- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.145
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.321
Insallah buyur cnm bim overlerden herkes korkuyo yaa ne cevap verir bilemioPkoluyum canım. Doktorun ne kadar dediyse onu uygula.bana 75 basladi sonra 3 gundu galiba 150 lik verdi buyumediler.kestik simdi reglimi bekliyoruz.112.5 ile baslariz dedi doktorum.olmazsa tup bebek dedi .Çünkü orada yüksek dozla buyutuyolarmis.bende korkuyorum orda bile buyumezse diye.
Allah hepimizin kucaklarını doldursun.Insallah buyur cnm bim overlerden herkes korkuyo yaa ne cevap verir bilemio
AminnnAllah hepimizin kucaklarını doldursun.
selam adre :) ben iyiyim ama adet oldum. bu ay denemeye devamSelam kizlar ne durumdayiz bakalim bugun gonal-f in ikinci gunu vurunacagim bakalim hayrli sonuclar aliriz
gonal-f nedir? aşılama mı catlatma iğnesi mi?Selam kizlar ne durumdayiz bakalim bugun gonal-f in ikinci gunu vurunacagim bakalim hayrli sonuclar aliriz
Canim yumurta gelistirici igne simdi iki gun vurundum 3 gun daha vuruncam ve 4. Gun kontrole gidecemgonal-f nedir? aşılama mı catlatma iğnesi mi?
Bende ignelere basladim hayirlisi olsun cnm gel beraber bekleyelim sen ne durumdasin tedavi falan olucak miselam adre :) ben iyiyim ama adet oldum. bu ay denemeye devamsende durumlar ne?
bu ay kendimiz deneyeceği olmazsa nisanda klomenle son kez deneyeceğiz.. bakalım şu adetim bi bitse :)Bende ignelere basladim hayirlisi olsun cnm gel beraber bekleyelim sen ne durumdasin tedavi falan olucak mi
hadı bakalım ovulasyon kıtı alabılırsın ben bu ay olmassa onlardan almayı dusunuyorumbu ay kendimiz deneyeceği olmazsa nisanda klomenle son kez deneyeceğiz.. bakalım şu adetim bi bitse :)
ay yoq testlere tövbe ettim artık :) oluruna bırakacam. ovulasyon takibi geçen aylarda yaptım o yüzden biliyorum ne zaman olduğunu.hadı bakalım ovulasyon kıtı alabılırsın ben bu ay olmassa onlardan almayı dusunuyorum
benım hıc bellı olmuyor alacam onlardan ama bu ay olmassa bı ıkı ay tamamen kendı halıne bırakacagımay yoq testlere tövbe ettim artık :) oluruna bırakacam. ovulasyon takibi geçen aylarda yaptım o yüzden biliyorum ne zaman olduğunu.
hımm anladım canım. benim adetim düzenli o yuzden sıkıntım yoq. bence de oluruna bırakmak en iyisi.. bende öyle karar aldım. oyalanacak şeyde buldum :) bi ara gidip keçe fln alacam onlarla uğraşacağım. hem hamiş olursam bebişime hazırlık olurbenım hıc bellı olmuyor alacam onlardan ama bu ay olmassa bı ıkı ay tamamen kendı halıne bırakacagım
ayyy ne guzellll ben oyalanıom zaten oyle yogunum kı amannn bazen aklıma bıle gelmıo bu ay da oyle tedavı oluyomusum gıbı bır hı yok ıcımde bakalım ne olacakhımm anladım canım. benim adetim düzenli o yuzden sıkıntım yoq. bence de oluruna bırakmak en iyisi.. bende öyle karar aldım. oyalanacak şeyde buldum :) bi ara gidip keçe fln alacam onlarla uğraşacağım. hem hamiş olursam bebişime hazırlık olur
hayırlısı canım benim. olacak elbet ben inanıyorum. demek bizim bebişler biraz nazlı hiiç acele etmiyorlar :)ayyy ne guzellll ben oyalanıom zaten oyle yogunum kı amannn bazen aklıma bıle gelmıo bu ay da oyle tedavı oluyomusum gıbı bır hı yok ıcımde bakalım ne olacak
ewett gelesilerı yok pekk ama gelecekler ınsallahhayırlısı canım benim. olacak elbet ben inanıyorum. demek bizim bebişler biraz nazlı hiiç acele etmiyorlar :)
hayırlısı olsun canım. denemeye devam zeynepcim :)Beni hatirladiniz mi? Beta hcg cuma günü 11,5 çıkmıştı. Bugün adet oldum
inşallah canım inşallah:) geç olsunda güç olmasın ben beklemeye razıyımewett gelesilerı yok pekk ama gelecekler ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?