- 10 Şubat 2015
- 427
- 224
- 48
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.301
3. gun değilmiydi?ewet en doğru sonuc adetın 2. gunu yapılan testler
Saol canimyok stres yapma, cunku rahme spermin yumurtayla çarpışmasından 10 gun sonra da rahme yerleşebilir, rahme yerleştği gun beta salgılanmaya baslar, galiba rahme yerleşeli 6 gun falan olmuş.
idrar testi yaptın mı hiç :) ben değerim 1ken yapmıştım çoook silik çıkmıştı da, ama o gun akşam kanda 1 çıktı, dr test bozuktur dedi. ama ddeğeri yüksek olanlarda koyu çıkıyrSaol canim
Yok idrar testi yapmadımidrar testi yaptın mı hiç :) ben değerim 1ken yapmıştım çoook silik çıkmıştı da, ama o gun akşam kanda 1 çıktı, dr test bozuktur dedi. ama ddeğeri yüksek olanlarda koyu çıkıyr
hamile kalmak için tedavi oluyr muydun; neler kullandın hamile kalmak için? paylaşırsan çok mutlu olurumYok idrar testi yapmadım
2. 3. canım benım degerler cıktı bakalım dr ne dıyecek3. gun değilmiydi?
hayrlısı olsun canım :)2. 3. canım benım degerler cıktı bakalım dr ne dıyecek
çok iyi canım :) çatlatma iğnesi ne vurulacaksın canım ?e2.....................52
fsh...................5.9
lh....................15
tsh..................2.4
prolaktin.........12 çıktı
lh yuksek ama onu dusurmuyolar cat. iğnesı olacagı için
Yumurta gelisirse catlatma ignesi vuruluncam insallah iyidirçok iyi canım :) çatlatma iğnesi ne vurulacaksın canım ?
LH için ne dedi? senin ovulasyn gunun adetin 5-12 arası falan mı yoksa ?Yumurta gelisirse catlatma ignesi vuruluncam insallah iyidir
LH için ne dedi? senin ovulasyn gunun adetin 5-12 arası falan mı yoksa ?
Ben geçen yumurta takibine direk gonalf 75 ile 6 gun gelismeyince 4 gun 150 vuruldum etki etmedi.bu ay yüksek doz baslicak.Kizlar gonal-f verdi dr 5 gun vuruncam 6. Gun kontrole gidecegim
Sen polikistik misin cnm bana 75ligi yarim yarim vutucan dedi 3 kutu yazdi az mi gelir acaba ben polikistigim sana fazla gelir cok yumurtan olur gelismezler dediBen geçen yumurta takibine direk gonalf 75 ile 6 gun gelismeyince 4 gun 150 vuruldum etki etmedi.bu ay yüksek doz baslicak.
Pkoluyum canım. Doktorun ne kadar dediyse onu uygula.bana 75 basladi sonra 3 gundu galiba 150 lik verdi buyumediler.kestik simdi reglimi bekliyoruz.112.5 ile baslariz dedi doktorum.olmazsa tup bebek dedi .Çünkü orada yüksek dozla buyutuyolarmis.bende korkuyorum orda bile buyumezse diye.Sen polikistik misin cnm bana 75ligi yarim yarim vutucan dedi 3 kutu yazdi az mi gelir acaba ben polikistigim sana fazla gelir cok yumurtan olur gelismezler dedi
8 aydır uğraşıyorduk, tedavi olmadim ama önümüzdeki klomen e başlayacaktim, hatta almıştım. Şu an evde bir kutu klomen duruyorhamile kalmak için tedavi oluyr muydun; neler kullandın hamile kalmak için? paylaşırsan çok mutlu olurum
11,75 biraz düşük bi değer sanki yaa20. günden sonra yumurtluyrsun demekki. tebrik ederim hayrlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?