon günümü bilmiyorumgec dollenmedır belkı ama 2 ıkı gun gectıyse daha yuksek olmalıydı yumurta gununu bılıor musun
ovulasyn gunun ne zamandı ?Arkadaşlar beta hcg baktirdim, 11,5 çıktı
Daha bugün baktirdim. Düşük mü bİraz ya?tebrikler :) ne zaman baktrdın?
ıkı gun sonra tekrarla yukselırse sevınebılırsınn :)Ovulasyon günümü bilmiyorum
20. günden sonra yumurtluyrsun demekki. tebrik ederim hayrlı olsun :)Ovulasyon günümü bilmiyorum
Bilmiyorumovulasyn gunun ne zamandı ?
yok stres yapma, cunku rahme spermin yumurtayla çarpışmasından 10 gun sonra da rahme yerleşebilir, rahme yerleştği gun beta salgılanmaya baslar, galiba rahme yerleşeli 6 gun falan olmuş.Daha bugün baktirdim. Düşük mü bİraz ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?