hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

2. 3. farketmez tabi, mesala benim adetten 1 gun önce prolaktinim 25 falandı sanırım, bi dr hemen destnx verdi, bende 3. gunu bekledim prolaktinim 12 cıktı. hesap kitap takip yapmaktan bıktım yaaa

e2.....................52
fsh...................5.9
lh....................15
tsh..................2.4
prolaktin.........12 çıktı

lh yuksek ama onu dusurmuyolar cat. iğnesı olacagı için

Kizlar gonal-f verdi dr 5 gun vuruncam 6. Gun kontrole gidecegim

Ben geçen yumurta takibine direk gonalf 75 ile 6 gun gelismeyince 4 gun 150 vuruldum etki etmedi.bu ay yüksek doz baslicak.
Sen polikistik misin cnm bana 75ligi yarim yarim vutucan dedi 3 kutu yazdi az mi gelir acaba ben polikistigim sana fazla gelir cok yumurtan olur gelismezler dedi

Sen polikistik misin cnm bana 75ligi yarim yarim vutucan dedi 3 kutu yazdi az mi gelir acaba ben polikistigim sana fazla gelir cok yumurtan olur gelismezler dedi
Pkoluyum canım. Doktorun ne kadar dediyse onu uygula.bana 75 basladi sonra 3 gundu galiba 150 lik verdi buyumediler.kestik simdi reglimi bekliyoruz.112.5 ile baslariz dedi doktorum.olmazsa tup bebek dedi .Çünkü orada yüksek dozla buyutuyolarmis.bende korkuyorum orda bile buyumezse diye.

20. günden sonra yumurtluyrsun demekki. tebrik ederim hayrlı olsun :)
11,75 biraz düşük bi değer sanki yaapazartesi günü tekrarlıycam kan testini ama, pazartesiye kadar nasıl bekliycem ya benim gibi değeri çok düşük olup sonra yükselen var mı ki burda? Biraz ümidim artsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…